Agnan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wrzo: mam do Ciebie prośbę. Powiedziałeś:
> "tak. stanę i powiem" (że to dla dobra ogółu)
> Powiedz jeszcze co zrobisz jeśli ktoś się z
> Tobą nie zgodzi? Że to nie dla dobra ogółu?
> Bardoz bym to chciał wiedzieć...
Wierz mi że nie znajdzie się nawet 100 osób które powiedza ja pier**** ja wchodzę i tyle...... (poniżej 60 roku życia)
-
-
(GLOS)BOJKOT TRWA !!!
Abstrahując od tego, że wedle mnie nie tylko o bilety, karnety, dostępność tychże chodzi... Część może i wierzy w to, że to jedyny cel... Ja jakoś nie.
Chcecie protestować? No to podam Wam pomysł nieco inny...
Kto może kupuje karnet (za 70 zł.! na 4 mecze + Arkę i jakieś meczyki w PE). Wszyscy grzeczniutko wchodzą na Derby. Robimy wszyscy dobry doping, najlepszy na jaki nas stać. Oczywiście z pewnymi "specyficznymi elementami". Mecz się kończy (wszyscy w doskonałych nastrojach, bo przecież wygraliśmy). I NIKT ZE STADIONU NIE WYCHODZI. Do 22-giej prowadzony jest nadal doping (potem już o wiele cichszy, by nie zakłócić ciszy nocnej). I NIKT ZE STADIONU NIE WYCHODZI. I NIKT ZE STADIONU NIE WYCHODZI. PO PROSTU ZACZYNA SIE STRAJK OKUPACYJNY KIBICÓW.
Uzasadnienie: jeżeli protest jest TYLKO I WYŁĄCZNIE z powodu ograniczeń wstępu na nasz Stadion, to takowym protestem pokazana będzie "tęsknota za byciem Tam". W dodatku, gdy po meczu zostaną otwarte bramy (dla wychodzących), to trochę Pasiaków, którzy na meczu nie byli (z różnych powodów) wejść może
Pały wejdą? Ochrona? Siłą będą usuwać ludzi ze Stadionu? Nie sądzę... A wtedy, w sobotę późnym wieczorem, w niedzielne do południe i popołudnie (wyborcze) Pan Ziobro nie będzie mógł chwalić się, jak to wspaniale policja poradziła sobie z chuliganami, bandytami, pseudokibicami i "innymi podejrzanymi elementami"
No tak.. tylko... znów muszę wrócić do zdania pierwszego.
Agnan skad te setki dziadkow niby? mamy 1000 biletow tylko a i tak wiedza o tym tylko forumowicze...
Pavele-a nawet jak bedzie dym z policja to co? przeciez klub za to chyba nie odpowiada co? przestanmy wogole pisac o jakims dymie tylko zacznijcie informowac znajomych ze na mecz wchodzimy w drugiej polowie. poczta pantoflowa i do wszystkich zainteresowanych napewno trafimy. niech nikt nie wychodzi przed szereg tylko sie podporządkuje bo walczymy o normalność
TEFAL Napisał(a):
> Jak zawrócą tych co będą chcieli wejść to
> dopiero za 10 lat jak urodzi się nowe pokolenie i
> nie będzie tego debilizmu pamiętać to wtedy
> może przyjdzie na CRACOVII mecz!@!!
>
Wspaniałe słowa. Weźcie je pod uwagę - Ci którzy głosicie że ten protest jest dla Cracovii...
tacy dwaj Napisał(a):
> Abstrahując od tego, że wedle mnie nie tylko o
> bilety, karnety, dostępność tychże chodzi...
> Część może i wierzy w to, że to jedyny cel...
> Ja jakoś nie.
> Chcecie protestować? No to podam Wam pomysł
> nieco inny...
> Kto może kupuje karnet (za 70 zł.! na 4 mecze +
> Arkę i jakieś meczyki w PE). Wszyscy
> grzeczniutko wchodzą na Derby. Robimy wszyscy
> dobry doping, najlepszy na jaki nas stać.
