ALE JESTESNIE ZJEDNOCZENI Z JG AW I OPRAWCAMI nawet tu nie mozecie sie dogadac tyle tu wpisow nie opuszczac meczu slowo tylu co tu napisalo napewno nie zmiescilo by sie pod slynny deszczowy daszek w 3 lidze niektorzy wiedza o co chodzi
POPIERAM BOJKOT PODPISUJE SIE OBIEMA REKAMI TERAZ ALBO NIGDY
gdzie jest narybek kto bedzie chodzil za 5 -7 lat jak teraz nie moze wejsc bo sobie kretyn filipiak focha na kibicow zrobil obrazony pan profesor
co ma zrobic kibic ktory pracuje nie moze kupic karnetu bo bedzie mogl byc tylko na 3-4 meczach co mam powiedziec koledze z kielc poznania gdyni z zagranicy sorki nie moge cie wziasc na mecz bo nasz prezes sie obazil na kibicow i nie sprzeda ci biletu BOJKOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
(GLOS)BOJKOT TRWA !!!
naprawde popieram protest , ale ku rozwadze NIE TAKI BO JEST ON NIEREALNY do zrealizowania i bedzie tragiczny w skutkach!!!!
protestowac mozemy , ale na stadionie , jest duzo roznych mozliwosci i form protestu BO WIEKSZOSC ZDECYDOWANA NIE ZGADZA SIE CALKOWICIE Z POLITYKA FILIPIAKA !!
co do Cabaja, ostatnio za duzo mowi , naprawde za duzo mowi ( to moje osobiste zdanie )
Jeszce jedno w sprawie Stowarzyszenia.Zrobił sobie Filipiak FC jako zasłonę.Zezwolił na FC do dwudziestu osob.W taki sposob rozbił najbardziej aktywnych kibiców na slabe ugrupowania,niezdolne do czegokolwiek.
Panowie,robić protest też trzeba z głową......
Protest prowadzony na stadionie bedzie niezauwazony, jakiejkolwiek by nie mial formy.
Chyba ze zblokujemy murawe w 3500 osob, ale do tego nie namawiam ;)
Przestańcie pieprzyć o 3 lidze tylko sie raz w życiu dostosujcie... I zrozumcie że nikt tego nie wymyślił bo mu sie tak podoba tylko dla dobra ogółu.... wspomnicie moje słowa za jakiś czas.....
BOJKOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak robimy bojkot to przy każdej bramie powinien stać ktoś ''wygadany'' , który potrafiłby wytłumaczyć ludziom , którzy nie czytają forum o co chodzi w całym proteście.... szerokie masy Pasiaste muszą znać przyczyny oraz cel protestu , to jest klucz do sukcesu .
wrzo.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przestańcie pieprzyć o 3 lidze tylko sie raz w
> życiu dostosujcie... I zrozumcie że nikt tego
> nie wymyślił bo mu sie tak podoba tylko dla
> dobra ogółu.... wspomnicie moje słowa za jakiś
> czas.....
>
>
> BOJKOT
> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiesz co? Kocham te sformułowania "to dla Twojego dobra"
"dla dobra ogółu"
ja to słyszałem przez lata... do 1989 roku...
Moim zdaniem akurat wprost przeciwnie - nie dla DOBRA ogółu, ale dla ZŁA ogółu.
Naprawdę nie wiem, dlaczego mam sie dostosować.
Ja wiele razy na forum także apelowałem o różne rzeczy, moim zdaniem jak najbardziej słuszne
(o doping chodziło, o pewne zachowania na stadionie) - bardzo wielu się nie dostosowywało...
No trudno, ich prawo.
Ale ja naprawdę nie rozumiem, dlaczego mam się dostosowywać do czegoś z czym się nie zgadzam... "się raz w życiu dostosujcie". A może to Wy się raz w życiu dostosujcie?
Przecież widzisz, że już na forum kupa ludzi się nie zgadza...
A na mecze chodzą setki które żadnego forum nei czytają, przyjdą normalnie na mecz.
Ciekawe - staniesz i powiesz im w oczy - niech Pan nei idzie na mecz, dla dobra ogółu...
