BARTOSZ TOMCZUK PIŁKARZEM KSZO
Bartosz Tomczuk podpisał półroczny kontrakt, na mocy którego do końca rundy wiosennej będzie występował w barwach KSZO Ostrowiec Świętokrzyski.
W Ostrowcu miał się pojawić 24 stycznia 2009 roku, na sparingu z drużyną WOY Bukowiec Opoczyński. Plany pokrzyżowała awaria samochodu na kilkadziesiąt kilometrów przed Ostrowcem. 28 stycznia 2009 roku już bez niespodzianek wystąpił w meczu sparingowym KSZO z Siarką Tarnobrzeg, w którym zdobył dwie bramki.
żródło: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090219/POWIAT0107/14863964
Wczoraj zagrał w sparingu z Turem Turek, który zakończył się bezbramkowym remisem...
Ze swojej strony życzę powodzenia w nowym klubie :)
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy
A on zakonczyl z rozbitym lukiem brwiowym :)
[i]Plany pokrzyżowała awaria samochodu na kilkadziesiąt kilometrów przed Ostrowcem.[/i]
szmelc z tych TT-ek i tyle :):):)
i oczywiście: powodzenia Bartku
Puciłowski i Wilk karnie przesunięci do juniorów.
"Za jakie grzechy??"
No Puciłowski to na pewno ... Staszek, co to za nius w ogole?
Nie wiem za jakie grzechy. Wiem od zawodników ME, że obaj mają trenować z juniorami.
Ale Puciłowski jest 88' rocznik :)
Tak wiem jednak od wczorajeszego dnia trenuje z juniorami starszymi trenera Góreckiego.
No ten to moze tak, ale Wilk raczej karnie nie :)
Obydwaj karnie.
Ciężko nazwać członkiem drużyny karnie relegowanym do juniorów juniora, ktory w ME rozegral 92 minuty i większość spotkań grał w MLJ :)
Kadra ME uległa zmianie. Kilku chłopaków odeszło a na ich miejsce przyszło paru juniorów. Wilk JEST W KADRZE MŁODEJ EKSTRAKLASY ale tak jak i każdy inny zawodnik w chwili słabej formy czy złego sprawowania może zostać odesłany do juniorów to chyba jest jasne.
Po prostu nie widze w tym zadnej sensacji, ktora trzeba wywlekac na swiatlo dzienne, ze junior wrocil do juniorow.
Czy to prawda ze Klich tez pomaga trenowac ME ????
Staszek moze ty cos wiesz?
Prawda.
Lepszy temat: jak podaje ofi, trener Gędłek wraz z trenerami grup trampkarskich spędzili 6 dni na stażu w Feyenoordzie. Ich przewodnikiem był trener grup młodzieżowych Włodzimierz Smolarek (dla mnie to ciągle jeszcze 'właściwy' Smolarek).
Uważam, że bliższa współpraca z takim klubem to by było coś:) ale nawet sześć dni tam spędzonych to już nieźle.
Do mlodej podobno zeszli Baliga, Snadny, Urbanski - bez Klicha
Docencie Szanowny... obawiam się, że obniżamy poziom :):):):)
Ongiś ktoś był w MU i stamtąd miały być wzorce brane, później Ktoś mówił o wzorowaniu się na Ajaksie.. a teraz "tylko" Feyenoord ?
Jak dla mnie wystarczy:):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)