Możecie mnie dopisać na C.
A to dlatego, ze nie ma typu na następcę.
Chyba, ze teraz zrobimy sondę, kto na miejsce Stefana II.
-
-
SONDA
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Możecie mnie dopisać na C.
>
> A to dlatego, ze nie ma typu na następcę.
>
Popieram klarosa.
Ja ogolnie jestem przeciw zwalnainiu trenera w środku rundy
(chyba że sytuajca jest dramatyczna, np, jak z Mikulskim)
ale cytowana wypowiedź Plastika trochę mną zachwiała...
potter Napisał(a):
> To bylby hit medialny Majewski wywieziony na
> taczkach.Na razie proponuje jednak białe
> chusteczki na Sosnowiec !.Przydał by sie też
> transparent.Majewski won -temu panu już
> dziękujemy.
Potter w tym wszystkim nie zapomnij przyprowadzić do klubu za rączkę ewentualnego następcę tego co to go na taczkach wywieziesz...
A pamięta ktoś jak zakończyła się poprzednia akcja pottera z białymi chusteczkami ,którymi chciał żegnać trenera Stawowego.Bo ,że taką planował to można sobie przypomnieć z linku poniżej.
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?11,1235021,page=12
niektórzy za Rockim płakali, a my go tak kochamy :D
Trochę ta sonda bez sensu mi się wydaje.
Oczywiście zbójeckim prawem kibica jest zwalniać trenera już po pierwszej porażce, ale mam wrażenie, że ta sonda i jej wyniki tylko wzmacniają pozycję Majewskiego w Klubie.
Nie wiem czy tylko ja, ale odnoszę nieodparte wrażenie, że Profesor śmiertelnie obraził się na kibiców.
W przeciągu kilku miesięcy zlikwidowano na stadionie jakikolwiek entuzjazm, klimat, widowisko, nie dokonuje się niemal żadnych wzmocnień drużyny, frekwencja w związku z tym poleciała na łeb na szyję, a drużyna gra taką "kichę", że aż zęby bolą od oglądania.
Obawiam się, że jeżeli konflikt na linii trener piłkarze będzie narastał, to JF prędzej "zdrumlakuje" drużynę niż pozbędzie się trenera cholerycznie-dogmatycznego.
Tym sposobem możemy szybko wylądować w II lidze co samo w sobie nie byłoby jeszcze końcem świata (końcem świata jest odejście sponsora, ale o to jestem spokojny).
Taki rozwój sytuacji niemal na pewno utrudni nam przebudowę stadionu, bo kto będzie chciał dawać pieniądze na stadion drugoligowego klubiku, gdy za wielką łąką jest MP.
B
Głównie za despotyczne podejście do P. Gizy
C
Tomecki rozumiem że dzień bez złośliwości jest dla ciebie dniem straconym.Pomysł wywiezienia na taczkach był Tefala.Ja wyraziłem swoje prywatne zdanie że byłby to dobry pomysł.Oczywiście nie atakujesz Tefala tylko mnie mimo że zamiast taczek zaproponowałem znacznie skromniejsze rozwiązanie czyli biale chusteczki i ewentualnie transparent.
Co do przyprowadzenia ,,za rączke następcy do klubu ''to chyba nadmiar słońca ci zaszkodził.Następce ściąga do klubu ten co decyduje czyli Filipiak.Forum jest po to kolego by napisać swoje prywatne zdanie .Moje zdanie na temat Majewskiego znasz.
Trzymanie go w sytuacji braku kontaktu trenera z drużyną i fatalnej atmosfery na linii trener -zawodnicy to potegowanie strat i szkód.Jeśli nie teraz to najpóźniej w przerwie na reprezentacje powinna byc nowa miotła.
Zac to wszystko zgoda w pewnym momencie byłem za nowa miotłą czyli za znalezieniem nastepcy dla Stawowego.Pisane to było po dużym wzburzeniu(prawdopodobnie po jakimś nieudanym meczu).Teraz z perspektywy czasu stwierdzam że to była pomyłka(nie sądziłem że trafimy po nim na trenerów znacznie gorszych)
Potter nie chodzi o złośliwość, ale.... jak się wypierdala obecnego trenera to trzeba coś w zamian zaproponować, coś realnego i sensownego.
Nie bronię Majewskiego, ma ciężki charakter i popełnia błędy jak każdy,ale Potter jeśli jest tak jak się mówi, że obecna gra naszej drużyny to pochodna "wypierdalania trenera przez zawodników" to ja na miejscu Filipiaka zacząłbym od wypierdolenia tych zawodników, nawet kosztem fatalnego w skutkach wyniku sportowego. Nie może być tak, że to oni będa decydować o obsadzie stołka trenerskiego! Z następnym trenerem chocby to był Kasperczak czy Benhaker zrobiliby to samo...
Ty cały czas opowiadasz bajki o Kasperczaku ( Potter zejdź na ziemie w tej materii i bądź poważny), a ostatnio przeszedłeś już samego siebie, gdy pojawił się temat wyjmowania trupa z szafy ( Stawowy)...
Zresztą ta dyskusja nie ma sensu, jestes najbardziej nieszczęśliwym czlowiekiem na stadionie, zawsze będziesz wkurwiony i niezadowolony, ale taki juz Twój urok;)
Jestem przeokonany, że nawet gdyby zdarzyło się coś takiego w naszym klubie jak zatrudnienie Kasperczaka nie czekalibyśmy dłużej niz rok jak któryś z tematów na tym forum zaczynałbyś od słów: " Kasperczak ty idioto, debilu.....itd itp" ;-)
B - chyba osiągnął co mógł osiągnąć - 4 miejsce, zeszły sezon.
