jeszcze zastanawiajace jest to ze na lawie mamy 3 chlopa z pola.W takich momentach patrze na naszych pozostalych mistrzow i brazowych medalistow MP w jakze wielkich klubach(Pradniczanka,Tramwaj,clepardia) i dochodze do wniosku po chu,, nam nadzieje robili z tymi talentami.Tylu ich bylo dobrych, bardzo dobrych, przyzwoitych w juniorach.Teraz najczesciej o nich czytam w dzienniku polski na ostatnich stronach albo co gorsze w chodze do szpitala i tam zamiast starszych ludzi widze naszych mistrzow;/ Kostrubala, Baliga, Luczak polamani,Dudzic drewno, tylko w angli lepsze znam, Klich jakby przygasl.Dzwonek co z nim jeszcze ma nogi czy juz amputowali?Obrzut podobnie.Dynarek jedynie zbiera pochlebne recenzje tyle z DP wiem
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy
milsari2 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> teraz trener gedlek nie powie ze nie maja
> szczescia bo raczej tylu meczy pod rzad nie
> dostaje sie w @#$%&.Cos sie mowiac konkretnie
> zaczelo pierd... w tej naszej mlodziezowej
> ukladance a szkoda bo szlo w dobra strone.Tylko
> mlodzi trzymaja fason
Dyrektor sportowy powinien rozliczac trenerow ze swojej pracy i
wynikow ,ale jak skoro sam jest trenerem - czy to nie jest chore???
Tak to kolejna glupota dlatego jestem zwolennikiem zatrudnienia dyr. sportowego z poza krakowskiego podworka. To jedyna szansa aby ktos obiektywnie spojrzal na naszych trenerow i ich prace.
Nasz dyrektor sportowy nie ma kompetencji dyrektora sportowego, czy ktoś się w ogóle bliżej temu przyjrzał?
mknacylopez Napisał(a):
> Nasz dyrektor sportowy nie ma kompetencji
> dyrektora sportowego, czy ktoś się w ogóle
> bliżej temu przyjrzał?
No nie mow ze nie mial wplywu przy wyborze trenera do ME a efekty mizerne
Kompetencje to jest to dane mu przez kogoś z góry, tak? Więc wydaje mi się, że nie miał. W MKSie jest z reguły tak, że pole działania określonych osób jest mocno zawężone i stąd w dużej mierze taki burdel, bo jest wieeeeele martwych pól.
4 dni później
Jutro (w niedzielę) zespół Pasów występujący w Młodej Ekstraklasie zmierzy się na Roosevelta w Zabrzu
z młodzieżowcami Górnika. Początek spotkania o godzinie 17:00.
Wstęp na jutrzejsze spotkanie Młodej Ekstraklasy na stadionie przy Roosevelta jest bezpłatny.
Źródło:
==
Wyciąg z tabeli po 28 kolejkach:
5... Górnik Zabrze . 28 42 40-35
15. Cracovia .......... 28 29 28-42
A ja apeluję do naszego zARZĄDU. Na ostatni mecze ME z LEchem podnieście ceny biletów! Będzie to z pewnością niepowtarzalne widowisko w wykonaniu naszych graczy! Któż nie chciałby podziwiać takich tuzów jak Karwan czy Wasiluk. Ludzie walimy tłumnie na ostatnią kolejkę w ME!!!!
Blady Niko Napisał(a):
> Jutro (w niedzielę) zespół Pasów występujący
> w Młodej Ekstraklasie zmierzy się na Roosevelta
> w Zabrzu
> z młodzieżowcami Górnika. Początek spotkania o
> godzinie 17:00.
>
> Wstęp na jutrzejsze spotkanie Młodej Ekstraklasy
> na stadionie przy Roosevelta jest bezpłatny.
>
> Źródło:
>
> ==
>
> Wyciąg z tabeli po 28 kolejkach:
>
> 5... Górnik Zabrze . 28 42 40-35
> 15. Cracovia .......... 28 29 28-42
>
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-05-23 13:25 przez
> Blady Niko.
No, no... do przerwy całkiem to milo wygląda.
I TAK DLA PRZYPOMNIENIA: choćby nie wiem co, to co najmniej jeszcze jeden oficjalny mecz na Ziemi Świętej nas czeka. Z Lechem. A może więcej?
ja będę
przynajmniej tak mi się łatwo teraz po piwku mówi
UWAGA! Mecz ME z Lechem już [b]w piątek, o 17.00[/b]
Ostatni (wedle stanu informacji na chwilę obecną) oficjalny mecz na naszym Stadionie przed przebudową... ale czy rzeczywiście ostatni?
Bo pesymiści mówią, że jeszcze baraż jakiś tam ma być
Optymiści w koalicji z realistami wierzą, że w przyszłym roku też będziemy chodzić na mecze Młodej Ekstraklasy
Fatalna gra ME to trenowanie większości zawodniów z Płatkiem to nie jest przypadek że młodzi i starzy grają kiche!!!
No i zajeliśmy ostatnie miejsce w tabeli na koniec sezonu . WSTYD !!!!!!!!!
Marcin Gędłek - do widzenia!
Zdecydowanie najlepszy strzelec Młodej Ekstraklasy (21 bramek) ===>
Jest w wieku Kaszuby, Dudzica, Kostrubały, Baligi, Uszalewskiego i Tatary, którzy razem tyle nie ustrzelili.
Czy my przypadkiem w zeszlym sezonie nie walczylismy o "pudlo" w ME?
nawet zajeliśmy 3 miejsce! A teraz .............. zwróćcie tylko uwage że wiekszośc zawodników trenuje z 1 druzyną!
żałosne
[b]Młodzież[/b] | Sport | Edukacja
żele :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)