Romper Stomper Napisał(a):
> Jak robimy bojkot to przy każdej bramie powinien
> stać ktoś ''wygadany'' , który potrafiłby
> wytłumaczyć ludziom , którzy nie czytają forum
> o co chodzi w całym proteście.... szerokie masy
> Pasiaste muszą znać przyczyny oraz cel protestu
> , to jest klucz do sukcesu .
>
Tak, to jest mądre stwierdzenie. Będą kolejki do wejścia, można nawet przygotować ulotki.
Ale z jednym zastrzeżeniem:
- jeśli ktoś się nei zgodzi, to po prostu trzeba grzecznie przeprosić i iśc do następnego.
Cokolwiek innego doprowadzi do kompletnej niechęci "mas kibicowskich" do organizatorów. Nie o to chyba chodzi?
--
Co nie zmienia faktu, że propozycja takiegio protestu dalej mi się nad wyraz nie podoba.
Agnan Napisał(a):
> wrzo.ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Przestańcie pieprzyć o 3 lidze tylko sie
> raz w
> > życiu dostosujcie... I zrozumcie że nikt
> tego
> > nie wymyślił bo mu sie tak podoba tylko
> dla
> > dobra ogółu.... wspomnicie moje słowa za
> jakiś
> > czas.....
> >
> >
> > BOJKOT
> >
> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
>
> wiesz co? Kocham te sformułowania "to dla Twojego
> dobra"
> "dla dobra ogółu"
>
> ja to słyszałem przez lata... do 1989 roku...
>
>
> Moim zdaniem akurat wprost przeciwnie - nie dla
> DOBRA ogółu, ale dla ZŁA ogółu.
>
> Naprawdę nie wiem, dlaczego mam sie dostosować.
> Ja wiele razy na forum także apelowałem o
> różne rzeczy, moim zdaniem jak najbardziej
> słuszne
> (o doping chodziło, o pewne zachowania na
> stadionie) - bardzo wielu się nie
> dostosowywało...
>
> No trudno, ich prawo.
> Ale ja naprawdę nie rozumiem, dlaczego mam się
> dostosowywać do czegoś z czym się nie
> zgadzam... "się raz w życiu dostosujcie". A
> może to Wy się raz w życiu dostosujcie?
>
>
> Przecież widzisz, że już na forum kupa ludzi
> się nie zgadza...
>
> A na mecze chodzą setki które żadnego forum nei
> czytają, przyjdą normalnie na mecz.
> Ciekawe - staniesz i powiesz im w oczy - niech Pan
> nei idzie na mecz, dla dobra ogółu...
>
Tak stanę i powiem....
Pierwszy post w tym temacie jest o podjęte decyzji.... i powinien pozostać jedynie komunikatem... bez zbednych komentarzy.... PROPONUJę SKASOWAć WSZYSTKIE POSTY POZA 1 I TEMAT PRZYKLEJONY ZAMKNąć !!!!!!
BOJKOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak i tak to ma wlasnie wygladac. nikt protestuy nie robi dla siebie tylko dla Cracovii !!
by kazdy chetny mogl wejsc na kazdy mecz i koniec kropka.
NIE MA NA SWIECIE klubu ktory nie sprzedawalby biletow na mecze. pokazcie mi JEDEN klub ktory nie chce miec jak najwieszej liczby kibicow na stadionie !
BOJKOT !!!!
Pobicie tych co będą chcieli wejśc na stadion i zadyma z policją napewno znacząco podniesie frekwencję, po prostu kolejna na Wielickiej kończyć będzie się na Kozłówku.
bojkot w tej formie = zadyma na 100% i potem KONSEKWENCJE
pomysł pottera daje szanse na brak zadymy i jednoczesnie pozwala zaprotestować.
ps. Tyca pyta o narybek - ja jestem ojcem, przychodze z synem, ten bojkot ani mnie ani moich znajomych nie przekona do zabierania juniorów na mecze
zróbmy protest ktory nam coś da, który nas zjednoczy, który bedzie mial jakiś cel poza zwykłym dymem. zrobmy protest ktory ma sens i który moga zaakceptować wszyscy - mimo tego, ze każdy bedzie musial coś odpuscic.
dlaczego nie pomysł pottera?