> Oczywiście z pewnymi "specyficznymi elementami".
> Mecz się kończy (wszyscy w doskonałych
> nastrojach, bo przecież wygraliśmy). I NIKT ZE
> STADIONU NIE WYCHODZI. Do 22-giej prowadzony jest
> nadal doping (potem już o wiele cichszy, by nie
> zakłócić ciszy nocnej). I NIKT ZE STADIONU NIE
> WYCHODZI. I NIKT ZE STADIONU NIE WYCHODZI. PO
> PROSTU ZACZYNA SIE STRAJK OKUPACYJNY KIBICÓW.
> Uzasadnienie: jeżeli protest jest TYLKO I
> WYŁĄCZNIE z powodu ograniczeń wstępu na nasz
> Stadion, to takowym protestem pokazana będzie
> "tęsknota za byciem Tam". W dodatku, gdy po meczu
> zostaną otwarte bramy (dla wychodzących), to
> trochę Pasiaków, którzy na meczu nie byli (z
> różnych powodów) wejść może
> Pały wejdą? Ochrona? Siłą będą usuwać ludzi
> ze Stadionu? Nie sądzę... A wtedy, w sobotę
> późnym wieczorem, w niedzielne do południe i
> popołudnie (wyborcze) Pan Ziobro nie będzie
> mógł chwalić się, jak to wspaniale policja
> poradziła sobie z chuliganami, bandytami,
> pseudokibicami i "innymi podejrzanymi elementami"
> No tak.. tylko... znów muszę wrócić do zdania
> pierwszego.
>
>
>
> - Dziennikarzu, Ty nie pisz o nas na kolanach.
> Kibicu, Ty nie oczekuj, że będa nas opisywać na
> kolanach. Wystarczy, że dziennikarze zachowają w
> opisach Cracovii prawdę
>
> GŁOS STARSZEGO POKOLENIA
>
> Kibicu Cracovii - jeśli nie masz poglądów
> politycznych, głosuj na RASIA!
policja wpada na stadion najdalej po 30 minutach (na wyraźne wezwanie organizatora) pałuje co sie da, gazuje strzela.... i to dopiero jest zadyma.....
z resztą.... nie wymyślajcie swoich wersji... protest już został wymyslony i bedzie realizowany.... ZAMKNąć TEMAT !!!!!!
BOJKOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stadion musimy opuscic bo psy czekaja z wyjdziemy by moc wypuscic gosci.
protest juz jest tylko trzeba sie dolaczyc. moi wszyscy znajomi oportescie juz wiedza. jak u was to wyglada?
wrzo.ksc Napisał(a):
> Agnan Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > wrzo: mam do Ciebie prośbę.
> Powiedziałeś:
> > "tak. stanę i powiem" (że to dla dobra
> ogółu)
> > Powiedz jeszcze co zrobisz jeśli ktoś się
> z
> > Tobą nie zgodzi? Że to nie dla dobra
> ogółu?
> > Bardoz bym to chciał wiedzieć...
>
>
> Wierz mi że nie znajdzie się nawet 100 osób
> które powiedza ja pier**** ja wchodzę i
> tyle...... (poniżej 60 roku życia)
Nie wiem ile się znajdzie. Ty też nie wiesz.
Ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie, a ja bardzo proszę o odpowiedź...
Santo - nie pisałem o setkach dziadków, a setkach ludzi, w tym dziadkach...
Weż pod uwagę że sporo karnetów jest już sprzedanych...
SaNtO Napisał(a):
> Pavele jakby ludzie zrozumieli ze jest protest i
> mieli na sercu dobro Cracovii to by nie bylo
> zadnego dymu. Jest protest? ok ide na piwko do
> algi. Proste
>
Santo ja mam na sercu dobro Cracovii i chcę oglądnąć ten mecz i co wtedy?? i wcale nie zgadzam się z biletową polityką zarządu. Karnet kupiłem, za ciężko zarobione pieniądze i chcę iść na ten mecz. i co teraz?? ja się nie obrażam na Cracovię a ten protest tak wygląda. Ten protest bardziej dzieli niż łączy jak dla mnie...propozycja pottera czy TD o wiele bardziej do mnie przemawia.Protest ok,ale na stadionie...ja bojkotować Cracovii nie zamierzam
Santo, na Boga - zadyma, przed stadionem, derby,wybory, mamy przesrane i tyle.
