cuz z tego ze gramy dobrze jak narazie przegrywamy niestety
-
-
po meczu Korona - Cracovia
chyba już nie gramy dobrze...co chwila sytuacja dla Korony.
Możmy nawet grać źle bylebyśmy tylko nie przegrali... Ale się boję, że wyjdzie zwyczajnie... MAJEWSKI OUT !!!
wisla prowadzi 3;0 juz a my przegrywamy.. tak byc nie moze, przeciez za tydzien derby a my w takiej slabej formie;/
to wątek o jednym meczu!
niby tak ale... zreszta nic, ok juz bede pilala na temat
Mecz jeden. Wynik jak we wszystkich poprzednich wyjazdowych....
kelnerstwa ciąg dalszy
ech
przeszliśmy z 1-0 na 2-0 na wyjazdach:(
denerwujące to się robi panie trenerze
co za pech :( a było tak blisko do wyrównania...
ale luzik .... nie mówcie że jesteście zaskoczeni, lepiej powoli powinniśmy się oswajać z pewną myślą przed derbami!
Ale po meczu trener powie ,ze graliśmy dobrze, stwarzaliśmy sytuacje....tylko niestety bramki strzelała Korona.
lipa po całości z tym 0:2 :(
kim tu grać ?
Zaskoczony nie jestem, po tym co widziałem w meczach z Sosnowcem i Widzewem... Ale wk... to jestem.... Bo ileż AWRUK można przegrywać....?!
hehe jest dobrze przeciez zagralismy rewelacyjny mecz wrecz najlepszy w tym sezonie na wyjezdzie jest lepiej ;)
Szkoda, że nie zagrali najgorszego meczu remisując choćby megafuksem...
nie no zaskoczenie byłoby jakbyśmy wygrali ALE WEEKEND I TAK ZEPSUTY
Może hokej z Podhalem humor poprawi...
DareCki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kim tu grać ?
chyba tylko drużyną z Młodej Ekstraklasy;)
GIZA WRÓĆ!!!
MAJEWSKI OUT!!!
Bytom wygrywa... II liga się zbliża....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)