Niestety nie potrafimy grac przy sztucznym swietle pokazaly to mecze z pogonia i łksem .zainstalujmy oswietlenie bo niewejdziemy do ekstraklasy
-
-
NIEPOTRAFIMY GRAC PRZY SZTUCZNYM OSWIETLENIU
no niestety 0:0
jestem zły!
Wynik nie jest dramatycznie zły. Złe jest to ,że po raz kolejny nie wygrywamy meczu w którym mamy przewagę.
1. Arka.
2. Bełchatów.
3. ŁKS
W sumie to temat na "porundzie" ale na gorąco to aby awansować potrzebujemy:
1. Napastnika (wiadomo) , który pociągnie co jakiś czas jedną decydującą akcje.
2. Egzekutora wolnych. To nie musi być nowy gracz ale 2-3 graczy powinno zima nad tym intensywnie pracować. Wlnymi można było z GKS wygrać.
3. Dużo rogów bijemy więc KONIECZNIE TRZEBA JE LEPIEJ zagrywać.
W sumie nie jest źle. Gramy dalej Tłoki trzeba ograć!
Nie jest zle ale nie jest najlepiej... uciekły nam znowu łatwe punkty które tracimy ze słabszym przeciwnikiem!! tak nie może byc... teraz mamy tylko Tłoki które bezwzględnie trzeba ograć a potem Szczakowianke... jesi nie wygrywamy na wyjazdach z ŁKSem Pogonia jagielonia no to cieżko mi będzie być optymista przed meczem z garbaranią...
Każdy punkt cieszy, a mówienie, że gubimy je ze słabym przeciwnikiem to troche na wyrost. Dwa tygodnie temu Pogoń pojechała do przedostatniej druzyny i dostała lanie, aż miło , niestety nie da się wygrac wszystkiego.
My wygralismy w Bielsku, Zagłębie i Bełchatów nie, wygraliśmy w Gliwicach Pogoń nie. Taka liga w tym roku każdy może wygrać z każdym.
Drugie miejsce po 15 meczach, kto uwierzyłby w cos takiego jeszcze rok temu, kiedy drżeliśmy czy Kolporter nie podkupi nam miejsca w II lidze???
Czuje niedosyt jednak cieszy mnie ten punkt.
Gdyby nie wygrana Pogoni to bym się bardzo cieszył. A tak jestem umiarkowanym optymistą. Trzeba w dwóch ostatnich meczach zebrać conajmniej 4 punkty (wygrana z Tłokami, remis z przekręcanką) - wtedy będzie dobrze. Oczywiście ideał to 6 punktów;-)
A moze nie potrafimy wygrywac spotkan, gdy jestesmy pod wieksza presja. Jezeli mecz jest o podwyzszonej randze, przychodzi wiecej kibicow nasza druzyna gra na 0:0. Cos w tym jest niestety.
ja chce wam powiedziec ze dzis cracovia wcale przewagi nie miala. mecz byl wyrownany a sytuacji minimalnie wiecej mial ŁKS (chocby glowka wachowicza gdzie MUSIAL byc gol)
www.lkslodz.pl
no a co powiesz o strzale Duzińskiego (chyba - z sektora gości źle widać) który Skrzypiec obronił końcem palców w końcówce??? No i ta niezliczona ilośc kornerów dla nas:-(((
Wiadomość zmieniona (09-11-03 00:32)
z sektora gosci zle widac, ale tez nie uwazam, aby Cracovia miala jakas przewage
a mnie sie wydaje ze to nie kwestia oswietlenia itp-po prostu 2 liga ma cholernie wyrownany poziom-przypomnijcie sobie mecz z blekitnymi-ledwo 3:2 a np z zaglebiem 3:0 a byl to jeden z lepszych w tabeli-jednym slowem nie ma reguly-kazdy mecz to walka
Nie jest winą oświetlenia że Nowak nie potrafi dokopać z rogu do pola karnego,
nie jest winą oświetlenia że Szczota gaśnie w oczach,
nie jest winą oświetlenia że przeciwnik walczył z wyjątkową determinacją.
Jeśli już szukamy przyczyny pewnego chaosu w grze na wyjazdach
w Szczecinie i Łodzi to jest nią pewnie to, że graliśmy na boiskach o innym kształcie niż nasze.
Przegraliśmy i tyle , mówi się trudno. Nie zwalajmy winy na światełka, bo to jest poprostu głupie:).
Nie szukajcie winy tam gdzie jej nie ma :) Nie widziałem jeszcze skrótów w telewizji ale przed meczem już wam pisałem że z Łodzi nie przywieziecie 3 punktów. ŁKS na mecze z tak dobrymi zespołami bardzo sie mobilizuje (ŁKS - Pogoń 0:0, ŁKS - Ruch 1:1, ŁKS - Arka 1:1). Poza tym ŁKS na swoim boisku nie przegrał chyba meczu w tej rundzie. Nie zwalajcie winy na sztuczne światło czy inne wymiary boiska po prostu ŁKS grał z wami wyrównany mecz. Pozdro.
Kocham Pogoń szczecińską,
Dla niej oddałbym wszystko,
Serce moje jedyne
Oddam mojej drużynie
P.S. Swoją drogą to bardzo mnie dziwi dlaczego taka drużyna jak Cracovia nie posiada boiska ze sztucznym oświetleniem :)))
Szymek kibic Pogoni złośliwy jesteś , wiesz jak jest. Za rok to pewno już będziemy mieli :).
Mi sie wydaje, ze tutaj inny czynik tez trzeba wziasc pod uwage. Nie umiemy dobrze grac z druzynami defensywnymi. A jak gral LKS? Defensywa i szybkie (naprawde szybkie) kontry.
Pare okazji naszych (zadne setki, zwykle fukse) ale i tak samo po stronie LKSu. Dla mnie bohaterami meczu sa bramkarzy obydwu akcji. Slawek, ktory wybranial pilki, ktore powinny byc juz w bramce. I tak samo bramkarz gospodarzy.
Tez czekam na jakies skroty, bo niestety perspektywa z sektora gosci byla slabiutka.
PS. Zgra ktos i umiesci na sieci? Nie wiem czy bede mogl ogladac o 16-tej :(
sztuczne światło absolutnie nie jest czynnikim decydującym ...
naszym nie wyszedł po prostu mecz i tyle ...
zagrali słabiej ...
grający bardzo ambitnie ŁKS był równorzędnym przeciwnikiem ...
oczywiście mieliśmy przewagę i to tradycyjne bicie głową w mur, kiwanie, pchanie się środkiem, brak strzałów z dystansu i TRAGICZNE STAŁE FRAGMETY GRY !!!!!!!!!!!!
lista grzechów jest ta sama co zwykle w przypadku nie wygranego meczu ...
chyba te 2 tygonie przerwy wybiły naszych z rytmu bo to nie była ta druzyna grająca z takim polotem i luzem ...
nie wydaje się wam ,że niektórzy zgubili świadomość gdzie jesteśmy. Zachowują się jakbyśmy lanie 3-0 od Górnika Wieliczka dostali.
Zremisowaliśmy z mocną drużyną na stadionie GDZIE NIKT W TEJ RUNDZIE NIE WYGRAŁ. Więc nie biadolcie bo to trochę śmieszne.
Ptak nie byl zadowolony z warunkow w Piotrkowie, wiec przeniosl druzyne do Szczecina. My gramy na takich, jakie mamy i to je staramy sie poprawiac.
A tak swoją droga to jakies ciemne to oświetlenie mało luksów.... chyba...:)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)