i nie ma szans zeby spokojnie wejść na druga połowę. Mam Ci przypomnieć jaki burdel bywał na bramach przed ciekawymi meczami? A tu bedziesz miał koło 2tys nabuzowanych ludzi, którzy bedą chcieli wejść w ciągu 15 minut. Nie ma na to szans. Fizycznie. Wyobrazasz sobie ten burdel przy wejściu na sektory B7 w górę - czyli te co wchodza koło klatki? Ja właśnie tam wchodze i wiem, że qrwy lecą jak kolejka ma 10 osób. Ciekawe co bedzie lecialo jak kolejka bedzie miała 500 osób?
Ian ma całkowicie racje w sprawie Stowarzyszenia.Te co zaaprobował klub są kadłubowe i do niczego nie zdolne.I Filipiak może sobie pleść bzdury że ,,nie ma z kim rozmawiać''.
Musi powstać 1 stowarzyszenie ale duże i prężne.Niech znajdą się w nim wszystkie frakcje.
Popieram protest w całości .Obawiam się tylko prowokacji milicyji.
Przez to co napisałem powinieneś zrozumiec że nie będzie nawet takiej potrzeby... jak wejdzie te 100 osób to będzie świadczyło tylko o tym ze filipiak ich sobie dobrze wychował i kij z nimi... reszta się prawidłowo dostosuje....
SaNtO - Ja wszystkim na GG przekazuje.... (jak mi zdejmą gips z nogi to jeszcze wszystkim na osiedlu powiem...)
Pavele Napisał(a):
> Santo, na Boga - zadyma, przed stadionem,
> derby,wybory, mamy przesrane i tyle.
>
> i nie ma szans zeby spokojnie wejść na druga
> połowę. Mam Ci przypomnieć jaki burdel bywał
> na bramach przed ciekawymi meczami? A tu bedziesz
> miał koło 2tys nabuzowanych ludzi, którzy bedą
> chcieli wejść w ciągu 15 minut. Nie ma na to
> szans. Fizycznie. Wyobrazasz sobie ten burdel przy
> wejściu na sektory B7 w górę - czyli te co
> wchodza koło klatki? Ja właśnie tam wchodze i
> wiem, że qrwy lecą jak kolejka ma 10 osób.
> Ciekawe co bedzie lecialo jak kolejka bedzie
> miała 500 osób?
>
Sam miód spływa z ust kol. Pavele. Ludzie, czy Wy naprawdę tego nie widzicie? Tak mało macie wyobraźni?
A nie sądzicie też, że w obecnej sytuacji kilkunastu "miłych" nam ludizom specjalnei kupi karnety/bilety i przyjdzie się awanturować?
Ktoś napisał - ian thorpe chyba - o iskrze rzuconej w tłum...
A tu dzień przedwyborczy, i całe masy "obstawy" przy stadionie.
Ja widziałem te masy po meczu z Legią 2 lata temu. Robiły wrażenie że tylko czekają by ktoś je sprowokował...
Spokojnie będzie? Ludzie, pomyślcie!
Jeszcze nie jest za późno...
Agnan-cóż trzeba informowac ludzi zeby jak najwiecej z nich o tym wiedzialo. karnety poszly i wiem o tym paru moich znajomych tez kupilo pomimo ze wiedza o protescie. dzisiaj kolega sie mnie pytal jak jest z biletami to mu powiedizalem ze sa ale jest protest i nie wchodzimy na pierwsza polowe na co on odparl no to co na druga wejdziemy i juz.
ISR ogladniesz mecz w drugiej połowie. nawet jesli nie to trudno nie mecz jest najważniejszy a klub !
