o kurcze Dybczak :) nie raz mu do wina dokładałem - co to znaczy się zmarnować...
-
-
[mecz] Cracovia - Zagłębie Sosnowiec 1 : 0
byłem w klubie i nie udało mi sie zakupic biletu ze wzgledu na podwyzszone ryzyko tego meczu...ale jesli na plakatach jest podana cena licze na to ze beda sprzedawane w kasach przed meczem
Gerwazy nie bedzie biletow przed meczem, napisali to na oficjalnej, a to ze jest taka informacja na plakacie to czyjes niedopatrzenie.
Vojnar nie siej propagandy politycznej. To nie miejsce na nią...
a co z dzieciakami do 12 roq zycia ?? Na zaglebie rowniez wchodza za darmo??:>
Vojnar
Obawiam się że nic może nie wyjść z Twojego pomysłu... :)
Przy wejściu przecież sprawdzają karnet, identyfikator i jeszcze mają wydrukowaną listę tych, którzy kupili karnety. Jak przy zakupie karnetu podasz swoje nazwisko i sprzedasz karnet komuś na jeden mecz, to go nie wpuszczą bo nazwisko na identyfikatorze będzie inne niż to liście...
Pzdr.:Leesior
PS. No chyba że nie popatrzą na identyfikator i ten ktoś wchodzący za Ciebie poda Twoje nazwisko....
A co do dzieciaków to wchodzą za darmo, jeśli oczywiście ich opiekun ma karnet. Tylko weźcie jakąś legitymację czy coś tego dzieciaka, bo kumpel na mecz z Jagą nie wziął i o mało co mu syna nie wpuścili....
Aha ! I jeszcze dodam, że powyższe dotyczy sektoru B8 (rodzinnego ?), na którym kumpel rezerwował miejsce (darmowo oczywiście) dla ww. dzieciaka przy zakupie karnetu. Nie wiem jak z innymi sektorami... Mam nadzieję, że podobnie.
Zagramy tak ofensywnie jak z Groclinem czu ze Zniczem to o wynik jestem spokojny, ale Majewskiego jeszcze nie rozszyfrowałem i chyba już mi dane nie będzie więc o wynik się boje, 3:1 Cracovia
U siebie musimy wygrac i nie ma ze boli. Zaglebie nie zrobilo jeszcze żadnego punktu na wyjezdzie wiec niech tak zostanie.
Lessior wystarczy podac nazwisko tego kto jest posiadaczem karnetu i mozna smialo wchodzic
CRACOVIA HOOLIGANS POTREBUJEME VASU POMOC NA WYJAZD NA FOTBAL DO KOSIC.KOSICE:PRESOV V NEDELU ,,STRETAVKA JE O 8:00HOD NA STANICI V PRESOVE ODCHOD TRAIN>VLAKU> DO KOSICE JE 8:40HOD,,TATRAN PRESOV TO 2.SLOVAKIA LIGA START FOOTBAL KOSICE:PRESOV JE 10:30HOD..NEDELA, PRIJDITE,
Prijdimy.
KOSICE:PRESOV 30.9.2007, START FOTBAL V KOSICOCH 10:30.PRIJDETE NA 100% ?POTREBUJEME TO ZNAC
Presov to jakaś słowacka zgoda Viktorki?
UBIJEM DZIADOW, JEDEM !!!
TEGO PRODUKTU, PO PROSTU, NIE DA SIĘ OGLĄDAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szczęśliwi ubodzy , którzy nie mogą ogladać taktyki gry Cracovii...
Filipiak,płać szkodliwe za zniszczone nerwy !!!
Ja nie wiem może co mówię, ale tęsknię za Wieśkiem Dybczakiem, śp Ryśkiem Bargiełem, Mikosiem itd itp......
ZWYCIĘZCÓW SIE NIE SĄDZI!!!!
hahhahahhahahhah
Ultraofensywne ustawienie, wygrany mecz, 3 punkty.
I gwizdy.
W głowach Wam sie ludzie poprzewracało.
FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ultraofensywne ustawienie, wygrany mecz, 3
> punkty.
> I gwizdy.
>
> W głowach Wam sie ludzie poprzewracało.
>
AHAHHAHAHAHHAA ultrachujowe ustawienie chyba! Ultraofensywa i nie możemy wyjść z własnej polowy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)