1min Początek spotkania w Krakowie
0min Goooooool!!!! Rupa przeprowadził ładną akcję, którą zakończył strzałem po długim słupku..gooool!!!
0min Strzał Sasin przeprowadził akcję, uderzył po ziemi, ale bramkarz był na posterunku
Jak widać z powyższej relacji live mecz z Polonią ustawiony, jeszcze przed jego rozpoczęciem strzeliliśmy bramkę na 1:0 :D
Ciekawe dlaczego nie ma w kadrze na dzisiejsze spotkanie Golinskiego, który ostatnio grał w ME regularnie.
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy
A dlaczego Moskała nie gra w Młodej Ekstraklasie?W pierwszej drużynie bym go nie zdzierżył ale tutaj mógłby pomóc swoim doświadczeniem i ligowym cwaniactwem.
Może trenują z 1 drużyną i pojadą do Warszawy :)
no i mamy "tradycyjne" 2:3...
No to są jakieś jaja
bardzo dobrze, na calym swiecie mlodziezowe ekipy graja to samo, co 1 team, zeby w razie czego bezproblemowo przeskoczyc do pierwszej druzyny. mamy zachodnie standarty i tyle.
Tyle, że młodzi nie muszą przez cały mecz wyniku gonić. Tylko przez ostatnie minuty...
Widziałem pierwszą połówkę. To co wszystkich chyba najbardziej interesuje:
Sasin na swoim stałym poziomie - mecz traktuje z pełnym zaangażowaniem i sercem, ofensywne wyjścia, no ale wiadomo - bez szału.
Łuczak - ...
Krzywicki - ...
Bardzo fajny jest Rupa. W Polonii natomiast bardzo fajny jest Gliński (dla tych co byli - numer 10)
Generalnie to czemu oni grają w "bolerkach"?
wszystkie 3 bramki w mniejszym czy większym stopniu z winy bramkarza...
to dla informacji tych ,którzy nie widząc chłopaka juz go zamiast Cabaja/Merdy w Warszawie chcieli wystawiać,,,
Kosanović testowany na defensywnym pomocniku w drugiej połowie. Raczej przeciętnie bardzo.
Po Dynarku widać ,że ME to poziom poniżej obecnej 2 ligi.
nie mogłem być....a jak Łuczak,bo to tzw pierwsza rezerwa za Radomskiego.Hm?
Przecież napisałem :)
Łuczak - ...
Krzywicki - ...
Czyli du.pa!
No szału ni ma
No to niezbyt, jak jeszcze Radomski nie będzie mógł grać...
O Krzywickim nie gadamy ,ale dziwne że trenerowi TSV się jednak spodobał.... do mnie jakoś nie przemawia jego gra....
Łuczaka ostatnio widziałem w dwóch meczach ME no i z TSV i...no właśnie..dziwny zawodnik ,bo jednak widać było wejście w grę ....mówię o meczu z Zagłębiem...ale jakiś cudów nie było.Lepiej grała 2 linia Zagłębia.U nich taki jeden mały robił szum ...
wy się jeszcze pytacie o łuczaków i krzywickich nie wiem czy się śmiać czy płakać , niech tam siedzą każdy wie jaki poziom pokazują w pierwszej drużynie, no o kosanovica jedynie mozna sie pytac ;) czyli na defensorze hmmm
Zibiland - Maurer z TSV mówił o Klichu, a nie o Krzywickim :D
I Łuczak nie gral w meczu TSV...
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bardzo dobrze, na calym swiecie mlodziezowe ekipy
> graja to samo, co 1 team, zeby w razie czego
> bezproblemowo przeskoczyc do pierwszej druzyny.
> mamy zachodnie standarty i tyle.
Popłakałem się ze śmiechu- ale oddaje naszą rzeczywistość
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zibiland - Maurer z TSV mówił o Klichu, a nie o
> Krzywickim :D
Mówię o spotkaniu nieoficjalnym na Rynku.....
To jak nieoficjalnie, to zostaw dla siebie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)