W Łodzi jak było każdy widzi. Krwinki, Gaudeamus , Naród i kilka innych flag zostało w torbach a za 10 lat ze zdjęć nawet się nie dowiemy kto wlaściwie do Łodzi przyjechał na ten mecz i czy była tam wogóle Cracovia.
Skłoniło mnie to do takiej reflaksji, że każda ekipa powinna zrobić sobie flagę wyjazdową na wzór (jakże na Cracovii szanowany) angielski.
Flaga mała, czytelna nie zajmująca dużo miejsca na małych sektorkach dla gości. Jedyną chyba ekipą, kyóra ma taką fane jest Loża Szyderców, a szkoda. Bo jak by kozacko wyglądał taki sektor obwieszony np. piętnastoma malymi flagami różnych grup, które za pasami jeżdżą.
Co wy na to, czy jest to realne?
-
-
Oflagowanie wyjazdowe
"Cracovia Oswiecenia" na calym sektorze
zgadzam się...Oświecenia to porażka na wyjeździe:(((
heh ...
zrobiłem małą flagę , specjalnie na wyjazdy ...
przelażała sobie cały mecz gdzieś w jakiejś torbie o której kumaci nie byli w stanie powiedzieć gdzie jest ...
tyle ...
Super pomysł, ale i flagi muszą być odjechane.
Panowie Świstak i jemu podobni, chcialem zauwazyc ze i flaga "Cracovia Oswiecenia" przelezala wiele meczy nawet tych u siebie w torbie bo nie bylo miejsca wiec nie siej tu chorej propagandy bo Wy stali forumowicze myslicie ze caly plot jest wasz i bog wie co jeszcze! najpierw pomysl zanim napiszesz bo troche nie ladnie moim zdaniem tu smrodzicie!! mimo wsztystko pozdro dla wszystkich oddanych sprawie:)
ej, ale wiesz zajmowanie calego plotu fana "Cracovia Oswiecenia" to troszke nie tak...
pozdro
Wojtek
kibicu z nh:nie mam nic do flagi z Oświecenia (znam nawet twórców tej flagi osobiście)natomiast uważam tego typu flaga nie powinna być rozłożona na czole płotu,a dlaczego tojuz chyba każdy wie.
"Kto był ten wie"
Pozdro dla kumatych:)))
No ok juz nie gadajcie tak o tej fladze faktycznie dramat :| ale bylo minelo a wracajac do tego to moze by ktos zajal sie zrobieniem projektu flagi wyjazdowej Brajt zdaje sie ze zrobiles kiedy fajny projekt "Jazda Tylko w pasach cracovia on tour" fajny byl !
Świstak jak tu jesteś to daj znać [mail to podam ci nr gg]
Wiadomość zmieniona (11-11-03 12:14)
Nie czepiajmy się akurat tej fany. Jakbyśmy powiesili tylko naród to efekt byłby podobny, bo i tak zostaloby w torbach X flag, a po co?
Chodzi mi o to, żeby wyciągnąć wnioski z wyglądu naszego sektora i zrobić 20 odstrzałowych flag , i by kazdy mogł sobie je powiesić, bo jak widać rodzą się niepotrzebne zgrzyty. NIEPOTRZEBNE. Można problem rozwiązać z klasą, tylko trzeba minimum dobrej woli od przedstawicieli wszystkich.
Nazi:wysłałem Ci maila
pozdro kibic z nh ale ty sie aktywny na forum zrobiles:) hehe
co do flag które zostały w torbach można było je położyć na ziemi w sektorach buforowych , chociaż te miniejsze typu Krwinki ... A co do flag na wyjazdach od pewniego czasu myśle że dobrze by było pojechać z flagą CRACOVIA HOOLIGANS stara prosta i na temat
hehe apropo całego sektora to przeciez istanial dosc spory napis CRACOVIA i anprzyklad ogladąłem relacje w telewizji to było ujecie z epokazali sam fragmetn napisu CRACOIA juz bez napisu osiwecenia. Ale cóz moz ecos w tym jest z ta flaga ale cóz zrobic. A propo flagi cracovia on tour to ejst dokladnie taka sama vlepka wisly wiec po co bed anam tu znowu wypisywac ze kserujemy???
Pozdro!!
"On tour" to akurat jest dosc pospolite haslo ;) wiec nie ma sie co zbytnio nimi przejmowac, ale mozna by rownie dobrze wymyslic jakie rownoznaczne okreslenie...
moze "Pasiasta pielgrzymka" albo cos po prostu "Cracovia w Trasie"
A ja się będę jednak trzymał wersji Loży, to jest to o co mi chodzi. Szkoda, że ta koncepcja kompletnie nie znajduje zwolenników. Trudno.
Hmm mi sie Twoj pomysl Craco podoba. Bylo by to cholernie praktyczne, a wykonanie takich miniaturek to sa smieszne koszta.
ja zrobie XXXLECIA wyjazdowke :D:D:D
pozdro
Wojtek
Bardzo dobry byłby na wyjazdy napis "Jeździmy tylko w Pasach" (lub coś w tym stylu)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)