Potter z takiej racji, że skoro masz jakiś pomysł, skoro wiesz jak to ogarnąć i uważasz, że sobie z tym u nas nikt nie radzi to zaaranżuj sobie spotkanie z profesorem, przedstaw mu swoja koncepcje,pomysł i może dostaniesz posade a nie wylewaj tutaj swoje żale, które juz wszyscy wydaje mi sie doskonale znają.Myśle, że wiele jest tutaj osób, którym tak jak Tobie nie podoba sie "bezruch transferowy" w naszym klubie ale nie piszą o tym non stop.
Słońce mi nie przygrzało bo i nie swieci zbyt mocno.
A i jeszcze jedno co ma skauting do załatwienia transferu?? Scaut może conajwyżej wypatrzyć, obserwować, polecić i przysłac do klubu danego zawodnika a decyzje o zatrudnieniu go lub nie i tak podejmuje tu kto inny i nie chodzi mi tu w tym przypadku o "prezesa".
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
Twoje rady mam w glebokim poważaniu rabarbar.Najpierw debilna rada bym sam zajał się scautingiem (odpisalem ci ze nie zamierzam wyręczać darmozjadów którzy nie robią nic a biorą grubą kasę).
Teraz wpadłeś na kolejny ,,genialny''pomysł przedstawienia pomysłu .Szkoda te wypociny wg komentować.
Co do scautingu to nie ma kto u nas jeźdić np na Slowację i szukać takich zawodników jak choćby Balaz lub choćby Bośni gdzie płaca mizernie a podejrzewam ze nie jeden Semjon tam biega i mógłby u nas grać (bedąc realnym wzmocnieniem zespołu).Faxem nie załatwimy nic .
KKK o lewandowskim napisałem jak sprostowanie do czyjegoś postu (było w nim napisane ze ma wysoki kontrakt na pułapie dla nas nie osiągalnym )co jest totalną bzdurą.
Sam piszesz że nie ma kto jeździć no to na przód!!
Czy ty czytasz wogóle co napisałem?? Nie pisałem nic o wyręczaniu darmozjadów tylko weź sie zatrudnij w klubie, jeździj, szukaj i napewno dostaniesz za to dobre pieniądze. Ty jestes jakis niereformowalny a ostatnimi czasy widzem, że i najmoądrzejszy na świecie i co kto inny powie to nie ma racji bo Potter wie wsyzstko najlepiej. Ogarnij no sie troche bo tak zaślepiony jesteś że żadna konstruktywna krytyka do ciebie nie dociera.
Skończyliście? ...
forum nie jest miejscem przeznaczonym na kłótnie !!!!! :P
mam wrażenie, ze często forum Cracovii robi za bezpłatnego psychoterapeutę...
Rabarbar nie dyskutuj z nim i inni niech tez tak zrobią , niech sobie płacze sam do siebie . Co post to wszystko źle, wwszyscy są do dupy, nie dyskutować .
Polczak Transfer Majewskiego - witamy w reprezentacji !!!!!!!!
bo wszystko przez Majewskiego i Filipiaka! Jakby transfery były jak się patrzy, to byśmy gadali o transferach zamiast pisać pierdoły w temacie o transferach.
O! :P
[i]- ;) żarcik taki, coby odreagować stres tygodnia... jak to u psychoterapeuty ;)[/i]
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Polczak Transfer Majewskiego - witamy w
> reprezentacji !!!!!!!!
Z wychawalaniem transferów Majewskiego to radziłbym byc powściągliwy.Po jednej stronie Polczak a po drugiej Gregorek,Majoros,Tupalski i zapewne Szeliga (obym sie mylił)
I mam nadzieję że do Polczaka dołączy ten Milosević...
a oni nie byli za darmo?
z Tupalskim to bym nie przesadzał z przekreślaniem tego transferu... podobnie Majoros...
Gregorek zgoda - Szeliga nie miał jeszcze szansy się wykazać...
Karvin Napisał(a):
> z Tupalskim to bym nie przesadzał z
> przekreślaniem tego transferu... podobnie
> Majoros...
> Gregorek zgoda - Szeliga nie miał jeszcze szansy
> się wykazać...
>
>
Tupalski-słaby psychicznie,ostatnio kompletnie bez formy.W sparingach dramat.Przyjdzie Milo to ława murowana.Majoros poza paroma kiwkami w stylu Marka Citki za czasów świetności nie pokazał właścicwie nic.Szeliga nie mial szans się wykazać-racja."Transfer" zagadka.Gdyby go Majewski nie ściągnął to pewnie miałby problem ze znalezieniem klubu nawet w I lidze(dawnej II).
zapominasz o poprzedniej rundzie kiedy Tupalski był filarem naszej obrony - choćby dla samego tego warto było go sprowadzić... Co do Majorosa to nadal nie miał kiedy się wykazać (grał mało i był źle przygotowany do sezonu, teraz kontuzja)
pomijając fakt że i tak transfery Majewskiemu wychodzą na plus - co nawet potrafił potter przyznać...
