Kupuję karnet,bo to karnet na mecze CRACOVII !!!!!
-
-
Karnety-Runda Wiosenna 2008
ja kupuje jak zawsze karnecik i nigdy nie patrze na cene bo CRACOVIA jest bezcenna!!!
Narzekaliście, że rodzinna wizyta z żoną/mężem i dziećmi to gigantyczny wydatek
-> kobiety i dzieci za darmo
Narzekaliście, że karnety tylko na peryferyjnej Wielickiej
-> możecie je kupić na Kałuży i w samym środku miasta na Mikołajskiej
Narzekaliście, że uboga szkolna dziatwa zostanie prze bramami
-> macie darmowe wejścia grupowe
Narzekaliście, ze Cracovia nie dba o najwierniejszych fanów
-> macie zniżki dla fanklubów
Co teraz wymyślicie aby narzekać? Jaki będzie nowy pretekst by popsioczyć na Zarząd i nie kupić karnetu?
WSZYSCY PO KARNETY!!! :)
Bo karnet powinien wychodzić taniej niż bilety na każdy mecz. A widzę że barzdiej mi się opłaca kupować na każdy mecz bilet.
Nie:
majac karnet masz znizke na nastepna runde
zawsze jakis bonus
mecze PE w cenie karnetu
Ja i tak kupuje ile by nie kosztował:) Tylko P=A=S=Y!!!
Nie kupujcie!!!! mam nadzieje że zejdzie 2500 karnetów i jak wyburzą trybune w lecie to nie kupicie na nowy sezon karnetów czy biletów bo bedą w pierwszej kolejności przysługiwać stałym klientom!!!
Przeczytajcie jeszcze raz post FortArta!!!!!!!
no to możesz mieć tylko nadzieję
ja wiem że nie zejdzie 2500 karnetów
prawem kibica jest kochać klub, patrzeć krytycznie na zawodników
i bardzo krytycznie na zarząd
obowiązkiem zarządu jest zorganizować mecz wpuszczając przy tym kibica
który nie wchodzi przez dziurę w ogrodzeniu
tylko kupując prawo do wejścia w postaci biletu
zarząd nie zrobił nic nadzwyczajnego
nie ma co piać z zachwytu
ja wiem, FortArt optymistą jest i basta
ale łyżkę dziegciu aż zanadto czuć w tym miodzie
ja jestem lekko zmęczony tą polityką zarządu
bo na pierwszy rzut oka widać że trąci amatorszczyzną
a jak się przyjrzeć dokładnie to aż boli od niekonsekwencji
1. karnety są droższe lub niewiele tańsze niż jednostkowe bilety
2. informacja o rabatach jest niejasna (komu 10, a komu 5%?), ja zrozumiałem, ale wielu nie
3. Informacja o rabatach dla szkół jest pustym hasłem. Kto przyjdzie na mecz Cracovii z uczniami? Proszę o wpisywanie szkół, nie wierzę że ktoś z dyrekcji lub nauczycielstwa pójdzie na to ryzyko (wszystko bowiem będzie na głowie kadry nauczycielskiej, wiemy jak pomocne są służby ochroniarskie)
4. I podstawowa sprawa, zarząd Cracovii wszedł w konflikt z kibicem, być może w słusznej sprawie, ale bez rozpoznania środowiska, i przegrał totalnie. Teraz stadion z 2000 ludźmi odstrasza, myślenie mamy i taty potencjalnego małoletniego Pasiaka jest następujące "Jak jest mało ludzi, to nie będzie miał go kto obronić, jak będą chcieli mu odebrać te jego 10 zł, albo chcieli dać narkotyk", "Na Wiśle jest 15000, zawsze będzie miał sie do kogo zwrócić".
Zarząd miał tyle czasu żeby wymyślić politykę zmiany wizerunku, i nie wymyślił nic. Zresztą wielu mogło postawić swój cały majątek że tak będzie. Z leniwym prezesem na czele zarządu odcinającym kupony od sukcesu Misiora i Stawowego nic nie ma prawa się ruszyć.
