no i 4:0 w pałe, proponuję przeczytać relację live, żeby obiektywnie ocenić przydatność tych ludzi w pierwszej drużynie!
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy
Merano Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Grali/ją m.in.: Sasin, Krzywicki,
> Budaković, Uszalewski, Kosanović, Grzesiak i
> Łuczak.
Widocznie oni nie nadają się nawet do Młodej Ekstraklasy .
No i oczywiście nasza drużyna w ME też zajmuje ostatnie miejsce . A miała być produkcja netto młodych piłkarzy....
Merano napisał:
[i]A mecz się jeszcze nie skończył. Grali/ją m.in.: Sasin, Krzywicki, Budaković, Uszalewski, Kosanović, Grzesiak i Łuczak.[/i]
[b]Proszę aby te nazwiska gdzieś na "wierzchu" wisiały ,by kilku oszołomów na tym forum pierdół nie pisało i na siłę wstawiała tych grajków do I składu....i nie napieprzala na trenera ,że nie grają.....jak ktoś wyliczył przez 2 lata sprowadzono 28 piłkarzy....i tak na prawdę to 20% w miarę trafionych...reszta to...no właśnie ....dno!!!![/b]
4:0 Dla Górnika w ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masakra... W pierwszej drużynie i ME nie ma żadnego potencjału.... W ME żadnych perspektywicznych graczy, dostają lanie... Z hasła produkujemy piłkarzy netto, została tylko spalona ziemia. Nie ma co zbierać...
Po obejrzeniu kilku meczy Cracovii w ME juz dawno pisałem że NIKT z tej druzyny nie nadaje sie do gry w ekstraklasie.I to jest własnie prawdziwy dramat naszego Klubu-żadnej przyszłości,żadnej zdolnej młodziezy!!!
zgliszcza... a po jakiego ...uja było rozpierdzielać to co było dobrze budowane przez x lat ? hajdo , górecki, gędłek - jak prowadzili druzyny gralismy w finałach mistrzostw polski co roku.... to jaki był sens to rozpierdzielać ? zamiast dać dobrze pracującym gościom kase - ?(dobra praca=dobra płaca) - to poodchodzili .....
a treaz zgliszcza i brak fachowców w sztabach trenerskich...
trudno...
I cały zaciąg najbardziej utalentowanych chłopaków (Kurowski, Tatara, Kostrubała, Jeleń, Dzwonek, Klich, Urbański, Snadny, Dynarek, Waksmundzki i inni, ktorych nie wymienilem i przepraszam:) ) mial miejsce przed ogloszeniem produkcji netto. Po ogloszeniu produkcji netto sciagnelismy Dudzica, Pucilowskiego, Tomczuka i innych :D
Piłkarzom w Polsce brakuje profesjonalizmu w wieku 25 lat a co dopiero 18-20
Póki się to nie zmieni to poprawy nie będzie. Tym bardziej ze Kraków to kiepskie miejsce dla NIE-profesjonalistów. Klub płaci na czas a po godzinach rozrywek od chuja. Krótko mówiąc za dobrze im tu.
Ponieważ od dłuższego czasu nie śledzę ME to mam pytanie: Kiedy , gdzie i o której najbliższy mecz? (jak mniemam z Lechią)
Niedziela godz.12 ta...jak zwykle na arenie"Kabel" o pojemności 300 widzów...
No no no może chociaż młoda się odbije od dna, już 1-0 po bramce Klicha
Klich w młodej, czyli w Gorzowie nie zagra.
ku. rwa, znowu Szeliga z Radomskim
A Radomskiego nie ma w ME ?
Klich z Moskitem grają pierwsze skrzypce w Młodej.
1 Klich !!!
Biedny Uszal, nie mial kiedy walnac samoboja:D
Ja myślałem, że Karol Napieracz jest w czasie przechodzenia jakiejś rehabilitacji po kontuzji, bo pamiętam go jako dobrze zbudowanego (wysoki, smukły, ale nie chudy:) )bramkarza juniorskich reprezentacji Polski, a ostatnio na Wielickiej widziałem mocno zapuszczonego chłopaka;/ Dzisiaj widzę, że wszedł do bramki. Może ktoś coś więcej wie?
Otwarłem relację live i pierwsze co mi się od razu rzuciło:
Moskała! Miał przed sobą [b]pustą[/b] bramkę i [b]na raty[/b] zdobył czwartego gola! 4:1! :D
ps.
Przy pierwszej bramce też sympatyczna literówka
Dla Klicha to był trening...więc mecz we wtorek w pełnym wymiarze!
A czemu Goliński nie gra w ME. Kontuzja, czy klub postanowił mu płacić tylko za same treningi ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)