Temat bardzo ważny-tytuł niestety bez sensu (przepraszam za dosadność). Wypadałoby zmienić!
-
-
NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY ???
*KSC* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja widze sporo plakatow meczowych w okolicach
> lodowiska ,ale czym dalej od hali lodowej to z
> palkatami jest juz cieniutko mieszkam w podgorzu i
> powiem ze jakos niewidzialem wcale ani jednego
> plakatu przed meczem w tym sezonie ??!?!?!?!!?
Zgadzam się z kolegom.
Korzystając z tego iż byłem akurat w Krakowie postanowiłem sobie zrobić prezent imieninowy i postanowiłem wybrać się na mecz Cracovii.
To, że byłem na meczu hokejowym (po raz pierwszy w życiu) zawdzięczam swojej dociekliwości, bo plakaty dopiero zauważyłem w pobliżu lodowiska (bardziej widoczne w mieście były plakaty z informacją o meczu Juvenii w rugby).
Oprócz braku plaktów na stronie internetowej był podany tylko termin rozegrania meczu a nie podano godziny, dopiero po zadzwonieniu do klubu podano mi informację że mecz rozpoczyna się o 18, więc nie było łatwo.
Co do samego meczu to wrażenia jak najbardziej pozytywne no i wynik odpowiedni.
Jak tylko los rzuci mnie ponownie do Krakowa to nie omieszkam zajrzeć na Siedleckiego, miejmy nadzieję, że już na całkowicie wyremontowaną halę.
Pozdrowienia z Poznania.
Hej heja heja Cracovia mistrzem hokeja!!!
Prawdą jest brak plakatów oraz wiadomości co do godzin meczu, a bez tego jak wiadomo ciężko będzie o frekwencję taką, jaką by wszyscy chcieli. Niestety nie jest jeszcze tak w naszym kraju ani mieście że kibic ma zakodowane - Piątek 18.00 niedziela 17.00 (przykładowo) to jest czas hokeja... i tego trzeba nauczyć i do tego dążyć.
Co do pierwszej propozycji Ajkota to się zgadzam, że przychodzą studenci na mecze:) Sam jestem tego przykładem:P Narazie jestem w domu, ale jak tylko pojawię się w Krakowie, idę na mecz:) Nawet spotkałem podczas studiów w tamtym sezonie znajomych po meczu, więc pewnie też pojawią się na hokeju, ale muszę przyjechać najpierw do Krakowa. Plakaty to ja w tamtym sezonie widziałem głównie przy hali, ale ja zawsze w necie patrzę kiedy są mecze:):)
29 dni później
większość kibiców w Polsce z klubów o uznanej marce wiele by dało żeby mieć możliwość chodzenia na hokeja i waliłyby tłumy , walczymy o Mistrza i co ??? obojętnie co się dzieje w piłce to na hokeju powinny być tłumy - nawet w sezonie zasadniczym .. ludzie co jest z Wami ????? ja tego nie rozumiem...bilety po 10 zł ...zacznijcie chodzić na hokej !!!!!!!!!!!
Myślę, że pomogłoby zrobienie sieci sprzedaży biletów.
ścisłe centrum, Nowa Huta, Miasteczko studenckie to absolutne minimum.
Ale klub ma to w d.... Woli sprzedawać tylko na Wielickiej, ewentualnie przed samym meczem.
Myślenie z poprzedniej epoki. Dziś o klienta/kibica trzeba walczyć
15 dni później
co jest z forum
10 dni później
po dzisiejszym meczu lekko sie podłamałem... poziom kilku kolegów już poniżej dna... jak to możliwe, gramy o mistrza, liderujemy, tanie bilety , hala nie przypomina nawet czasów najgorszej bidy. przyznam że budzi się uczucie aby sobie od tego odpocząć, obawiam się że nie jestem osamotniony.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)