Desperados Leżajsk Tyskie co tam Dem wyciągnie z ŻYDOWSKIEJ PASCHALNEJ lodówy:-)
-
-
Procenty %%%
dodam tylko że Lezajsk Pszeniczne :-)
http://www.joemonster.org/art/9026/Galeria_ktora_ci_sie_spodoba
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Redcclise Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Soplica orzech laskowy + mleko! Mistrzostwo
> > świata!
>
> Czy to mozna pic w ilosciach "zadowalajacych"??I
> czy nie grozi pozniej ewakuacja tegoz eliksiru z
> zoladka w postaci sera typu twarog??:D
>
> Pytam powaznie bo drink dosc kuszacy jest ale mam
> obawy co do jego spozycia.
Jest to dość słodkie, ale nie wchodzi tak "ostro", tylko bardzo łagodnie i myślę że na początek z pół litra można machnąć spokojnie. Drink to jedno, dobry, fakt. Ja jednak proponuję kieliszek + przepitka mlekiem.
Wszyscy mówią, że to ryzyko, że jak mleko,, że nie wypiją. Do czasu pierwszego kieliszka :) Spróbuj.
Bardzo proszę o usunięcie tego tematu z forum bo mi mojego serdecznego kolegę Benito vel El Duce rozpijacie przez co zaniedbuje żonę, dziecko i pracę.
marna prowokacja Kolego :)
tego typu podpuchy nie są wstanie mnie powstrzymać przed wypiciem dzisiaj 100 ml Wyborowej ( ... i nóż :) ) na lepszy sen
Dzieki Redcclise!!!Jak tylko bede na urlopie na pewno sprobuje taki wynalazek;)
ja tam Benito nie mam powodów by nie wierzyć AWB coś jest na rzeczy.
P.S jak tam moja wyborowa mrozi się ?
Ostatnio mi mówił, że wyborowa nie aktualna. Zamiast niej dostaniesz nóż...czy tam nożem...już nie pamiętam:)
amok_pl Napisał(a):
> P.S jak tam moja wyborowa mrozi się ?
z przykrością stwierdzam że się już mrozi ... Danijel już rudneva nie przeskoczy w klasyfikacji strzelców ... zakład przegrany ... co nie zmienia faktu że piłkarzem jest lepszym o niebo ... wygrałeś Amigo ... graty :)
[quote=AWB]
Bardzo proszę o usunięcie tego tematu z forum bo mi mojego serdecznego kolegę Benito vel El Duce rozpijacie przez co zaniedbuje żonę, dziecko i pracę.
[/quote]
El Duce Napisał(a):
> marna prowokacja Kolego :)
>
> tego typu podpuchy nie są wstanie mnie
> powstrzymać przed wypiciem dzisiaj [b]1 litra
> Wyborowej[/b] ( ... i nóż :) ) na lepszy sen
A nie mówiłem ?
Edit : A po litrze wyborowej to nie wiadomo co będzie robił tym nożem a żona i dziecko w domu ....
hahah :) znam skądś ten styl pisania na forum :D
no to zdrowie AWB ... 200 ml Krupniczku po prawie skonczonym tygodniu się nalezy :)
5 dni później
z mojej strony 100ml Wiśniówka (34%) i 100ml Żubr (40%) przy wtorku ... ktoś "da" więcej? :)
2 razy na żywca, to słabo, ale brzucha nie mam to rooobie :)
5 dni później
z mojej strony 200 ml wyborowej (i nóż z dedykacją dla AWB) ktoś da więcej ? :)
Ja. Ale to wczoraj. 5 piw (3 żubry, lech, oraz leżajsk pszeniczne) i 2 reddsy :D i 300ml krupniku.
to chyba Ci się pomyliła sobota z niedzielą :)
widze że mamy wsporo wspolnych zainteresowan :) muza ... alko :) tak trzymaj :)
Też się dorzucę. Sobota- 4 heinekeny, 3x200ml jack daniels+cola , 2x200ml 80% bimber sąsiada+cola, 3x200ml 80% bimber sąsiada (o smaku kawy)+ cola. Dziś muszynianka 1,5l wysokomineralizowana z 23% podatkiem vat.
Garbaty to alkoholik :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)