zastanawiam się skąd taka nienawiść do Tabisza? Przecież to nie on wywoływał burdy, które sa przyczyną naszych dzisiejszych kłopotów...
-
-
[mecz] Cracovia - Zagłębie Sosnowiec 1 : 0
Fake Off
Fake hahahaha , dobrze ze takich jak Ty jest maaaaalutko ( chyba sie przekonales o tym dzisiaj na meczu , wiesz co bylo NAJGLOSNIEJSZE )
nie trudno być głośnym na prawie pustym stadionie
Tabisz wykonuje tylko rozkazy Filipiaka .
To trzeba było krzyknąć kocham Tabisza żeby Cię wszyscy usłyszeli
Fake na nastepny raz Ty bedziesz krzyczal swoje przekonania , a MY swoje !
Zobaczymy kto bedzie glosniejszy , i czy tak latwo byc glosnym , stoi ?
Spiewala zdecydowana wiekszosc ==> I TO CIESZY !!!!!!!
Obserwatorze - ze nie sa miarodajne slyszalem po 7 kolejce, teraz slysze to samo po 9-tej. Spodziewam sie takze po 15-tej. :)
Bluzgi były na Tabisza, ale gwizdy na Majewskiego i piłkarzy. Nie ma opraw, nie ma dopingu są gwizdy. Tak oto kibice Cracovii pomagają swojej drużynie miesiąc przed derbami.
a ja powiem tyle po dzisiejszym meczu:
Jest mi wstyd po raz kolejny ze mamy najbardziej pojebaną kierowniczkę ds bezpieczenstwa w lidze.
To jest uwłaczające godności żeby kibice przyjezdni musieli ściagać buty wchodząc na stadion, żeby im ochrona wpadała do sektora gazowała ich i ściągała im flage. Paranoja kurwa. Dokładnie taka sama sytuacja dzisiaj na meczu Jaga Widzew a nawet dużo gorsza bo mecz był już opóźniony, bo Widzew nie chciał zdjąć flagi a sprawę załatwiono zasłaniając flagę balonem reklamowym, nikt nikogo nie gazował i nikogo nie bił. A najbardziej mi żal z tego powodu że zawsze charakterni, zawsze mający swoje zdanie, nie poddający się MY kibice Cracovii mamy chuja do gadania w naszym klubie, nikt sie z nami nie liczy, nie potrafimy sie dogadać z klubem. To jest dno Panowie, jakbyśmy na jakimś wyjeżdzie byli traktowani jak przyjezdni u nas to nie wiem czy by nam tak miło było.a najbardziej mnie jako Pasiaka boli to że kibice którzy tyle razy ratowali Cracovie, którzy walczyli w jej imie na Basztowej,ci od mocniejszych wrażeń mają na to wszystko wyjebane i nie przejmują się ani naszą frekwencją, ani zachowaniem zarządu ani traktowaniem nas ani traktowaniem przyjezdnych. echhh szkoda gadać.
nic nie rozumiecie, znaleźliście sobie kozła ofiarnego, który uosabia dla was wszystko, co złe w Cracovii...
tymczasem obecnej sytuacji winien jest nie tylko Tabisz/Filipiak podejmujący złę decyzje, ale przede wszystkim wywołujący awantury na własnym stadionie "kibice" którzy wypłoszyli większość tzw. pikników i sprowokowali zarząd do wprowadzenia drakońskich zasad bezpieczeństwo
i żadne wyzywanie kogokolwiek tego nie zmieni, będzie jeszcze gorzej
Fake, kibice nie są świeci, ale takiego buca jak Tabisz to naprawdę ze świeczką można szukać, znalazł sie Dyzma z Kańczugi
Wiem, ze gwizdy nigdy nie mobilizowaly, wrecz odnosily przeciwny skutek, ale Klub, druzyna potrzebuje trzesienia ziemi.
Fake , powtarzam , demonstruj swoje przekonania na stadionie ! jestes w tym momencie 1 na 100 albo i jeszcze gorzej ! I to Ty nie rozumiesz raczej , a nie my !
Inna sprawa: Maczugowska ,to co dzisiaj zrobila z kibicami z Sosnowca to jest SKANDAL , mimo wrogosci klubow jak mozna tak potraktowac kibica ktory przyjechal na mecz, to nie wstyd dla niej to wstyd DLA NAS , DLA CRACOVII I JEJ KIBICOW !!
DO CZEGO DAZYMY !!??
ktos wie co pisalo na transparencie zaglebia?
Co było na tej fladze?
Bardzo ,ale to Bardzo żenująco słaby mecz...nawet szkoda opisywać co się działo w trakcie meczu.Druga połowa to był koszmar.Dziwie się ,że ktoś jeszcze wypisuje na tym forum jakieś pozytywne opinie.Siedziałem dzisiaj na B6 i każdy ,ale to każdy w moim pobliżu klął na piłkarzy ,Majewskiego i Tabisza.
Gość obok mnie zapłacił za bilet 30 zł. :) pytam się za co?
Czy my gramy w lidze mistrzów? W trzeciej lidze jest wyższy poziom albo taki sam.
Coś się dzieje w drużynie niedobrego i to widać gołym okiem.
Wygraliśmy z najsłabszą drużyną w lidze fuksem i taka jest prawda.O mały włos a Zagłębie by wyrównało stan meczu.
Majewski jest kiepskim trenerem a nasi piłkarze grają jak im się podoba i jak im się chce.
Nie może być tak ,że pucharze grają na całego a w lidze po strzelonej bramce obrona częstochowy.
Przypominam ,że następny mecz u siebie gramy ZWISŁĄ,Zagłębiem Lubin,Bełchatowem i z Legią.
I bilans po tych czterech spotkaniach u siebie może wynieść = 0
Biorąc pod uwagę ,że na wyjazdach nie potrafimy zdobyć nawet punktu to tą rundę możemy skońćzyć z 13 punktami na koncie. Wtedy już będziemy się bronić tylko o utrzymanie!!!!!!!
Bo nieliczę ,że na wyjeżdzie z KORONĄ zdobędziemy chociaż punkt.Pewne jest raczej ,że przegramy.Z Lechem na wyjeżdzie również.Odra Wodzisław - może jeden punkt.
Poprostu nędza!!!!!!
Ale to delegat patrzy na flagi i nakazuje gospodarzom, by je sciagnac. Nie bronie tej pani i uwazam, ze jej czas przeminal. Poza tym chodze po domu i nuce sobie: kto cie tu lubi?
Tabisz ty kurvo z Kanczugi
pasiak na zawsze:
[i]Inna sprawa: Maczugowska ,to co dzisiaj zrobila z kibicami z Sosnowca to jest SKANDAL , mimo wrogosci klubow jak mozna tak potraktowac kibica ktory przyjechal na mecz, to nie wstyd dla niej to wstyd DLA NAS , DLA CRACOVII I JEJ KIBICOW !![/i]
W Radiu Kraków mówili, że chodziło o jakąś flagę z faszystowskim elementem, którą chcieli wnieść na stadion. Bernasik mówił, że nie zgodzili się wejść bez flagi.
Kto cie tu lubi ??
TABISZ TY ... Z KANCZUGI !!!!!
to bedzie hit na nastepnym meczu , jezeli nie zapadna nagle zmiany przed derbami
co bylo kurwa na fladze!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)