flagi na szczescie sie nie spalily - to tylko serpentyny
oprawa i atmosferka naprawde zajebista
ps. co do waszej oprawy (a raczej tego ze przez dluzsza czesc meczu paliliscie po jednym bengalu) na trybunie powstalo nowe haslo "Cracovia meczy bengala" :D
ps. jestem pietroc a nie piotroc - blad waszych moderatorow ktorzy mi nicka zmieniali
-
-
Po meczu na ŁKS
Było Zajebiscie !!! tylko jak by mogli nastepnym razem sie wszyscy wczesniej zapisywac......wtedy by wszyscy jechali w normalnych warunkach!!! a nie spiac na stojaco albo na siedzaco miedzy przedzialami na paru osobach;-) w strone do łodzi wszyscy wstawieni wiec nie lezeli i było fajnie ale spowrotem dramat.......
Mysmy sie z kumplem zapuscili w przerwie naz do budynku kluoewgo EŁKSY, w poszukiwaniu napojow, troszke dziwnie na nas patrzono, ja w koszulce +2 szaliki, kumpel w szalu, ale podjechal do nasz gosc z LKS
, i wymienil sie z nim szalem
:O
ogolnie bylo ciekawie...
pozdro
Wojtek
Wiadomość zmieniona (09-11-03 14:03)
Na trybunach super I liga. Szkoda że nie mamy sztucznych świateł. Bylismy 2 godz przed meczem , szacunek dla ŁKS za miłe przyjecie. Szkoda tylko że tą atmosfere popsuł remisik, lepiej by się wracało gdyby było przyjamniej 1:0 dla Craxy.
Remis na pewno jest sukcesem ŁKS (chociaż marnym, bo spadliśmy w tabeli). Sportowo nasi piłkarze odstawali od Cracovii. Przy odrobinie szczęścia obie drużyny mogły strzelić bramki. Może dymy z opraw przesłoniły piłkarzom celowniki :-)
Pozdrawiam włodarzy stronki!! :)
hitem adam........ ale tesh Dziewczyny z Piotrkowa wszystkim humory poprawiły;-)
Napiszę coś niepopularnego...
Coraz bardziej denerwują mnie te dymy z rac. Wczoraj w Łodzi to już było przegięcie w końcu nie pojechałem na Sylwestra do Łodzi tylko na mecz piłki nożnej! Utrudniona widoczność to jeszcze pryszcz, ale przerywanie meczu wybijało z rytmu piłkarzy obu klubów, przez co widowisko sportowe wyrażnie traciło! PZPN powinien w jakiś sposób ograniczyć te "jasełka"!
numero daj spokoj bylo zajebiscie.......
Zawodnicy narzekali na to co sie działo. Przerwy nie dość że wybijały ich z rytmu to jeszcze należy pamietać że w czasie meczu było zimno a oni spoceni musieli co chwile stać po kilka minut marznąć i czekac aż będzie mozna kontynuowac grę. chyba niewiele brakowało a to wszystko obróciło by sie przecowko gospodarzom. Na początku drugiej połowy w wolnego z 40 metrów strzelił skrzyniski. Uderzenie było silne a bramkarzowi gospodarzy widoczność utrudniały dymy przewalające sie przez boisko. Z trudem wybił piłke na rób. Panowie to jest mecz piłki a nie festyn. Fajnie ze jest kolorowe, ale na to jest czas przed meczem w przerwie po meczu. rozumiem jeszcze jakąs jedna przerwę w czasie spotkania. Ale robienie sylwestra w listopadzie i to w czasie meczu piłkarskiego? trzeba to wszystko jakos umiec pogodzić, bo inaczej wychodzi niemal parodia zawodów piłkarskich.
Bylo niesamowicie, zwlaszcza race, stroby i sektorowka.
Fajnie ze nie bylo jakiejs wrogosci bo w koncu jakis sentyment jest miedzy fanami ŁKS i Craxy
Przed meczem fajnie bylo pogadac z Karwinem i innymi kolegami z Krakowa ( sorki ale nie zapamietalem Waszych ksywek )
Dziwnie sie troche czulem, gdy w naszym klubowym lokalu chodzili sobie arkowcy i zwlaszcza polonisci, bo korona w ogole mi nie przeszkadzala. No ale coz wazne ze nie burzyli sie o nic :)
Oby wiecej takich meczy i do zobaczenia w maju na rewanzu
Pozdro
Proponuję, poważnie, by część dotychczasowej wysokości kasy na oprawę wydawać na pomoc kibicom w potrzebie, a za to wymyślać więcej chóralnych wokali, fal itp - taniej a też miło i zobaczyć i posłuchać.
Oprawa super, szacunek dla ŁKS, zapalone 3/4 stadionu - ekstra sprawa!
Nasz doping w pierwszej połowie był w porządku, ale w drugiej - taki jak gra...
Nasza oprawa - super, gratulacje! (co prawda, nie wiadomo jak to było widać od strony innych trybun).
Jeszcze raz gratulacje dla ŁKS-y za oprawkę.
Było ładnie miło kolorowa.
Ale było to wszystko przesadzone. Odpalanie nonstop pirotechniki psuje dramaturgię widowiska. Wybija piłkarzy z rytmu. wiadomo tez ze jest ono na rękę zespołowi broniącemu się. Jednak nie nalezy w tym upatrywać tego że Cracovia nie wygrała.
.
Coby nie było. Nie twierdzę że kibice ŁKS-u celowo odpalając pirotechnikę usiłowali pomagać swoim. Poprostu chcięli aby było jak najładniej. Ale moim zdaniem troszkę to było przesadzone i popsuło sam mecz w sensie wydarzeń na boisku. Nie mam nic przeciwko oprawom bo są one niejako wpisane w widowisko piłkarskie (choć trzeba zauważyć że to raczej specjalnośc praktykowana tylko w kilku krajach, np w anglii pirotechniki nie ma wcale, no ale oni mecze maja na tyle ciekawe że nie musza ich podbarwiać), ale wszystko powinno moiec swoje granice i swój czas.
amen.
Ten typ w szalu Adama byl obserwatorem!podobno czaila sie na nas uzbrojona po zeby grupa wislanych hools ADAMS
Po raz pierwszy oglądałem Cracovię przy sztucznym świetle i ten Spektakl będę długo pamiętał. Do pełni szczęścia zabrakło tylko koszulek w pasy i zwycięstwa -:)
Wielkie dzięki dla kibiców ŁKS za oprawę i za przyjacielskie przyjęcie.
Do zobaczenia w CRACOVIE, ale przy świetle naturalnym-:))))), więc z mniejszą ilością dymu i przerw w grze.
ja będę długo pamiętać ten wyjazd..
I przyznam też rację Robertowi co do relacji - obserwacja meczu a trybuny..
Było niesamowicie!
Przyznam też rację Szwayi - co dla oka, w tym momencie nie dla piłkarzy..
Ale - szczere gratulacje dla ŁKS-u za przyjazne przyjęcie, zaangażowanie w oprawę i doping.. naprawde jestem pod wrażeniem
na koniec - dziękuję serdecznie za przemiłe towarzystwo podczas podróży..
i P.S. "Kto był to wie. Pozdro dla kumatych"
:)))
Rzeczywiscie świetna oprawa ŁKS-u ... Z Sącza 25 osób... Było extra...
Pozdro
Ana...nasze hasło:)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)