Nie chce rozmywac, ale jak mowa o HANCURZE to sie aż zarejestrowałem. znam dziewczyne bardzo dobrze zlego slowa nie moge o niej powiedziec. Zawsze pomoze, jest inteligentna, cho;lernie zaradna, elegancka i samodzielna, no i dojrzala jak na swoj wiek. Taka z niej bizneswoman o golebim sercu kiedy trzeba, ma madre podejscie do zycia i zawsze wie, jak sie zachowac i co powiedziec.
Poza tym z niej swietny kumpel, pogadac mozna z nia o autach, sporcie, dziewczynach i praktrycznie wszystkim. Na piłce zna sie bardzo dobrze. wadą Panny Anny jest chorobliwa ambicja i to, że w ogóle w siebie nie wierzy i ma niską samoocene. to by bylo ode mnie na tyle. Aha, jestem żonaty, wiec bez podtekstów :)
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy
to moze by zaproponowac Profesorowi HAncurę zamiast Pani Maczugowskiej??.... :D
A jakby Hancura zastapila Majewskiego, to ustalanie skladu zaczynaloby sie od Tatary.
:D:D:D
kurcze-ja jestem troche podobny do Tatary to pewnie tez bym się łapał.... :D
Kończmy Szanowni Panowie, bo temat się rozmywa, a chyba nie o to chodziło w zamyśle autora :) No i mnie się taka dziwna, krępująca atmosfera udzieliła :)
Bez brawury, bo dla mnie Cracovia to świętosć, a w opiniach, (moim skromnym zdaniem) muszę zachować czysty obiektywizm.
Jak by nie było, jesteśmy tylko ludźmi, jednych lubimy bardziej, drugich wręcz wcale, ale staram się w swoich sądach i opiniach stawiać wszystkich zawodników w jednym szeregu, bez jakichkolwiek osobistych pobudek, ponieważ boiskowe umiejętności danego piłkarza niekoniecznie świadczą o tym, jakim jest człowiekiem po zejściu z murawy.
Ta cała dyskusja przysporzyła mi tylko lekkiego zażenowania, ale mam nadzieję, że jakoś się otrząsnę do następnego meczu i przy mijaniu bramy nie dostanę czerwonych wypieków na twarzy.
POZDRAWIAM SERDECZNIE Szanownych Forumowiczów, Hancura :)
tacy dwaj napisał(li)
"Gdyby Stary Kibol usiadł kilka rządków niżej, to miałby wspaniałą możliwość wysłuchania relacji ustnej; jeszcze ciekawszej, dokładniejszej i barwniejszej.
To dziewczę zna się na piłce"
Od dzisiaj siadam niżej! :)
Hancuro... nie przejmuj się - za niespełna tydzień będzie nowy wątek: [b]Młoda Ekstraklasa 2008/09[/b] :):):)
Azurro - Hancura jest na tyle mądra, że wie na którym skrzydle w I połowie winien grać Tatara, a na którym w II... zawsze po stronie "prawidłowej" :):):)
Starego Kibola et consortes (w tym i Wielce Szanownego) - trzymam za słowo :):):)
Hancura - uroczyście ogłaszam, przyznaję Ci Tytuł:
MASKOTKA EKSPERTO-KIBICÓW MŁODEJ EKSTRAKLASY...
Czy przyjmujesz ten Tytuł? :):):)
Tak, z honorem i wdzięcznością przyjmuję ten tutuł, który czyni go zaszczytnym, ze względu na nadanie z tak znamienitych rąk :)
Będę starać się w pełni należycie, sumiennie i godnie wypełniać swoje obowiązki i nie przynieść wstydu Szanownym Forumowiczom ;)
Pozdrawiam :)
wow!!! :)
Filipiak wspomniał w wywiadzie o kilku istotnych wzmocnieniach drużyny ME. Wiadomo coś więcej?
Fajnie, skoro problem Hancury został już pomyślnie rozwiązany:) pozwolę sobie zapytać, jak w tej chwili wygląda forma trójki Kurowski-Tatara-Kaszuba? Któremu najbliżej do 1 składu?
mysle, ze to nie zalezy od ich formy, tylko od tego, ktory sie Majewskiemu spodoba. a to niestety dwie rozne sprawy
do tego dochodzi kwestia prysznica
Wszyscy mowia, ze najblizej Kurze, ale on bedzie najpewniej wypozyczony. Nie ma szans na gre w Ekstraklasie.
Kaszuba na treningach regularnie pudluje. Nie, ze mu bramkarzy bronia. Strzela najczesciej w auta na parkingu albo szuka pilki na dachu.
Tatara pewnie bedzie mial najwieksze szanse zagrac w lidze, ale jego zaangazowanie w porownaniu z ambicja Kostka czy Jelenia jest zadne.
Najbliższy mecz pomiędzy Cracovią, a Piastem Gliwice w niedzielę o godzinie 18:00 :)
Wygrana 2:1 po bramkach Snadnego i Pieniądza
Zdjęcia z meczu:
[url]http://www.wikipasy.pl/Galeria:2008-08-10_Cracovia_%28ME%29_-_Piast_Gliwice_%28ME%29_2:1[/url]
ps.
Skoro TD otworzył nowy temat, prośba do adminów o zamknięcie tego.
Nasz trenejro bardzo chwali naszych zawodników że dobrze zagrali a ja się obawiam czy oglądał mecz w szczeglności pierwszą połowe gdzie Piast miał trzy czy cztery setki trenerze nie bujać w obłokach bo byłem i widziałem!!!
165 dni później
Sparing, 24.01.2009 (MKS Cracovia)
Cracovia ME Kraków - LKS Nieciecza 3:2 (1:2)
Sacha, Pieniądz, Kaszuba - Jacek, Smółka
Cracovia: Szwiec (46 Napieracz) - Wieczorek (46 testowany), Milosević, Uszalewski (46 Sosnowski), Kozieł (46 Korff) - Wilk (46 Pieniądz), Sacha (46 Lempart), Baliga (46 Kupiec), Puciłowski, Polek, Tatara (60 Kaszuba).
Nieciecza: Dunajko (46 Baran) - Cielczyk (46 Krupa), Jacek (46 M.Skowron), Prus (46 Kleinschmidt), Wójcik (46 Ł.Skowron) - Krauze (46 Kot), Budzyński (46 Dzwonek), Metz (46 Dzierżanowski), Marzec (46 Kędzior) - Smółka (46 Sas), Ryguła (46 Fijał).
W rozegranym wczoraj meczu kontrolnym, występująca w Młodej Ekstraklasie Cracovia pokonała 3:2 lidera małopolsko-świętokrzyskiej III ligi - LKS Nieciecza. Obie bramki dla niecieczan zdobyli nowo pozyskani z Wisły Kraków: Radosław Jacek i Paweł Smółka.
żródło: http://www.futbol.org.pl/news,18259.html
Sacha to Paweł czy Mariusz?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)