złota druzyna pokazala charakter.
mistrzostwo prze pewne
-
-
MŚ 2010 w RPA - 11.06-11.07
Ha, wytrzymałem, wytrzymałem! Obejrzałem cały mecz Nowa Zelandia - Słowacja, choć łatwe to to nie było :D
Rafał Ulatowski w studio przed meczem WKS - Portugalia
pięknie 6 remisik na 12 meczów :) qwocb
Tak a propo meczu Nowa Zelandia - Słowacja
http://www.nokaut.pl/srodki-na-szkodniki/raid-pulapka-na-muchy.html
Cristiano Ronaldo powinien dostac jedna i druga czerwona kartke za te swoje teatralne wymuszania wolnych. Zamiast grac do konca, kladzie sie kiedy tylko podbiega do niego jakis przeciwnik.
To ze wyglada jak metrosexualna ciota, to jakos przezyje. Ale te jego upadki psuja piekno pilkarskiej walki.
No i jest Drogba, mam nadzieje ze WKS wygra.
Pomimo że remis bezbramkowy to mecz jeden z najlepszych na tym mundialu.
dobrze dwa remisy siadly teraz brazylia nie wygra z dwoma bramkami i piekne pieniazki
Nie lubię Portugalii, ale perspektywa ich meczu z Hiszpanią w dalszej fazie strasznie mnie kręci więc chciałbym aby awansowali z drugiego miejsca.
Ja oglądając pierwsze 45 minut meczu WKS - Portugalia... usnąłem. Poziom tych mistrzostw jest na razie tak denny, że aż żal, żeby oczy się męczyły oglądając te kopaniny. Mam nadzieję, że w 2 i 3 kolejce coś się zmieni, drużyny się bardziej otworzą bo na razie jest dramatycznie.
A co do najlepszych meczy mistrzostw. Bez wątpienia Niemcy - Australia i Argentyna - Nigeria.
Szkoda WKS, mogli pokusić się o zwycięstwo. Niemniej jednak ten remis komplikuje sytuację w tabeli zarówno Portugalii, jak i WKS, zakładając, że Brazylia zajmie pierwsze miejsce w grupie. Będzie ciekawie, pewnie o awansie zadecyduje liczba bramek.
A odbiegając od tematu: największa atrakcja MŚ w TVP-promowanie przez "poważnych" dziennikarzy zapraszania ulubionych drużyn do znajomych na NK, no to są jakieś jaja :D
Zgadzam sie z tym ze poziom jest fatalny, wszystkie druzyny caly czas muruja dostep do bramki. Goli jest niewiele a za to fauli cale mnostwo, jeszcze do tego te nieustanne wymuszania wolnych. Moze Brazylia a potem Hiszpania cos pokaza, bo jak dotad jest nuda do potegi.
emocje końcówki meczu WKS - Portugalia były niemal takie jak w meczu hokejowym
kolejny remis siadł, brazylie odpusciłem u buka pewnie wygrają i to wysoko
mecz Slowakow to najslabsze spotkanie na MS -malo tego jeszcze sie wk..wilem bo mi wynik w Typerze w ostatnich sekundachb nie siadl ! Mysle ,ze nastepna runda bedzie duzo ciekawsza ! ......a i milo zobaczyc w tym dennym studio TVP NASZEGO TRENERA .
Coś jakby canarinhos graja piachinho.
Smiech byl z makaroniarzy ale to co brazylijczycy pokazuja to dopiero smiech i zalosc. Nawet jak jeszcze bramke zdobeda - to nie zmienie mojego zdania, ze Brazil nie powalczy nawet o medal!!!
pieknie kupon wszedl. to nie jest smiech Korea to nie cioty kto o tym nie wiedzial ten pseudoekspert
Brazylia wcale tak źle nie grała, tylko Koreańczycy umiejętnie się bronili
ten mecz był idealnym przykładem co to znaczy wola walki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)