Po przeczytaniu newsa ze strony głównej nasuwa mi się myśl że tą nową kobietę od marketingu to chyba z telezakupów mango wytrzasnęli. Ten tekst brzmi jak jakiś pastisz, już nawet Cyganie z podróbkami perfum bardziej profesjonalnie zachęcają do kupna.
Co do cen karnetów kolejna wtopa na pewno nowych kibiców nie zachęcają do kupienia karnetu. Ja raczej kupię, ale to bardziej z przyzwyczajenia i z powodów wymienionych przez awarię, niż ze względu na tą g.ównianą zniżkę.
Nieporozumieniem jest relacja cen bilety-karnet.
Znając życie jak poczekamy z zakupem karnetu do końca sprzedaży to "profesjonalny" marketing znów jakąś last minute przygotuje i będzie ona atrakcyjniejsza niż obecna oferta.
Na plus sprzedaż karnetów na Mikołajskiej!
FortArt, oczywiste że kibic oczekuje jak najkorzystniejszych cen biletów czy karnetów i takie narzekania jak to określiłeś są rzeczą jak najbardziej normalną. Darmowy wstęp dla kobiet i dzieci Zarząd wprowadził dopiero po fali wnerwienia wśród kibiców i proteście na derbach, czyli jak spostrzegli że tym sposobem niedługo oprócz pracowników Comarchu na stadionie będzie tylko garstka. Nie widzę tu powodów do uwielbień w stronę Zarządu
No i z niecierpliwością oczkujemy co wymyślą w sprawie kart kibica...
Obowiazkiem, a nawet przywilejem kibica jest kupno karnetu "dla Cracovii". Bo kupna biletu mu ostatnio odmawiano.
Ale skoro zarzad nie traktuje nas jako "kibicow", tylko jako "klientow", to zasranym (bo nie powiem psim) obowiazkiem zarzadu jest przedstawienie oferty, ktora bedzie interesujaca dla "klienta", a nie "kibica". A przy takim ukladzie cen "karnety - bilety", kupno karnetu nie jest atrakcyjna opcja.
Poza tym do cen karnetow / biletow na ten sezon nalezy dorzucic cene karty kibica i traktowac oba zakupy jako laczny koszt tej rundy.
Dopiero wtedy bedzie widac, czy to jest obnizka, czy podwyzka cen.
Bo koszt "prawa do wejscia na stadion" jak do tej pory byl bardzo niski i obowiazywal tylko "nowych", czyli nie posiadajacych jeszcze ID.
[b]!!! NAJNOWSZE CENY KARNETÓW !!! OBNIŻKA ZARZĄDU !!! [/b]
VIP A: 215 zł [i](5% rabatu - 204zł) (10% rabatu -194 zł)[/i]
B7-B10: 130 zł [i](5% rabatu - 124zł) (10% rabatu -117 zł)[/i]
B1-B6: 110 zł [i](5% rabatu - 104zł) (10% rabatu -99 zł)[/i]
C5-C12: 95 zł [i](5% rabatu - 90zł) (10% rabatu -86 zł)[/i]
C1-C4: 70 zł [i](5% rabatu - 66zł) (10% rabatu -63 zł)[/i]
[b]+ Promocja First Minute[/b]
Dla pierwszych 100 karnetowiczów ? T-shirt w prezencie,
dla kolejnych 100 replika za jedyne 79 zł.
Wszyscy na stadion!
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=2258&x=0
No widzę że zarząd czyta forum :) Na 100% kupuję karnet bo teraz się opłaca.
Teraz to sobie kupie karnet VIP A
teraz to nie ma sie nad czym znastanawiać!!!
ps:
Kto widział dzis w sparingu Arpida Majorosa wie, ze warto kupic karnet bo bedzie sie działo!!! :)
komu przysługuje 5% rabatu a komu 10% bo tego nie napisali :)
było we wcześniejszym info.
10% za kontynuacje
5% za zakup w pierwszych 2 tygoniach sprzedaży
Panie i Panowie klub naprawde wychodzi teraz na przeciw kibiców - do kupowania karnetów!
Ps.Chyba się wybiorę juz w przyszłym tygodniu po karnecik.
hm a jezeli mialem karnet na A a teraz chce kupic na C to przysluguje mi 10% rabatu?
a jak myślisz?:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)