Pavale-wiem ze moze byc problem z wejscie na stadion ja nie mam takiego ale wyobrazam sobie co sie moze dziac zreszta mozemy zaczac wchodzic powoli od 35 minut az do 55 naprzyklad... powinnismy jakos wejsc. wkoncu nie bedzie 6 tysiecy tylko 2 w porywach 2,5
wrzo.ksc Napisał(a):
> Przez to co napisałem powinieneś zrozumiec że
> nie będzie nawet takiej potrzeby... jak wejdzie
> te 100 osób to będzie świadczyło tylko o tym
> ze filipiak ich sobie dobrze wychował i kij z
> nimi... reszta się prawidłowo dostosuje....
>
Dziękuję. O to mi chodziło.
Przy okazji - chcę wejść, a żaden Filipiak mnie nie wychowywał.
Moje wychowanie Cracoviackie jest naprawdę piękne
i jestem pewien, że ci którzy mnie wychowywali, tej formy by nie poparli...
Chyba że ktoś mnie przekona... Na razie jest wprost przeciwnie...
a protestujce sobie i tak mnie to ............
http://pl.youtube.com/watch?v=ekoCbPQEiUk
Santo - niestety to nie my bedziemy decydować kiedy zostana otwarte bramy, ile ich zostanie otwartych etc. Skad pewność, że będziemy se mogli wchodzić od 35 minuty? A co bedzie jak przerwa bedzie sie konczyć a bramy dalej bedą zamkniete?
Przecież kurna chcecie zrobić bojkot przeciwko temu kto o tym decyduje... Przecież ten bojkot to wykrzyczenie JF prosto w twarz: 'durniu, nic nie rozumiesz! jak nie zrobisz tak jak chcemy to nie zrobisz nic!' Jak ktos Tobie by taki bojkot zrobił to -gdyby od Ciebie to zależalo - poszedłbyś mu na rekę = tj. otworzyl bramy by sobie bojkotujacy mogli wejść spokojnie? Oczywiście , ze nie.
SaNtO Napisał(a):
> Agnan-cóż trzeba informowac ludzi zeby jak
> najwiecej z nich o tym wiedzialo. karnety poszly i
> wiem o tym paru moich znajomych tez kupilo pomimo
> ze wiedza o protescie. dzisiaj kolega sie mnie
> pytal jak jest z biletami to mu powiedizalem ze sa
> ale jest protest i nie wchodzimy na pierwsza
> polowe na co on odparl no to co na druga wejdziemy
> i juz.
>
> ISR ogladniesz mecz w drugiej połowie. nawet
> jesli nie to trudno nie mecz jest najważniejszy a
> klub !
>
> Pavale-wiem ze moze byc problem z wejscie na
> stadion ja nie mam takiego ale wyobrazam sobie co
> sie moze dziac zreszta mozemy zaczac wchodzic
> powoli od 35 minut az do 55 naprzyklad...
> powinnismy jakos wejsc. wkoncu nie bedzie 6
> tysiecy tylko 2 w porywach 2,5
Zgodze się z Tobą że Klub jest ważny,ale mnie tak forma protestu nie przekonuje...pozatym wychodzi na to że klub to JG i AW i co powiedzą jest święte.Tak to odczytuje...mam nadzieje że się mylę, bo zawsze myślałem że Cracovia to wszyscy kibice włącznie z JG,AW,Opravcami, piknikami+ działacze zawodnicy i inni pracownicy...TO jest dla mnie Cracovia i dla klubu chcę iść poprostu na mecz a nie dla zarządu
a co głupki będzie jak Filipiak wycofa się ze sponsorowania Cracovii- III liga?!
Ja tu widzę że więcej jest protestantów na tym forum niżli w Irlandii:D:D:D
Ba więcej nawet niż kibiców na Mistrzostwach Polski juniorów gdzie Cracovia zajęła 4 miejsce
- więcej niż kibiców na hokeju np.ze Stoczniowcem w meczach o brązowy medal
- Więcej niż na meczach Młodej Ekstraklasy np.na spotkaniu z Koronką
GDZIE WY się chowacie wtedy protestanci bo ja tam byłem i tylu was nie widziałem:X:X:X
TEFAL- szacunek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)