do wyniku 6-2 wszystko było ok !!puzniej (bark sił ,zmęczenie ,odpuszczenie? )bylo przyczyną ze stracilismy 3 bramki i tylko bronilismy się ,Najwazniejsze ze wygralismy i ZA TO DUZE BRAWA
w najbliszych meczach trzeba koniecznie sprawdzic co naprawde jest wart 2 bramkarz na ply-offy Jakubowski ??by w razie czego byla mozliwosc sprowadzenia (nawet z zagranicy ) drugiego golkipera
-
-
CRACOVIA - Stoczniowiec 6 : 5
Nasz zmęczony Noworyta robił szkolne błędy po których,Radziszewski wyciągał krazek z siatki,nie ładnie Noworyta !!!
Zespol klasowy nie moze sobie sam robic takiego burdelu jak wczoraj takie koszmarne bledy jak wczoraj nie powinny miec miejsca....dobze ze to nie play -of...
to był moj pierwszy mecz hokejowy i kilka spostrzeżeń :
- pierwszy atak rewelacja
- z drugiego bedziemy mieli wiele pożytku
-słaba gra obrony - całej> Nie można tracić takich bramek grając w przewadze!!!
- niezła gra Czechów widać ze sie dobrze rozumieją
- Spirin wygląda mi na jakiegos takiego zagubionego :(
- słaba postawa Radziszewskiego przynajmniej z dwie bramki powinien wyciągnąć
- czy dmuchawy na "czas zimowy, meczowy" nie mozna przstawić w inne miejsce ? i tak juz wystarczająco jest ograniczona widoczność na lodowisku :/
Co do Stoczniowca to bardzo dobra drużyna, szeczegulnie podobała mi sie gra Vitka i Łopuskiego ( ten drugi był do wzięcia przed sezonem :( )
Noworyta do wymiany,juniorskie błędy,i to kilka razy!!!Moze wreszcie Kłys wróci????
Zupełnie się nie zgadzam. Patrząc przez przekrój naszych ostatnich meczy Noworyta był jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym, naszym obrońcą. Fakt, zawalił jedną bramkę ze Stocznią, ale wydawać na tej podstawie opinie, że jest do wymiany i gra juniorsko to duża przesada, dodam tylko, że w tym samym meczy uratował nam dwie bramki minimum.
Ja też się nie zgadzam z tobą żółta kaczka- Noworyta już od dobrych kilku meczy jest bardzo słaby i nie jedną ale przynajmniej 2 bramki zawalił,a potem były nerwy do końca meczu,jest to nie tylko moja opinia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)