Nesta a znasz pojęcie "ironia" ?
-
-
50 % TANIEJ KARNET - w 3 miejscach Krakowa- JUŻ JEST
Nie żeby mnie się to nie podobało... ale jako stary "krakauer", wychowany w poszanowaniu przepisów i obowiązującego prawa, znający swoje miejsce "w szeregu", proszę uprzejmie o zajęcie w tej sprawie stanowiska (komunikat) Prezydenta Miasta Krakowa, Pana Profesora Jacka Majchrowskiego. Bo tak sięgam pamięcią i cytuję z pamięci: [i]Prezydent Krakowa prof. Jacek Majchrowski wydał Cracovii zezwolenie na prowadzenie imprez sportowych w rundzie jesiennej sezonu 2007/2008. Mecze z Jagiellonią Białystok, ŁKS-em, Zagłębiem Sosnowiec, Wisłą Kraków i Legią Warszawa zostały uznane jako imprezy o podwyższonym stopniu ryzyka. Zgodnie ze wcześniejszymi ustaleniami na te spotkania klub nie będzie sprzedawał jednorazowych biletów.
- To jest decyzja prezydenta i nie możemy z nią polemizować. Na mecze podwyższonego ryzyka będą mogli wejść tylko posiadacze karnetów. Mamy też przygotowanych 350 miejsc dla kibiców gości - wyjaśnia Marek Mazurczak, rzecznik prasowy Cracovii.[/i]
PANOWIE do kumatych jak to spier doli cie - to przyznacie racje JF
Błagam WAS nie dajcie się sprowokować. Pokażcie że jesteście w stanie zapanowac nad rozgrzanymi głowami co poniektórych.
AMEN
tacy dwaj brak mi słów ....
3 miesiące tłuczemy tu wszystkim do głów że decyzja o braku biletów na mecze podwyższonego ryzyka jest wyłączną decyzją zarządu a ty w tym momencie wyskakujesz z takim głupim pytaniem ... Prezydent wydał tylko decyzje które mecze są podwyższonego ryzyka (razem z Policją) a Filipiak sam zablokował bilety i się do tego przyznał.
Ja nie jestem zadowolony z tego targowania. Ale popre decyzje jaka zostanie podjęta w odpowiedzi na ten gest klubu.
Na derbach frekwencja 7800!!!
Wszyscy po karnety!!!
nie jest źle :) Felippe zaczyna wracac do normalnosci. bedzie spokoj to beda bilety na Legie i na wszystkie inne mecze :)
melsztyn Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na derbach frekwencja 7800!!!
> Wszyscy po karnety!!!
>
Ta nakrecajcie sie jeszcze ... a potem wielkie jojczenie ze nas mało.
lepsze jojczenie dwa tygodnie wcześniej i przez dwa miesiące po...
:P
To nie jojczyć tylko kupować!
70 pln za karnet, nie róbcie jaj że kasy nie macie - nawet gdyby iść tylko na dwa mecze!
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Adwokat_diab%C5%82a[/url]
Polecam szczególnie ostatni akapit: [i]Potocznie adwokatem diabła nazywa się osobę, która będąc zwolennikiem danej sprawy, staje przeciwko niej, by poprzez kontrargumenty dowieść jej słuszności[/i]
LUDZIE CZEGO WY CHCECIE? Lech sprzedał więcej karnetów niż u nas będzie orzez całą rundę!
PO KARNETY!!!
To ja mam apel nie nakrecajcie sie na tym forum gdzie 90% ma karnety tylko rozklejcie plakaty na miescie.
1000 biletów po 15 pln
Do advocatus diaboli :) i inncyh...
Art.5 ustawy o bezpieczenwie imprez publicznych:
pkt 2a. Organizator masowej imprezy sportowej zapewnia również identyfikację
osób biorących udział w masowej imprezie sportowej o podwyższonym ryzyku
organizowanej na stadionie lub w hali sportowej.
pkt 2b. Zakres przetwarzanych danych mających na celu identyfikację osób biorących
udział w imprezach, o których mowa w ust. 2a, obejmuje imię i nazwisko
oraz numer PESEL, a w przypadku osób, którym nie nadano tego numeru
rodzaj i numer dokumentu potwierdzającego tożsamość.
