O tym właśnie mówie:) Trzeba by się zorganizować, pokazać młodzieży że ich popieramy i podoba nam się że walczą i się starają:) Jakby zebrać się w nawet 50 osób i pojechać, podopingować:)
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy
Nzg - 21-22 Listopada gramy tam derby - świetna okazja:D
O tym właśnie pomyślałem:D Myślę że ja załatwię parę osób:) Niech przynajmniej derby w ME będą wygrane i z naszym udziałem:)
Będzie to mój pierwszy wyjazd! Dla mnie to super zabrać się do Zabierzowa, który jest miastem należącym do psów..
Jak najbardziej taki wyjazd!! Najlepiej specjałem :D
autkami jedzmy do zabierzowa. tylko niech to bedzie 22 listopad
Po co specjalem? Mało to pociągów KRAKÓW-ZABIERZÓW jeździ? Pomysł dobry!
Tylko nie wiem na jakiej to jest zasadzie ale przeważnie mecz ME jest dzień po seniorach a my chyba gramy te ekstraklasowe w niedziele czyli zapowiada sie nie fajnie bo w poniedzialek 23. Ale moze to zmylka i będą w sobote to by można było jechać.
SaNtO - ME nie mogą być 22 bo jest to niedziela, a wtedy są ekstraklasowe:D
Albo przed naszym meczem z burkami będzie. Jeśli tylko termin dopisze to można ruszyć:)
6 dni później
Przegrana z Polonią 1:2... Bramkę dla Pasów strzela... Kaszuba.
Jak prezentuje się tabela najlepszych strzelców ME?
9 goli - [b]Jakub Kaszuba[/b] (Cracovia (ME)),
8 goli - Michał Ciarkowski (Polonia Warszawa (ME)),
6 goli - Grzegorz Kuświk (GKS Bełchatów (ME)), Patryk Stefański (Ruch Chorzów (ME)),
5 goli - Krzysztof Bułka (Arka Gdynia (ME)), [b]Bartłomiej Dudzic[/b] (Cracovia (ME)), Bartosz Flis (Ruch Chorzów (ME)), Kamil Jackiewicz (Zagłębie Lubin (ME)), Marek Sobik (Odra Wodzisław Śląski (ME)), Arkadiusz Woźniak (Zagłębie Lubin (ME))
4 i mniej goli nie dodawałem... 3 gole ma Mateusz Jeleń.
byłem dzisiaj na młodej ekstraklasie. Pierwszy raz w tym sezonie. Oczko nacieszę pomyslałem sobie . Ostatnio nieźle sobie radzili w sparingu seniorów pokonali....
To co zobaczyłem to kontynuacja popisów I druzyny. Żadnego pomysłu na grę . Najchętniej zagrywali do bramkarza. Zawiodłem się
Spierd oliłem sobie tylko niedzielę!
Też byłam na tym meczu.
Mecz walko z obu stron, Kaszuba wszedł w 2 połowie i strzelił swoją bramkę.
Powinien dostać szansę, jak dostał Witkowski, zagrać obok Matusiaka
NIestety mam podobne odczucia co do tego meczu!
Z gry mielismy wiecej jakies sytuacjie byly ale nieskutecznie - Polonia 2 groźne strzały w swiatło bramki 2 bramki skuteczność 100%...Ogolnie trzeba przyznać słaby mecz...
7 dni później
Gdzie będą młode derby w poniedziałek? Na Kablu czy w Zabierzowie?
w Zabierzowie o 13:30
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=5965&x=0
Obok Kaszy to mój ulubiony i dający największą nadzieję chłopak z ME.
Sylwek_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będzie to mój pierwszy wyjazd! Dla mnie to super
> zabrać się do Zabierzowa, który jest miastem
> należącym do psów..
>
> Jak najbardziej taki wyjazd!! Najlepiej specjałem
> :D
Po pierwsze Zabierzów nie jest miastem tylko wsią i siedzibą gminy wiejskiej (ma wójta, a nie burmistrza) a po drugie uważam, że raczej jest miejscowością frontową, tzn są tam napisy i nasze i psie. Osobiście widziałem tam kiedyś koło basenu "naszego", z wyglądu ostro naćpanego, który chodził z siekierą i krzyczał, że szuka j...ch psów.
Derby ME są w poniedziałek o 13.30 i może się wybiorę, niestety nie mam pewności czy będzie bezpiecznie.
Ja planowałem się wybrać, ale z racji na poniedziałek rady nie dam, a żałuje strasznie:( Mknacy, ja bym jeszcze zwrócił uwagę na Snadnego, nieoszlifowany talent. Walczy, biega, tylko musi nad techniką popracować a ma się tego teraz od kogo uczyć.
4 dni później
Cracovia: Pączek ? Sosnowski, Urbański, Pieniądz, Łuczak, Dudzic, Misan, Dynarek, Wilk, Karcz, Tomczuk
Rezerwa: Wróbel (br), Szatan, Boruch, Kupiec, Grzesiak, Wieczorek, Filip
A co z Jeleniem???
od 7 minuty gramy w 10, Dynarek chyba ubil psa. ;-)
> A co z Jeleniem???
Pewnie zagra w Warszawie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)