ja byłem ostatnio na wyjeździe Sandecji :)
-
-
Stare zgody Cracovii
Był jeszcze jakiś układ lub zgoda z Odrą Opole. Jeszcze jakiś czas temu napis pt. Cracovia tam znalazłem a sądząc po jego stanie to "kilka lat" miał.
Odra Opole miała zgode z gts ...
wiec oczywiscie nie mogła mieć zgody z nami ...
a napis o niczym nie świadczy ...
sam będac kiedys przejazdem w Szczecinie uczyniłem pare napisów ...
:D
To chyba w rewanżu powstał napis "Pogoń Szczecin" na salwatorskiej pętli :)
15 dni później
a jak jest z Grybowią ??
Podobno mają naszą flagę i ostatnio próbują odnowić układ z Sączersami
a co to jest Grybowia:D
Grzybowej nie jadles? ;)
Grybovia była w sobote u nas na meczu z Avią My dzis u nich na meczu wyjazdowym też słyszałem mówili ze waszą flage mają pozdro
możesz rozwinąć co oznacza słowo "mają" ...
1. zrobili sobie ?
2. odbili z rąk naszego wroga ?
3. skroili ?
4. ukradli ?
5. znaleźli ?
NIestety nie wiem wiem tylko tyle że mają jakąś flage ze starych czasów
21 dni później
a cos moze wiecie o jakis propozycjach zgod od innych klubow ktore odrzucilismy?
z tego co słyszałem
Widzew...
Podchale...
ale że typowy lewackie to były ekipy więc o zgodzie nie mogło być mowy...
ale są na forum osoby które dużo lepiej znają temat więc niech może oni się wypowiedzą;)
z tego co wiem to [Z] oraz ŁKS.
btw. ponadto dowiedzialem sie ze Zawisza zerwala sztame z GKSem Jastrzebie.
a ja wiam powiem ze o takich sparwach w internecie sie nie dyskutuje ...
to sa tematy tylko dla wtajemniczonych bo to oni decyduja z kim gdzie i kiedy i co ...
pogadac to sobie możemy o czyms co było ...
a tematy które nie doszły do skutku powinne zostac w waskim kręgu wtajemniczonych odpowiedzialnych za nasza "politykę" bo nigdy nie wiedomo co jeszcze moze się wydarzyc ...
E tam Robert,
A pamieta ktos wyjazd , nie pamiętam gdzie /Iglopool,Rezszów???/ co byli kolesie z Legii??? Bo ja pamiętam ale tylko tyle że byli hehehe
Robert to było dawno!!! więc nie kasuj!!!
....
dawno temu z Legia mielismy 2-3 tygodniowa zgode ...
od nas ludzie tez byli w wawie ...
ale jakos sie ta zgoda nie układała od poczatku ...
:P
Byli nawet na piwie z legionistami, potem ci przyjechali do nas .Byl nawet rozlam w ekipie. Czesc byla za zgoda, a reszta nie. A jak sie skonczylo, dobrze wiemy. Trzy bramki Janikowskiego, a potem poscig za nimi na Cichy Kacik i solowka legionisty z gosciem z Gks Tychy(wiecie o kogo chodzi).
Stare dobre czasy.
A kiedyś śpiewało się
"Gwiazda Dawida to nasz znak, przyjaciół wielu jest. Maccabi, Ajax, Tottenham, zaśpiewajmy jeszcze raz..."
I zawsze mnie ciekawiło czy w Ajaxie czy Tottenhamie o tym wiedzą :)
kiedys ze starymi pasiakami obgadywalismy kryteria jakie powinna spełniac "potencjalna zgoda" ...
temat oczywicie sciśle zabawowy ale z zachowaniem pewnych obowiązujących zasad ...
wyszło wiec na to ze:
1. żadna druzyna mająca w barwach biały, niebieski i czerwony obojętnie w jakiej konfiguracji ...
2. zadna druzyna mająca w herbie gwiazdę obojętnie jakiego koloru ...
3. zadna druzyna majaca w nazwie słowo "gwardia" wraz z jego odmianami np. "gwardyjski" ...
4. zadna druzyna mająca w nazwie słowo "wisła" ...
i co do tych czterech punktów panowała jednomyslnośc ...
był jeszcze jeden punkt ...
5. żadna druzyna mająca w nazwie słowo "towarzystwo" ale tu zdania były podzielone ...
to tak aby podtrzymac formę zabawy zapytam czy ktos ma jeszcze jakies uwagi?
:P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)