No, odbiliśmy się od dna. Oderka nad Cracovią, hehehehe. Tak 3mać!
Wczoraj w dzienniq TV Przemysław Babiarz powiedział, że Odra wywiozła z Sosnowca 3 punkty. Mecz odbywał się w Wodziu na Bogumińskiej, Zagłębie było nominalnie gospodarzem. Jak Wodzio jest Sosnowcem, to ja pier...lę. Nie ma większej obelgi dla Hanysa niż nazwanie jego Heimatu Sosnowcem. Już prędzej bym ścierpiał, gdyby Babiarz powiedział, że Odra wywiozła 3 punkty z Kłaju, Wąchocka albo Wólki Podlaskiej.
-
-
XVII koleja - inne wyniki
Geopijatyk-Fan Oderki:
[i]Wczoraj w dzienniq TV Przemysław Babiarz powiedział, że Odra wywiozła z Sosnowca 3 punkty. Mecz odbywał się w Wodziu na Bogumińskiej, Zagłębie było nominalnie gospodarzem. Jak Wodzio jest Sosnowcem, to ja pier...lę. Nie ma większej obelgi dla Hanysa niż nazwanie jego Heimatu Sosnowcem. Już prędzej bym ścierpiał, gdyby Babiarz powiedział, że Odra wywiozła 3 punkty z Kłaju, Wąchocka albo Wólki Podlaskiej.[/i]
No, musiałeś być wczoraj nieźle nagrzany. Gratuluję.
Jak to był Wodzisław, to ja jestem święty. To był stadion zwany Ludowym w Sosnowcu. :)
O w mordę jeża (Erinaceus europaeus), ale dałem plamę. Myslałem, że mecz był w Wodziu. Oż qźwa. Byłem tak o tym przekonany, a poza tym z nikim nie rozmawiałem na ten temat w piątek, choć byłem w Wodziu. Wróciłem rano w sobotę do Gliwic. W sobotę od 13.30 do 15.00 miałem wykład z demografii w Zabrzu. Gdybym wiedział gdzie będzie mecz, to bym skrócił wykład o pół godziny i pojechał do Sosnowca. (Stadion Ludowy na pograniczu Katowic i Sosnowca to chyba jedyny poważniejszy stadion na terenie konurbacji górnoślaskiej na którym nigdy nie byłem).
Moja pomyłka wynikała też z tego, że jestem zawalony pracą (pseudo)naukową i wiadomości sportowe śledzę bardzo powierzchownie. Natomiast nie wynikała z nagrzania, bo przez cały Adwent nie piję (nie mogę się doczekać Świąt BN).
Jeszcze raz ubolewam nad moją pomyłką i serdecznie przepraszam. Zwłaszcza miasto Wodzisław i jego Wielki Klub.
Mea maxima culpa.
no i karny dla Zagłębia nie odgwizdany!!!!
Bo karnego nie było kontrowersie na C+ to udowodniły.....
Ewidentna ręka Clebersona
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)