Konflikt w drużynie jest i to widać gołym okiem.
z mojej strony bylo C do dzisiejszego meczu, jako ze mecz juz jest przesadzony to zmieniam na B.
kkk_84: A co dzisiejszy mecz zmienił na gorsze, że wpisałeś "B"?
Tak dla porządku pytam.
nadal podtrzymuję B...
W dzisiejszym meczu Trener odszedł od swej taktyki i ustawienia składu.
Nie wystawił 3 obrońców, , 3 defensywnych pomocników (w tym jeden z zadaniami ofensywnymi) i 2 skrzydłowych (którzy w sumie nie wiedzieli, co mają grać: ofensywnie czy defensywnie)...
Tylko zagrał: 3 obrońców, 2 defensywnychpomocników, 3 ofensywnych (z zadaniami efensywnymi, co widać na przykładzie przebiegu gry i komentarzy w RK dla Pawlusińskiego).
Można było nie grać na ZERO Z TYŁU (dwie bramki stracone) ale ważne było by troszkę więcej strzelić.
To - za przeproszeniem - która taktyka jest jest Stefana Majewskiego a która "robiona na potrzebę chwili"?
Ja wiem... Ludzie, Kibice któzy wiedzą, gdzie jest Ochojno, gdzie są Gracze się cieszą (ja też)... ale z drugiej strony nie popadajmy w euforię
Panowie zmienia się tylko kierunek wiatru a nie dane słowo.
Po to była sonda żeby zobaczyć jaka niechęć do Majewskiego panuje wśród kibiców a nie po to żeby pokazać jak w danym czasie kto jest na niego zły a potem mu przechodzi-nie!!!
Nie chcemy trenera i tyle ja nawet bym go nie chciał jakbyśmy wygrali derby !!!
Tomecki ty zawsze masz świetne propozycje i jako chodząca doskonałość jesteś oczywiście nie omylny.W temacie nowego trenera już kiedyś pisałem .Dałem 3 konkretnych kandydatów.O ile 1 czyli Kasperczak jest dla ciebie nie realny to 2 i 3 to trenerzy na pewno w zasięgu naszej kasy .Dla odświerzenia pamięci byli to ;Bobo Kaczmarek i Marek Chojnacki.Obaj to dobrzy szkoleniowcy majacy w każdym z klubów sukcesy i co najważniejsze to są ludzie potrafiący z jednej strony wymagać ,a z drugiej mający dobry kontakt z piłkarzami.
Także nie wypisuj dyrdymałów że tylko i wyłącznie Kasperczak i nikt więcej.
Kasperczak jest absolutnym nr 1 choć zdaje sobie sprawe z trudności jego zatrudnienia.
Z drugiej strony dobry trener wart jest wszystkich pieniędzy.Weź przykład kadry mieliśmy tych tanich i nic nie osiagnęliśmy.Wzięliśmy Benhakera i jesteśmy bardzo blisko sukcesu.Żeby tak daleko nie wybiegać zobacz na nasze krakowskie podwórko niejako za miedzę ile dobry trener jest wart(Skorza)
Potter Kaczmarek póki co bawi się w asystenta Benhakera po za tym po ostatnim klubowym angażu ( chyba Łęczna) powiedział, że ma dość na jakiś czas trenerki klubowej ( swego czasu nie przekonała go nawet kasa Krauzego...)
Chojnacki póki co to trener na dorobku, ma małe doswiadczenie szkoleniowe, odszedł z ŁKS i jakoś nikt sie o niego nie rozbija.
A ja sie nie wymądrzam, a jedynie nie widze na obecna chwilę realnego nastepcy dla Majewskiego inna sprawa, że póki co zachłystuje się tą drugą ( dzisejszą) po Groclinie jaskółką co to pewnie wg Ciebie wiosny nie czyni;)
To że Kaczmarek jest asystentem Benhakera nie przekreśla w żaden sposób że nie mógł by być naszym trenerem.Nie można z góry zakładać że nie bo nie.Dopóki nie spytasz ,nie dasz konkretnej propozycji to nie wiesz czy dany trener powie tak ,albo nie.To się tyczy każdego trenera.
Kaczmarek w klubach generalnie sobie radził dobrze.W łęcznej poszło mu gorzej ,ale poza nią sprawdzał się w klubach(groclin,Stomil itd).Jako trener przy Leo się rozwinął.
Co do Chojnackiego to trener rzeczywiście na dorobku ,ale miał wyniki w łks.Potem nie było tam sianka to nie było i granka.Obecnie pracuje w 2 lidze .Nie mozna go ocenić bo dopiero teraz zespoł przejął.
TD ja mysle ze pilkarze popierdolili poprostu taktyke Majewskiego w tym meczu i zagrali swoje, bo im zalezalo na wygranej, a zapewne obawiali sie ze grajac Majewskiego taktyke to by chuja ugrali :)
Takie jest moje zdanie, bynajmniej nie musi to byc prawda :)
kkk_84 Napisał(a):
> bo im zalezalo na wygranej,
Aby analiza była pełna powinienes napisać dlaczego mialoby im zależeć...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)