no to sie JF że tak powiem wypowiedział.
On autobusem jeździ to dobre :)
-
-
50 % TANIEJ KARNET - w 3 miejscach Krakowa- JUŻ JEST
szczerze to jak uslyszałem tą wypowiedź filipiaka u kumpla na telefonie to myślałem że ktoś sobie jaja zrobiłi podłożył głos naszego super prezesa :D:D
Po wysluchaniu wywiadu prysla ostatnia iskierka nadziei.
Kibice w sumie niepotrzebni, nikt ich nie bedzie prosil, zeby przyszli na stadion.
Druzyna jak powiedzial, adekwatna do budzetu, a podnosic go nie bedzie, bo go nie stac. Mozemy wiec zapomniec jakiekolwiek transfery, a juz na nastepce Gizy nie mamy co liczyc.
Trener mu sie tez podoba.
Prywatny folwark, ale dlaczego kosztem najstarszego klubu w Polsce?
STOWARZYSZENIA! Dopoki nie jest za pozno.
jest szansa ze na ostatni mecz na kaluzy bedzie komplet.karnety stanieja do 20zl.
niby profesor, a pusto w głowie...
jak można tak generalizowac? kilku gowniarzy kasowniki popsulo a PREZES KLUBU wypieprza ze stadionu kilka tysiecy normalnych kibicow... czyli sól istnienia piłki nożnej wogóle...
jeszcze z dumą otwarcie przyznaje sie do swojej nieudolnosci i stwierdza ze z wieksza widownia sobie nie poradzi - TO CZEMU JESZCZE GRZEJE MIEJSCE PREZESA qrwa jego mać. malo ma zajec w zyciu? moze niech go jeszcze majewski na bramke postawi jak sie nudzi.
nie rozumiem tego czlowieka, a najgorsze ze on WOGOLE NIE ROZUMIE co to jest Cracovia, jaka powinna miec pozycje i jak wazne w jej istnieniu sa pokolenia kibiców!
zapatrzonym w siebie bufon, nic wiecej. kupił sobie zabawke dżizac qrwa ja pierd*le...
super, że karnety jeszcze tańsze,ale radze się pospieszyć, bo jak ja kupowałem karnet w zeszłym tygodniu, to i tak na liście na meczu mnie nie było PARANOJA do qrwy nędzy, co się popierdoliło w tym klubie. Kupujesz karnet a i tak Cię nie wpuszczą.Paranoja!!
widac nie zrobili upgrade'u na kartce
jak wysluchalem jf to tak sobie mysle ze my kibice wpuscilismy konia trojanskiego na nasza cracovie,pomimo wszystkiego co na poczatku zrobil moj pierwszy raz cracovia-lech 1983
To wszystko jest bardzo smutne a Filipiak głosi dalej te swoje bzdety z walką z chuligaństwem i 2000 tyś na stadionie.Panie Profesorze nie tędy droga wszędzie się walczy o kibiców a nie wyrzuca ze stadionów,a przy tym jaki poziom prezentuje drużyna to w następnej rundzie 2000 tyś to będzie tylko marzenie nie do spełnienia jak się nie inwestuje w drużynę a widzi się tylko Comarch.
A co autobusami to jeżdżą tylko chuligani ??? i na dodatek Cracovii ???
Kozioł... no ja bym Cię poprosił o interpretację sformułowania: [i]my kibice wpuściliśmy konia trojańskiego na nasza cracovie[/i]. Pomijam, że Cracovia pisać należy z dużej litery
ostatnio w autobusie nocnym niezła awantura była, wracałem z rynku akurat
zaraz wysyłam maila do MPK zeby wycofac bilety jednorazowe, zostawić tylko miesięczne
wyrzućmy chuligaństwo z autobusów MPK!!! lepiej mniej pasażerów ale nad nimi wszystkimi mieć kontrole!!!
myslenie XXI wieku.
Ludzi biznesmeni wykupcie Cracovie Comarchowi aby nam kibicom żylo sie lepiei
jakis rusek jest potrzebny
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jakis rusek jest potrzebny
>
> --------------------------------------------------
> ------------
> Muszą być ludzie, którzy mają odwagę mówić
> swobodnie-Giordano Bruno
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
Niesmaczne a wręcz chamskie .
2tys kibiców, którzy zachowuja sie kulturalnie, Tabisz co ... Ty wiesz co, ladna mi kulturka ;), a to panowanie nad tym tlumem=2tys to juz legendarne, co do meczu z Polonia chyba bylem na innym :), im dluzej sie slucha Pana Prof. tym czlowiek sie bardziej zastanawia w jakim On swiecie zyje :), definicja derbow Pana F. - 2tys kibicow w pelni pod kontrola klubu!!!hahaha
90 zł za najtańszy karnet to koniec marzeń o wizycie na Kałuży podczas derbów dla wielu Pasiaków, który nie śmierdzą groszem. Klub po raz kolejny odwrócił się do kibiców plecami, mając ich jawnie w dupie. Rozmawiałem dzisiaj z dwiema osobami, którzy z powodu wysokiem ceny nie będą na derbach (chociaż zawsze byli) i wnioski do których doszliśmy sprowdzają się do jednego - Cracovia to wspaniały klub, rządzony przez aroganckie, niekompetętne osoby. Niech to się wreszcie zmieni!
To są generalnie jakieś jaja ... cała sytuacja na Cracovii obecnie to jakaś farsa.
Atmosfera robi się naprawde gęsta, a dobre imie klubu znaczy coraz mniej :/ To najbardziej boli.
Albo Filipiak jest idiotą, albo rżnie głupa przed mediami. Hm......
Od przyszłej rundy rezygnuje z chodzenia na mecze ?tylko dla karnetowców?. Nie bawi mnie oglądanie takiego widowiska.
Gdzie jest te 2000 karnetów! Chyba w oczach mu się już mieni. Pewnie się wqrwił po ostatnim PE jak śpiewaliśmy, że chcemy z powrotem Misiora. Niech sobie szybko przemyśli sytuacje i przyzna się do błędu. Nie wyszło mu budowanie kulturalnej publiczności. Zostało na stadionie stado zapaleńców, których można kopnąć w dupe, a oni i tak podziękują, że mogą oglądać swoją kochaną Cracovie!! Trzeba to zmienić.
jezeli od nastepnej rundy nie bedzie biletow to ja chyba tez zrezygnuje ze spotkan u siebie i powinnismy wszyscy nad tym pomyslec
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)