a ja sprzedam lepsze cudo SAMUNGA I9000 Galaxy S używany tydzień stan idealny niestety zwiazku z wyjazdem musze szybko sprzedac oddam w dobre rece za dobrą cene jak cos PW
-
-
Telefony komórkowe help :)
dev - formatowałeś baterie ?
Mam pytanie- brakuje mi programu java na HTC komorke - czy ktos moze mi pomoc gdzie mam sciagnac to opragromowanie . moj HTC jest na androidzie i mam z tym problem l
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dev - formatowałeś baterie ?
nie
ale telefon z dnia na dzien coraz bardziej mnie na plus zaskakuje:)
mam do sprzedania samsunga aville pelen komplet
info na privie
dev - wejdź na tą stronke http://www.samsungapps.com/?intcmp=www_BANNER_Apps_RightUp_PL_Samsung_Apps_Banners_1005 ,pobierz program KIES,później założ konto (ALE TYLKO W TYM PROGRAMIE,NIE PRZEZ STRONKE ! ).jak założysz konto to dostaniesz bonus na zakup jednej gry albo aplikacji do 40zł...a wiesz co jest w tym najlepsze ? - możesz za każdym razem zakładać nowe konto na byle jakiego maila i za każdym razem dostajesz bonus :) nie sprawdzają ip,ani nie aktywujesz konta przez maila :)
ja juz pobrałem latarke,real football 2010,hokej,modern combat: sandstorm (213mb...gierka miażdży ! ) lotki i kręgle
to miłej zabawy :)
przy zakupie będziesz musiał podać dane karty kredytowej,ale nie pobierze z niej zadnych pieniędzy...tu możesz więcej poczytać na ten temat http://samsung-wave.pl/kupony-40pln-do-samsung-apps-t72.html
Gdzie w Krakowie można najtaniej kupić kartę pamięci do telefonu?
Chodzi mi tu o micro sd z pojemnością 1 GB.
http://allegro.pl i zaznacz małopolske
Ostatnio złapałem 8gb za 5 dych na allegro. Polecam tam
JoNH Napisał(a):
> Gdzie w Krakowie można najtaniej kupić kartę
> pamięci do telefonu?
>
> Chodzi mi tu o micro sd z pojemnością 1 GB.
Przede wszystkim to nie opłaca się kupować 1 GB
izbik Napisał(a):
> Mam pytanie- brakuje mi programu java na HTC
> komorke - czy ktos moze mi pomoc gdzie mam
> sciagnac to opragromowanie . moj HTC jest na
> androidzie i mam z tym problem l
No i będziesz miał dalej zapewne problem:) Android jest fajny (sam mam Samsunga Spice) ale ma gdzieś Jave generalnie. Polecam [url=http://forum.android.com.pl/]forum android[/url]
43 dni później
Mam pytanko.
Dwa miesiace temu zakupilem Sony Ericssona W995 i odtwarza on filmy tylko w formacie 3gp.Moje pytanko brzmi czy mozna dograc jakis program do niego by mozna bylo ogladac filmy w jakims innym formacie??Ogladam normalnie filmy z YouTube i innych a z filmami wgranymi jest lipa.
I jeszcze jedno pytanko bo gdy korzystam z internetu to nie moge wejsc na nasza oficjalna strone(nowej tez nie moge otworzyc)a inne bez problemu wczytuje iladuje elegancko.
KruszynaKSC Napisał(a):
> Mam pytanko.
> Dwa miesiace temu zakupilem Sony Ericssona W995 i
> odtwarza on filmy tylko w formacie 3gp.Moje
> pytanko brzmi czy mozna dograc jakis program do
> niego by mozna bylo ogladac filmy w jakims innym
> formacie??Ogladam normalnie filmy z YouTube i
> innych a z filmami wgranymi jest lipa.
>
> I jeszcze jedno pytanko bo gdy korzystam z
> internetu to nie moge wejsc na nasza oficjalna
> strone(nowej tez nie moge otworzyc)a inne bez
> problemu wczytuje iladuje elegancko.
Co do odtwarzacza to jest możliwość dogrania programiku do odtwarzania filmów (koniecznie java) on chyba niema symbiana . A co do stronek mi też sie nie otwiera Cracovii stronka. Na SE jak wyszukujesz np w googlach to masz tam taki mały telefonik przy adresie wtedy czyta, a jak niema to różnie.
kupcie sobie Wave-a to nie będziecie mieć problemów,a nie jakieś tam badziewia ;)
jeszcze mam takie pytanie czy ma ktoś doświadczenie z fonem na 2 karty SIM? czy możecie polecić jakiś model?
generalnie te cale my-phony podobno sa nawet ok jednak nigdy niemialem z nimi stycznosci ;)
Dementor Napisał(a):
> jeszcze mam takie pytanie czy ma ktoś
> doświadczenie z fonem na 2 karty SIM? czy
> możecie polecić jakiś model?
Ja bym sie tam Z myPhonami nie bawił tylko wziąłbym coś pewniejszego jak samsung d980 bodajże chyba że nie chcesz bawić sie w dotykowa klawiature to tu masz pare http://www.komorkomaniak.pl/5251/top-10-telefony-na-2-karty-si/
Wyrobią mi w play kartę sim od ręki? - w sensie, że ta co mam nagle przestała działać, sprawdzałam w 3 telefonach, za każdym razem wyświetla czy "włączyć telefon bez karty sim"
fuck fuck fuck
[b]Grószka [/b] Tak, w ciągu 5 minut
29 dni później
Potrzebują "teraz" zdjąć simlocka z Nokii 3110
Ma ktoś program do wygenerowania kodów ???
Są w necie ale jestem za głupi i sobie nie radzę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)