łaska pańska na pstrym koniu jeździ. Tupalski był ważną postacią naszej obrony. Teraz już się nie nadaje - świat XXI wieku, albo jesteś ON TOP, albo nie ma Cię wcale :( bo tu nikt nie zastanawia się nad przyczynami, tylko ocenia skutki. typowy konformizm :(
Majoros, to ... sam nie wiem. Niby coś potrafi, ale czy akurat w Cracovii może to pokazać? W innym klubie, nawet słabszym mógłby błyszczeć. sporty drużynowe mają to do siebie, ze oprócz indywidualnych umiejętności liczy się przedewszystkim zgranie!
Szeliga.... W meczu ze śląskiem widziałem dwa jego zagrania ( o ile to był Szeliga, bo go nie rozpoznaje jeszcze, ale wydawało mi się że to on, ten nieznajomy). Dwa prawie takie same. Plastik zawsze czaił sie przy prawej linii na rozegranie akcji. Bez sensu, bo nic tam nie mogliśmy zrobić, aż tu dostał taką mięciutką wrzutkę lobem za obrońców i poszedł do niej. Drugi raz było podobnie, z tym że Dudzic był również po prawej i obaj ruszyli, popatrzyli się na siebie i zanim się dogadali kto ma iść to już nie było sensu (no ale po to są sparingi, mam nadzieję, ze już sobie to wyjaśnili :)). Po pierwszym podaniu był rajd Plastika i wrzutka na Dudzica co tak fatalnie główkował. Pamięta ktoś czy to był faktycznie Szeliga ten zaczynający, bo mnie to nie daje spokoju!
[i]Autor: SaNtO (IP zapamiętane)
Data: 06 sie 2008 - 11:42:53
Niezmiennie od roku bo od roku w materii transferów się nie dzieje nic[/i]
Takowego wpisu miejsce w HP, wątek "Śmieszności"
Rzeczywiście Karwin tranfery Stefka sa na plus.Wiele razy Stefka w tej materii chwaliłem .Na razie jego skuteczność jest bardzo duża.Pudła bo i takie ma to są tanie pudła i bez umoczenia jakiejś istotnej kasy.
Z pudeł ma 1. Gregorka ale tylko 6 miesięcy był i za grosze wypożyczony.
2.Majorosa (póki co nic nie pokazał poza paroma zagraniami pod publiczkę).To także transfer tani bez płacenia odstępnego.
3.Szeliga (dla mnie to zawodnik o umiejętnościach 3 ligowych ).Na szczęście tylko na rok i bez odstępnego.Osobiście nie wierzę w tego piłkarza ale szanse mu dam w tej rundzie.
Co do Tupalskiego wejście miał bardzo dobre ale teraz jest strasznie słaby(czarna rozpacz).Z oceną tego transferu bym sie wstrzymał bo może sie odbuduje.
Wiele razy pisałem Stefek to doskonały menager lub dyrektor sportowy.Jako trener to dno!!!
Dobry humor nie opuszcza pracowników klubu. - Zatrudnijmy koreańskich piłkarzy z kontraktem za jednego dolara - żartowali w trakcie treningu, na którym znów zabrakło nowych twarzy. Na testy nie dotarł żaden z piłkarzy z listy przygotowanej przez Majewskiego. A trener najbardziej chciałby pozyskać ofensywnego pomocnika.
Tymczasem transfer środkowego obrońcy Semjona Milosevicia jest dopięty na ostatni guzik, ale Bośniak nie zagra w Wodzisławiu. - Należy się go spodziewać w przyszłym tygodniu, cały czas załatwia dokumenty - zapewnia trener.
gw
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
co do Majorosa to bym na nic nie liczyl bo jak sie wczoraj dowiedzielsimy ma nadwage bo sie niezdrowo odzywia i nie jest w stanie zagrac 90 minut
SaNtO Napisał(a):
> Niezmiennie od roku bo od roku w materii
> transferów się nie dzieje nic.
>
Jak przeczytałem ten post, to pomyśłałem przez ułamek sekundy, że chyba pomyliłem strony i wszedłem na stronę jakiejś "sensacyjnej" gazety... :)
A ! I przy okazji...
Witamy nowego specjalistę od transferów. :)
Profil użytkownika : john doe
E-mail: Ukryty
Data rejestracji: 2008-07-29 08:26
Ostatnia aktywność: 2008-08-07 08:03
Szczere pozdrowienia: Leesior
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)