[quote]#post1568362 Właśnie próbuję. Dostałem, leżało długo i czekało. W sobotę na dobicie odpalone dla tych co wolą brąz.
Uwielbiam Metaxe ale z czymś, tego tez bez colki nie daje rady. Z colką jeszcze gorzej. [b]Nie mogę przestać testować.[/b][/quote] He, he, he, to dobre. 😀
-
-
Procenty %%%
Jak dla kogo. Zaraz muszę skończyć, jakoś, bo jutro traska na Kato w pracy. A co szklaneczka siada lepiej.
[quote]#post1568359 PO szklaneczce?
[img]https://smaczajama.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_17159/1553679451-pliskabranfyxo-web.jpg[/img]
3 nadchodzi[/quote]
A ja sram na PO :)
- Edytowany
A sraj i PIS on it. To jest do gry w kóło i krzyżyk butelczyna ;)
Ja polewam i pijemyt, teraz ty. ;)
Piłem kilka razy tą brandy. Niezła 🙂
Gdy byłem ostatnio u siostry w Anglii takie piwko mi posmakowało 🙂
[img]https://www.brewdog.com/media/catalog/product/cache/1ad74aa7a7537876841fc58ef6f41538/h/a/hazyjane_16oz.png[/img]
- Edytowany
[quote]#post1568363 [quote]#post1568362 Właśnie próbuję. Dostałem, leżało długo i czekało. W sobotę na dobicie odpalone dla tych co wolą brąz.
Uwielbiam Metaxe ale z czymś, tego tez bez colki nie daje rady. Z colką jeszcze gorzej. Nie mogę przestać testować.[/quote]
ja generalnie lubie pliske i budafoka bo to jedno i to samo. ale tego cudaka jeszcze nigdzie nie spotkałem[/quote]
Pliska spokojnie do kupienia w Kerfurze i Auchan.
Ostatnio taki rum degustowałem, solo pychota :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-03/84321-canerock-spiced-40-0-7l-jpg-52209917.jpg[/img]
Ooo rumik to bym strzelił. Już nie pamiętam kiedy piłem.
Creative zmienił tytuł na Procenty %%%.
Ups
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-03/img-20230313-wa0004-jpg-22575402.jpg[/img]
Za mało ich...Tych, i tamtych.
Dzis widziałem filmik jak otwierają browary włosami. i jestem trochę jak ci z końca filmiku.
64 dni później
- Edytowany
Dzie kupię rum Dictador?
W sensie fizycznie, w jakiejś sieci sklepów czy marketów?
Guglowac umiem, ale nie chcę zamawiać online a w paru monopolowych w okolicy (kleparz) ni ma.
Może ktoś lubi, pija i wie.
- Edytowany
https://www.google.com/search?q=rum+Dictador+krak%C3%B3w&client=firefox-b-d&sxsrf=APwXEdfi4_dKMn6BJpp4WaRsSEcm8FINcw%3A1684498602665&ei=qmhnZJqdKND_rgSn46CQAQ&ved=0ahUKEwiamtimroH_AhXQv4sKHacxCBIQ4dUDCA4&uact=5&oq=rum+Dictador+krak%C3%B3w&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzoKCAAQRxDWBBCwAzoKCAAQigUQsAMQQzoFCAAQgAQ6BwgAEIoFEEM6BggAEBYQHjoICAAQFhAeEApKBAhBGABQjQpYgxJgmxNoAXABeACAAWeIAcUEkgEDNi4xmAEAoAEByAEKwAEB&sclient=gws-wiz-serp
Takie coś mnie się wygooglało. Zadzwonił bym i zapytał czy maja na stanie i aby odłożyli na chwilkę.
nawet jakis Kocyk ekskluzywny sie pojawia, nie wiem co to. Że z pod lady?
[quote]#post1576769 Dzie kupię rum Dictador?
Guglowac umiem, ale nie chcę zamawiać online a w paru monopolowych w okolicy (kleparz) ni ma.
Może ktoś lubi, pija i wie. [/quote]
Sklep monopolowy · Kobierzyńska 61 A, Kraków, Poland · +48 501 363 840
Zadzwon i zapytaj... oni maja wybor bardzo duzy...
W Auchan spokojnie kupisz
24 dni później
- Edytowany
[b]Edycja z 15.06.2023 o godz. 22:34 (scalono posty)[/b]
tak jak powyżej praktycznie każdy auchan, ale najlepiej się udać do sklepu "tanie alkohole" na kobierzyńskiej. Jak dla mnie najlepszy sklep w KRK z alkolholami wysokoprocentowymi. Duży wybór rumów nie tylko z ameryki płd ale przede wszystkim z karaibów. Ja uwielbiam rumy w stylu angielskim - Jamaika, Trynidad itd. Tam jest mega wybór i zawsze puszczają mi hamulce podczas zakupów. Poza tym jeszcze większy wybór whisky, niektóre w bardzo dobrych cenach. Do tego perełki mega trudno dostępne.
Przy okazji w tym samym budynku na parterze znajduje się jeden z lepszych sklepów piwnych w Krakowie prowadzonych przez Pasiaka więc tym bardziej warto zajrzeć :)
Dzieki, Kobierzynska mi zupelnie nie po drodze, ale poszukam w jakims Auchan. ;)
Inne pytanie, kumpel mowil ze ma gdzies u siebie w Michalowicach, ale wole blizej ;) , piwo belgijskie marki Palm ktos widzial?:)
Diable tez na Kobierzynskiej tylko alkohole na gorze a piwa na dole... Powaznie...
- Edytowany
[quote]#post1580238 Dzieki, Kobierzynska mi zupelnie nie po drodze, ale poszukam w jakims Auchan. ;)
Inne pytanie, kumpel mowil ze ma gdzies u siebie w Michalowicach, ale wole blizej ;) , piwo belgijskie marki Palm ktos widzial?:)[/quote]
[b]Edycja z 15.06.2023 o godz. 23:17 (scalono posty)[/b]
michałowice to już moje rejony a tu jest sucho z wyborem alkoholi w dobrych cenach, naprawdę warto raz na jakiś czaś wybrać się na ruczaj. Co do Palmu, dawno nie widziałem, ostatni raz kupiłem w jakimś hipermarkecie dobrych kilka lat temu, ale to piwo jest warte psich pysków... w każdym hipermarkecie znajdziej dobre piwa w belgijskim stylu, na północy polecam sklep "pod wiaduktem" na ulicy nad strugą.
nie dyskutuje o gustach innych (choc PALM duzo lepsze od wielu sikaczy), PALM jeszcze z czasow mojego pobytu w NL przywozilem zarowno Matuli jak i tesciowej, pomyslalem ze poszukam i zrobie im niespodzianke ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)