Siema, jestem z Tychów i o Krakowskich szkołach nie wiem nic
Od najbliższego roku szkolnego zamierzam się przeprowadzić do waszego miasta
Chcę iść do liceum interesuje mnie tylko czołówka krakowskich liceów
mógłby mi ktos pomóc w wyborze szkoły? oraz opisać każdą ponieważ to dla mnie istotny wybór i nie chcę popełnić błędu za wszelkie informacje o poziomie w danej szkole, minimalnej ilości punktów dostania się do niej itp. byłbym bardzo wdzięczny
-
-
Szkoły licealne w Krakowie
VI LO - liceum moze nie najwyzszych lotow (choc jeszcze nie tak dawno czołówka), za to znajduje się na Kazimierzu, a to jest zajebista dzielnica :) /profile jezykowe/
KNURZE! szybko na naszej-klasie wpisuj się do VI LO... tam wątek "Pasiasty" nawet jest :):):)
V - w wiekszości tylko dla laureatów.
I, II - czołówka.
Napisz jakie masz oceny, na jaki profil chcesz iść i ile miałes z próbnych kompetencji
I LO kiedys bylo Pasiaste ale teraz tam raczej same burki chodza juz.
Idz do I, nie pozalujesz, i porzadek moze zrobisz z tymi co trzeba :) bo rzeczywiscie jest tak jak BartAcid napisal. Az dziw bierze, ze to na Groblach i takie cos.
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> KNURZE! szybko na naszej-klasie wpisuj się do VI
> LO... tam wątek "Pasiasty" nawet jest
TD z tym to bym się akurat zastanawiał, z wiadomych powodów. Po drugiej stronie Błoń też mają internet :-) Szczególnie jeśli się mieszka w takiej okolicy jak ja...
Ok dzięki juz znalazłem to o co mi chodziło;) pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)