a i jeszcze GG 4390117.
-
-
Trzebinia-Chrzanów-Libiąż-"WIERNI KSC"
A jak w ogóle wygląda teraz klimat w Libiążu? Pamiętam, że kilka lat temu była tam chyba dosyć duża ekipa fanów KSG? A teraz?
pozdro
K.
sytuacja wygląda tak. KSG zawsze rządził w libiążu i to pewnie sie długo nie zmieni , bo ludzie nie chcąc dostać po głowie odruchowo kupują szal zabrzan. to jest chore ale tak jedanak jest .
jest też grupa kibiców gks k. , wisły, i młodzi widzewiacy.
najbarzdiej konkretbi oczywiśćie górnicy.
jeśli chodzi o cracovie to jest, a ilu ludzi jeździ na pasy chyba lepiej nie pytać:)
od kilku sezonów jeżdże sam:( moze to się zmienimoze nie zobaczymy.
a tak na koniec, panie klima skąd jesteś???
pozdro!
nie przesadzaj znam jeszcze kilku gości którzy tworzyli niezłą ekipę w latach 90-95 .Pewnie jeszcze żyją i mieszkaja w Libanie.
"Trzebinia Zawsze Wierni"
Wiesz co, ja mam sporo znajomych w Oświęcimiu, fanów Unii i Górnika Brzeszcze też, a też znajomi z Dębicy opowiadali, że regularnie pojawiała się tam na Wisłoce silna ekipa KSG i jakoś Libiąż się w tych opowieściach przewijał.
Pozdro
K.
oli,
odpusc sobie
*WISŁA*
mozę i ci starzy żyją ale ja ich nieznam.
pisze to co widze! na kałużynie spotkałem jescze nikogo z mojego miasta
wieć twierzde że nikt na cracovie nie jeździ. wydaje mi się że to chyba słuszny wniosek. moze ktoś z libiąża pojawi się w jaworznie to z miłą chęcią go poznam, zresztą to samo odnosi sie do wszystkich ludzi z trójmiasta-w jedności siła!
ja jestem na 100% na meczu, chcecie mnie spotkać to spotkacie pytajcie kogo trzeba
czy libiąż przewijał się czy się nie przewijał?:) bo chyba chciałeś napisać że się nie przewijał:) ale tak jest. górnik jest najsilniejszy w libiążu . popytaj szczególnie starszych z ksg np. ludzi z szyderców'03.
pozdrawiam
Czy Libiąż jest teraz w małopolsce ? Jeśli tak to Zabrze predzej czy później tutaj wyzdycha ! GKS-a też. Widzew w małopolsce ? Nie to jakas paranoja ? Jeszcze 5 lat i stoczymy walke o panowanie w Libiążu z GTS-em !
A co za roznica w jakim wojewodztwie ? Sosnowiec lezy w naszym juz pol wieku i jakos nikomu nie przyszlo do glowy, zeby nazwac ich hanysami, nie ma tam zadnych wiekszych grup kibicow slaskich klubow (jezdza pojedyczne osoby), w Czestochowie jest Widzew, a w Staszowie ponoc ... Ruch. Co do sytuacji w samym miescie to koles, ktory sie u nas wpisuje na forum mowil, ze przewaga KSG jest wyrazna i nic nie zanosi sie na to, zeby sie to mialo zmienic. W 2 pozostalych miastach nie mam pojecia jak jest.
tarnogorska torcida
@pasyTrzebinia
To jak będzie w końcu?
Robimy ustwake jutro czy pokażesz jacy wy naprawde jesteście i jak zwykle dacie d..y?
Moge zebrać ekipe -ok.25 osób spokojnie!-na jutro pod ZWM, pod 13.
Jak będzie???
co za debil...
przyznajcie że po prostu sie boicie...
oli hehehe te 25 osób to chyba Policja która tam przyjedzie :))) o 13, no ale wiadomo ....
oli nie wywołuj wilka z lasu ....
.. może nie wilka , a NIEDŹWIEDZIA!
:).
HEJ HEJ CRACOVIA!
Oli .Spadaj dzieciaku. Wy sie boicie jezdzić oficjal na własne mecze z Trzebini , a z nami chcecie ustawki???? hahah cała Polska sie śmieje. Wyjdzcie z kanałów trzebińskich psióry...................
"Trzebinia Zawsze Wierni"
@pasyTrzebinia
dałem tobie i twoim koleżkom propozycje, ty ja w szczeniacki i żałosny sposób ignorujesz, co świadczy że sie boicie stawić z nami.... i kto rządzi w Trzebini,co??
oli przez neta się takich spraw nia załatwia!! Poza tym jeśli się znacie (a trzebinia nie jest chyba ogromna) to łatwo się znaleźć. A myśle że jeśli lać się będą sami mieszkańcy trzebini to wszystko jest mozliwe :)
@pasyTrzebinia
teraz widze jaki jesteś twardy...
może zmienisz zdanie , ja z kumplami będe czekał jutro pod 13.
jutro dowiemy sie prawdy!
zaraz się wk...ę!!! co to za debilne bluzgi!!! tu jest forum kibiców Cracovii a nie żałosnych małolatów leczących swe prowincjonalne komplexy!!! moderatorzy, zamknąć ten temat bo z naszego forum robi się istne pośmiewisko i śmietnik!!! ostrzegam panowie, że w przypadku kontynuowania tej żenującej dyskusji będę wnioskował o czasowego bana dla was, jej uczestników!!! albo jesteście na poziomie albo zwykłe z was wsiury i napinacze!!! pokażcie swój rozum idioci zamiast umawiać się na ustawki pod Biedronką i szpanować kurkiem od kaloryfera jako kastetem!!!
bez pzdrw
Ro man , klima dalej nie macie miejsc na Jaworzno??????????????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)