Pytanie: Skąd się wzięla zgoda z Viktorką Żiżkov???
-
-
Stare zgody Cracovii
Zapewne od goszczenia naszych kibiców w Pradze podczas meczu Viktorka - Cracovia z okazji 100-lecia Viktorki w 2003r. Nie wiem czy wczesniej były z nimi jakieś kontakty... nic mi o nich nie wiadomo :) Prosze o poprawkę jeśli sie myle :)
Anton Panowie Pasiacy Anton.
A do protestu to pierwsi
A nie pamietacie zgody z Slaskiem i Lechia, na pewno jeszcze w 1982 roku?
Nigdy mi sie to nie podobalo, bo na mecze z Gornikiem Zabrze, Slaskiem i Lechem wchodzili ich bracia z drugiej strony Blon. Na prawde bylo to w.kurwiajace, ale takie to byly czasy.
nie slyszalem o zgodzie Cracovii z Lechia czy Śląskiem... :/
Przejrzałem przed chwila książkę "Liga chuliganów" pisana z resztą przez kibica Śląska i również nie ma o tym żadnej wzmianki...
6 dni później
hmm mieszkam akurat na dzielnicy G.Zabrze i wiem że jest kilka osób które ma dobre słowo o Cracovii, oczywiście na zgode czy też układ się nie zapowiada za wisloke ale widoczny jest szacunek(u niektórych)...
Ja chodzę od 82 roku i nigdy nie było zgody ani z Lechią ani Sląskiem:X........
Nie było takiej zgody nigdy !!!
BYla, nasza zgoda z Lechia jest starsza, niz gdanszczan z wisla. Spytajcie starszych. A we Wroclawiu bylem w 1983 roku, tez byla zgoda.
[b]wrzo.ksc[/b] - mylisz się :) Nasze dobre stosunki z Viktorką były już w pierwszych latach istnienia Cracovii. nie wiem jak wtedy to kibicowsko wyglądało bo napewno inaczej niż dziś, ale wtedy Nasze kluby często rywalizowały ze sobą w meczach towarzyskich. No i jakoś od tamtej pory Nasze kluby się lubią chyba :) Dokładnie kiedy zgoda powstała to nie wiem ale wydaje mi się że dużo przed 2003 rokiem. Przynajmniej wydaje mi się że taką informacje kiedyś czytałem jeśli sie mylę to proszę mnie też poprawić :)
zgody ze Śląskiem i Lechią nie pamietam a jestem kibicem Pasów od czerwca 1982 roku ...
jak dla mnie to nigdy czegoś takiego nie było ...
zgoda z Viktorką powstała podczas towarzyskiego meczu w Pradze w lutym 2003 ...
Czy jest w stanie ktoś wypowiedzieć się na temat "zgody" z Atl.Madrit nie wiem czy to mit czy prawda ponieważ nigdy nie czytałem żadnej wzmianki na temat takowej sztamy niemniej jednak widzialem flage Atl.Madrit z Cracovia z wyciagniętymi ku sobie rękoma ktoś coś wie na ten temat ?
Z tego co wiem to jeden z naszych wyjechał do Hiszpanii do pracy i tam poznał sympatyków(jednej z bojówek)Atletico Madryt ,poznał ich z naszą Cracovią tak mniej więcej to było.Potem na ich meczu w pucharach widziałem naszą flagę na płocie a i ich flaga u nas gościła.Wiadomo że oficjalnej zgody nie ma ale z jedną z bojówek przynajmniej BYŁA,a teraz to niewiem czy utrzymują kontakty czy nie?Tyle.
Teraz Atletico utrzymuje bliskie - a nawet bardzo bliskie kontakty z Ruchem
[url]http://www.ruchchorzow.com/261,pokaz,nowosci.html[/url]
[img]http://niebiescy.pl/sklep/images/96.jpg[/img]
co do Atletico ...
pare osob od nas wyemigrowało do Madrytu i tam nawiązało kontakty ...
zgody nigdy oficjalnie nie było natomiast prywatne kontakty owszem tak ...
kontakty były na tyle silne ze powstała nasza flaga "Frente Atletico" z którą grupa naszych kibiców była w Łodzi na Lidze Mistrzów na meczu Widzew - Atletico ...
Wiecej o Atletico: http://www.wikipasy.pl/Hycel_2_%28maj_1997%29
Jaka zgoda Ruchu, Niebiescy tę sytuacje grubo wyolbrzymiają. Jest znajomość,ale do zgody jeszcze daleko:)
choćby nawet to po co im taka zgoda, skoro nikt z Madrytu na mecze do Chorzowa nie przyjeżdża hahaha. z tego co wiem, to Ruch ma dwie flagi Atletico
nierozumiem co was obchodzi czy Atletico ma zgode czy nie ma z Ruchem, przyjezdza czy nie do Chorzowa i ile Ruch ma ich flag ...
nie moglibyście zając się naszymi zgodami?
ilu z was było ostatnimi czasy w Warszawie, Mielcu czy Jasle ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)