[img]http://www.cracovia.pl/news/n2259.jpg[/img]
Nawet rysunek na karnecie poprawili.
Jestem w szoku
- transfery w hokeju
- transfery w piłce
- tanie dostępne bilety
boje się czy nie sen :D
[b]CRACOVIA PANY!!!!!!![/b]
-
-
Karnety-Runda Wiosenna 2008
chyba pierwszy raz wszyscy są zadowoleni z cen karnetów:D nie wierze...
leszcz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> >
> Nawet rysunek na karnecie poprawili.
>
> Jestem w szoku
>
> - transfery w hokeju
> - transfery w piłce
> - tanie dostępne bilety
>
> boje się czy nie sen
>
> CRACOVIA PANY!!!!!!!
Jeszcze dorzuć:
-budowę stadionu
-budowę lodowiska
To już w ogóle niewiarygodne.
Brakuje tylko zwycięstwa w derbach i 100% frekwencji na stadionie. :P
Bajka!!!
Karnety za drogie!
Bilety też!
Wyjazdów nikt nie organizuje!
Stadionu pewnie nie zrobią...
Lodowisko ruszyli i teraz nic sie nie dzieje...
Na kasprowym pada deszcz, jeździc sie nie da.
hehe i malysz slabo skacze :P
Nowe ceny bardzo ok!
> ja nie rozumiem jak można tak zmienić decyzję w kilkanaście godzin
> i jakie jest uzasadnienie? to co poprzednie ceny były z sufitu? czy te?
Prawdopodobnie chodzi o karty kibica. Trzeba na nie bulic dodatkowo, wiec obnizyli ceny karnetow.
Ale jesli czytaja forum, to nalezy sie im plus.
[i]W dalszym ciągu specjalne super promocje czekały będą również na kobiety oraz dzieci. Oni nie potrzebują karnetów, oni nie potrzebują nawet biletów! Każda przedstawicielka płci pięknej wejdzie na mecz Cracovii za symboliczną złotówkę, z kolei każda pociecha do dwunastego roku życia całkowicie za darmo! [/i]
Kto "oni"? Raczej powinno być "one" (zarówno Kobiety, jak i dzieci).
Skoro nie ma ani karnetów ani biletów, to jak Kobiety będą przekazywać tę "symboliczną złotówkę"? Do puszki? Jakaś "lewa kasa"?
"dwunasty rok życia"... To nie można było ustalić tak granicy wiekowej, by najstarsi uczniowie szkół podstawowych też się na to "załapali"?
Czy "zorganizowaną grupą" jest nauczyciel i 2 dzieci? Czy musi być więcej? Jak pamiętam z nauki socjologii, to "grupa" powinna liczyć minimum 3 osoby (dopuszczalny wyjątek dla 2 osób - bezdzietne małżeństwo).
O kalkulacji... już tyle napisano, że szkoda słów.
Ale mimo to: kroki w niezłym kierunku, tylko trochę "monthypythonowskie"
brawa idziemy w dobrym kieruku chociaż i tak bym kupił karnet bo robie to od poczatku i robie to dla CRACOVII!!!
super!!Kupować karnety nie biadolić!!!
tradycja od 3 lat zawsze B7 100% Cracovia !!KUPOWAC!!
Karnet za 63 złote?! No ku..a - niech mi ktoś jeszcze powie, że drogo!
Brawo!
Ja tradycyjnie kilka karnetów kupie!
Kurczę, a już miałem nadzieję, że na C nikt karnetu na tę rundę nie kupi i w przyszłym roku spokojnie będę miał miejsce, jako karnetowicz kupujący od razu. ;)
Zapowiada sie naprawde wysoka frekwencja.
stary kibol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Karnet za 63 złote?! No ku..a - niech mi ktoś
> jeszcze powie, że drogo!
> Brawo!
> Ja tradycyjnie kilka karnetów kupie!
Chłopaki szaleją. Tanie to po kilka biorą. :)
Żeby tylko reglamentacji nie wprowadzili.
dzis mala kolumna o cenach karnetów i biletów w "GW"
pasowałoby reklamy jakies pasiaste w gazetach wypuścić
w konuc nie kazdy ma intenet
Tutaj pokłon w stronę zarządu!!!
BRAWO TERAZ WIDAĆ ŻE CZYTAJĄ FORUM!!!
Szacunek za zmiany zaczynamy się nawzajem szanować a i doceniać!!!
Brawo profesore!!!
oby teraz za tym poszła odpowiednia promocja która trafi do wszystkich czyli baner na interii jak w zeszłym sezonie,reklamy w dzienniku,informacja w radiu i plakaty na mieście..
informacja o karnetach i co bardzo wazne o wejciu dla kobiet i dzieciaków za free!(grypy młodziezy)
brakuje tylko ulgi dla emerytów,ręcistów,inwalidów..szanujmy starych pasiaków!
pisze o tym dlatego bo czesem widze jak jeden bidny dziadzius krązy wokół stadionu przed i w czasie meczu(nie zbiera puszek) nie mając kasy na bilet/karnet a to były zawodnik Cracovii.oferowałem mu juz kupno biletu ale on nie chce jałmużny..
Kolego ancymonie.Co do dzieciakow to mysle o plakatach w szkole...Nie jest to wielki wydatek,a zawsze wpadnie w oko taka forma przekazu
Co do starszych Pasiakow zgadzam sie w 1000%.Powiedzmy powyzej 60 roku zycia wstep 50% taniej...
Pzdr
SZCZERE BRAWA ZA PODJĘTE DECYZJE , SZANUJMY SIE WZAJEMNIE O TO WLASNIE CHODZI !!!!
zdecydowanie popieram zdanie ancymona , nie jest to problemem nawet wprowadzic mozna z dnia na dzien tak jak zmieniono ceny , mysle ze to bylby strzal w dziesiatke takie znizki dla emerytow i rencistow a i zadnych problemow z owymi kibicami zarzad nie moglby sie spodziewac !!
WARTO POMYSLEC NAD ZNIZKAMI , ULGAMI DLA EMERYTOW I RENCISTOW !!
Ja bym nawet był skłonny powiedzieć że emeryci za free wchodza i tyle. Przeciez Ci ludzie kształtowali nasz klub przez całe życie, a teraz kiedy odczuwaja materialnie to ze kiedys nie oszczedzali i ratowali Cracovie, powinni mieć możliwość cieszenia się sukcesami i smucenia porażkami naszej Cracovii.
Tym ludziom to sie poprostu nalezy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)