" Cracovia to cos wiecej niz pilka nozna "
pieknie to Maciej Malenczuk ujal bravo :)
-
-
Maciej Malenczuk w Szansie na sukces
w jakim kontekscie to powiedział?
był juz nasz hymn? czy dopiero go Mann wyciągnie :)
Mann sie go zapytal jakiej druzynie kibicuje i wtedy to powiedzial :)
a ja kurde olalem szanse bo za nia nie przepadam i ogladalem pierdoly na plusie :/
Man sie tez zapytał publicznosci czy jest jakis kibic wisly, ale nie wiem co bylo dalej bo nie doslyszalem....
doslyszal to ktos??
Maleńczuk wtedy powiedział, że jak ktoś jest to niech lepiej siedzi cicho ;)
bo jak nie to wpier.dul :)
9 dni później
Szukając tego Maleńczuka znalazłem coś takiego niesamowitego!!!
Jakby ona śpiewała hymn Cracovii to trybunki pełne!!!
Mnie poprostu za każdym razem kiedy to słucham ciary biorą na całym ciele.
http://www.youtube.com/watch?v=1mRO8bs-BhQ&NR=1
98 dni później
Patrycja Kaczmarska śpiewała w Jaka To Melodia. Ojciec się pewnie w grobie przewraca.
TEFAL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > Szukając tego Maleńczuka znalazłem coś
> takiego niesamowitego!!!
> Jakby ona śpiewała hymn Cracovii to trybunki
> pełne!!!
> Mnie poprostu za każdym razem kiedy to słucham
> ciary biorą na całym ciele.
no, ale niestety link został już zablokowany...
a nie ukrywam, że po takim poście też bym chętnie odsłuchał :/
223 dni później
Właśnie u Wojewódzkiego jest...Dobrze skokszony albo spalony ;) Raczej to drugie bo wszystko go śmieszy :D
powiedzial ze nie :D
a ja mowie,ze gts mistrza zdobedzie w tym roku :D
5 dni później
Wczoraj w "Jaka to Melodia" na TVP był Maleńczuk i powiedzial takie slowa ..."Kraków to TYLKO CRACOVIA..."
że też kurde nie oglądam tv ;/
Maciek jest zajebisty !!!
w GTS tez sa znani kibice, np ten znany hochsztapler w barwach koscielnych, okupujacy bazylike mariacka i kilkanascie miejsckich kamienic.
http://wiadomosci.onet.pl/2681,1877116,krakow_kosciol_sprzedal_dzialke_z_lokatorami,wydarzenie_lokalne.html
Jake Blues, czy to nie jet polowanie na czarownice?
Tak byli TW robią wałki, ale i tak humanitarnie gw podeszła do sprawy nie podając nazwiska jegomościa.
ja bede mniej humanitarny i zacytuje jeden komentarz w czesci:
(...)
Do najbogatszych i najbardziej łasych należy parafia Mariacka, znana m.in. z hejnału i dyskusyjnej reklamy towarzystwa ubezpieczeniowego na wieży. Choć zbija już od wielu lat niesamowite krocie na różnych interesach, w tym odzyskanych kilku kamienicach przy Rynku Głównym, gdzie mieszczą się: ekskluzywny hotel Wit Stwosz, kawiarnia, sklepy i najbogatsze firmy, wciąż czatuje na złote jajo, jakim są tereny w Krakowie Bronowicach. Walczy o nie uparcie megabiznesmen, proboszcz, archibrezbiter, ks. infułat Bronisław Fidelus. Niczym lew czyha na 21 ha w rozbudowującej się dzielnicy. Trzy ogrody działkowe: `Złoty Róg', `Piast', `Widok' oraz tereny Zakładów Nasienniczych `Polan' i tereny miejskie kapłan wycenił na 50mln zł. Już znalazł chętnych do wielkich przedsięwzięć. Sprawa czeka obecnie w Komisji Majątkowej. Ksiądz Fidelus potrafi czekać, odrzuca kolejne oferty zamiennych działek - albo wielka kasa, albo zwrot w naturze. Krakowskie Centrum Inwestycyjne, z którym doszedł do porozumienia, chciałoby zbudować w Bronowicach hotele bądź centrum targowe. Co będzie z dotychczasowymi użytkownikami - księdza nie interesuje. (...)
gosc jest nietykalny, bo trzyma kase kurii.
185 dni później
Maleńczuk wygrał premiery w Opolu:), po zwyciestwie w wywiadzie z dziennikazrem powiedział "moja jedyna milość to Cracovia":)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)