Prezydent podjął decyzję, które mecze uważa za mecze podwyższonego ryzyka, a u nas zrealizowano to w taki, a nie inny sposób... Wcale nie musiały być to karnety... W innych miastach robią bodajże wchodzącym zdjęcia z dowodem osobistym... Sprawę rozwiązały by też imienne karty chipowe, ale jakoś o nich od jakiegoś czasu cicho... Jak widać możliwości jest sporo... I wybór nie należał do Prezydenta Krakowa, tylko do naszego Zarządu...
Stąd też (ustawa) takie, a nie inne warunki zakupu tego tysiąca biletów...
Pzdr.:Leesior
PS. Do Szanownego Prezesa: Nie musi mnie Pan kontrolować na meczu... Sam się portafię kontrolować.
Na Lechu 28tys. kibiców potrafiło zachować się ok na meczu z nielubianą legią.
A ja założę się, że na derby przyjdzie 2,5tys. kibiców, którzy wcześniej kupili karnety, może setka kupi przecenione karnety, z puli tysiąca biletów rozejdzie się nieco ponad połowa, z czego kilkadziesiąt wezmą pseudokibice i narobią tradycyjnie gnoju, za który "zapłacimy" my. My, którzy chcemy dopingować piłkarzy Cracovii i robić to w sposób kulturalny a nie co druga śpiewka to wtsk czy coś w tym stylu; którym zależy na tym, by Cracovia była w I lidze a nie np. III.
Dla mnie symboliczna była sytuacja z meczu z Jagą, kiedy na ich bluzgi w naszą stronę, nikomu nie chciało się odpowiedzieć tym samym. Pomyślałem wtedy, że jednak Filipiakowi udało się.
Kamieniomiotaczom i bluzgokrzykaczom na stadionie Cracovii mówimy stanowcze NIE!
delGado Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> A ja założę się, że na derby przyjdzie
> 2,5tys. kibiców, którzy wcześniej kupili
> karnety, może setka kupi przecenione karnety, z
> puli tysiąca biletów rozejdzie się nieco ponad
> połowa, z czego kilkadziesiąt wezmą
> pseudokibice i narobią tradycyjnie gnoju, za
> który "zapłacimy" my. My, którzy chcemy
> dopingować piłkarzy Cracovii i robić to w
> sposób kulturalny a nie co druga śpiewka to wtsk
> czy coś w tym stylu; którym zależy na tym, by
> Cracovia była w I lidze a nie np. III.
>
> Dla mnie symboliczna była sytuacja z meczu z
> Jagą, kiedy na ich bluzgi w naszą stronę,
> nikomu nie chciało się odpowiedzieć tym samym.
> Pomyślałem wtedy, że jednak Filipiakowi udało
> się.
> Kamieniomiotaczom i bluzgokrzykaczom na stadionie
> Cracovii mówimy stanowcze NIE!
>
> Obłudniku, wyrzuć najpierw belkę ze swego oka,
>
> a wtedy przejrzysz, ażeby usunąć drzazgę z oka
> twego brata (Łk 6,42)
Aby tak się nie stało wystarczy jak wykupimy pozostałe wejściówki i karnety.
MY , którzy chcemy
> dopingować piłkarzy Cracovii i robić to w
> sposób kulturalny a nie co druga śpiewka to wtsk
> czy coś w tym stylu!
Czy rzeczywiście na Lechu tak grzecznie było...? Bodajże Dementor pisał, że 20 tys. ludzi śpiewało LTSK... Chyba, że to był żart... :)
Pzdr.:Leesior
Będą jaja ,jak te 1000 biletów nie będzie sprzedanych.....
Było słychać w telewizji LTSK, więc tak kulturalnie nie było.
LTSK, WTSK, najprawdopodobniej wszystko to Filipiak ma w dupie, dopóki nie ma zadymy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)