A ja teraz dopiero zajarzyłem o co chodzi Filipkowi!!!
On dał tysiąc biletów na sektor D po to żebyśmy w końcu zajarzyli że miejsce na młyn w sektorze C to złe miejsce.On pragnie dopingu z prawdziwego zdarzenia dlatego chce wszystkich ścieśnić w D i tam będą wszyscy ryczeć jednakowo i w jednym tempie to będzie powrót do przeszłosci na stary młyn:D:D:D
Dobrze kombimuje tylko czemu nie zrobi za Comarchowe monety jakiejś ekstra SEKTORÓWKI :P
Żaden inny protest nie zostanie zauwazony.....
Pavele jakby ludzie zrozumieli ze jest protest i mieli na sercu dobro Cracovii to by nie bylo zadnego dymu. Jest protest? ok ide na piwko do algi. Proste
zrobmy poczte pantoflowa i napewno do prawie wszystkich trafi ta nowina i nitk nie bedzie zdziwiony.
to ze jakis pasiak przyjdzie z ojcem na mecz to nie znacyz ze jest narybek. kazdy kibic ma miec mozliwosc kupienia bilety na kazdy mecz i o to walczymy.
Ja tez poświęce derby!!!zgadzam sie,ale zrobmy wszystko zeby jak najwiecej ludzi sie dowiedzialo!!!zeby nie bylo dymu pod stadionem!!!
Piszecie: dla Cracovii...
A jeśli ja i masa mnie podobnych uważa że dla Cracovii dobre jest zupełnie co innego?
SaNto - piszesz o swoim dziadku... A jeśli Twój dziadek - a może czyjś inny dziadek - pojedzie jednak tym tramwajem na Wielicką, w korkach, wysupła z tej renty te złotówki
i przyjdzie na mecz, utykając - myśląc - może to w moim życiu ostatnie na Kałuży, stary już jestem - to Ty mu powiesz:
"Dziadku, dla dobra ogółu, won stąd?"
Drodzy organizatorzy, przecież takich dziadków/młodszych trochę- będą setki... Nic nie wiedzących o jakimkolwiek proteście...
A jak ktoś przyjdzie na taki mecz, nic nie wiedząc, i go się zawróci, to kiedy przyjdzie na następny? To ma być walka o kibica?
Wiecie, świat kibicowski na Was się nie kończy...
Mieliśmy już kibicowsko parę ciosów.
Jak pięknie wchodziliśmy w pierwszą ligę...
A potem? Zagłębie Lubin.
Ostatnie derby na Kałuży.
Decyzje Zarząu co do biletów na mecze.
Coraz mniej ludzi...
Nie wiem, jak Cracovia przetrzyma kolejny cios. Ile nas będzie na mecze chodzić?
wrzo: mam do Ciebie prośbę. Powiedziałeś: "tak. stanę i powiem" (że to dla dobra ogółu)
Powiedz jeszcze co zrobisz jeśli ktoś się z Tobą nie zgodzi? Że to nie dla dobra ogółu?
Bardoz bym to chciał wiedzieć...
Pier..lenie o szopenie o bilety trzeba było walczyć jak je wycofał a nie teraz ku.wa ja psiarnia przyjeżdża k...a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Santo - jak to sobie wyobrażasz?
jakie piwsko - w promieniu 5km zadnego piwska nie kupisz. Bedziesz miał niebiesko, a raczej carno od mundurów, do tego świadomość 350 psiakow na naszym stadionie i... Bóg wie jaki wynik przy ich obsranych wrzaskach. No nie wiem jak Ciebie ale mnie juz krew zalewa jak sobie wyobraże ich wiesniackie 'jazda, jazda...' skandowane z klatki... I co ten tysiąc czy dwa tysiące spokojnie se czeka na przerwe. Nie ma takiego co nad tym zapanuje, po prostu nie ma. Zadyma jest na 300% i tyle. A potem jej konsekwencje. Nie trzeba byc geniuszem by to przewidzieć.
Jak zawrócą tych co będą chcieli wejść to dopiero za 10 lat jak urodzi się nowe pokolenie i nie będzie tego debilizmu pamiętać to wtedy może przyjdzie na CRACOVII mecz!@!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)