WOJNA, WOJNA,WOJNA CRACOVIA !!!
JEBAĆ resowie, JEBAĆ !!!
AREK, DUUUUUUUŻO ZDROWIA I POWROTU DO PEŁNI SIŁ !!!
-
-
Dziś uodziny Arka Barana
Przykre, oj bardzo bardzo przykre.
Panie Arku - szybkiego powrotu do zdrowia i do gry.
Zdrowia radości pomyśloności i sukscesów w przyszłości --- Z Cracovią ---
Czy ktoś może mi powiedzieć co Pan Arek tam robił ,czy ten chłopak jest z Rzeszowa ?
Arek Baran wraz z Łukaszem Szczoczarzem przybyli do Rzeszowa oglądnąć w akcji swoich byłych kolegów ze Stali Rzeszów w meczu derbowym. Arek Baran jest byłym piłkarzem Stali Rzeszów, w której wystepował w pierwszej rundzie poprzedniego sezonu, natomiast w rundzie wiosennej stał się juz piłkarzem Cracovii. Nie bardzo mi sie chce wierzyć by również jemu oberwało się od kiboli Resovii. Sprawdzałem co piszą na ten temat na forum Stali Rzeszów i wynika, że to piłkarze Stali wraz trenerem zostali pobici przez kiboli Resovii. Jednak nic nie wiem w tej sprawie.
Dzięki Vasago za wyczerpującą odpowiedz.
a czy ktos jescze pamieta taki zespol okocimski oraz bramkarza okocimskiego i zmane terminu rozegrania meczu (na szczescie dla bramkarza) ?
Okocimski wygrał z nami rywalizację o drugą ligę w sezonie 92/93. Pamietam, że wtedy w Okocimskim bronił nasz były bramkarz "legendarny" Holocher. Coś przez mgłę przypominam sobie o jakiś pogrózkach, ale w zasadzie nic nie pamietam. Pamietam jednak, że wybrałem się na mecz Garbarnia - Okocimski licząc, ze Garbarze urwą jakies punkty Okocimskiemu i cos nam pomogą, ale nic z tego - przegrali 1-2. W drugiej połowie pojawaiła się ekipa kibiców Cracovii za bramką Okocimskiego skandując Marek, Marek bramkę puść i tyle. Włos z głowy jednak Holocherowi nie spadł.
na garbarni na tym sie skonczylo podczas meczu z kablem plan byl juz o wiele bardziej drasyczny na szczescie jednak termin meczu ulegl zmianie a ze bylo to malo medialny news malo kto o tym sie dowiedzial ...
Arek Baran : )))
WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... NAJ... I DUUUUUUUUUŻO BRAMEK :)
Wszystkiego najlepszego :-)
Arek wszystkiego najlepszego od kibica rzeszowskie Stali
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)