FA...
Kto to był po Cabaj (przypadkowa zbieżność nazwisk)... Woda? Po nim Wielce Czcigodny Pan Mierzwa, potem Pęk (eurodeputwany, wspierany przez "nomen-omen" Murzyna) k... teraz nie wiem... kto
Ale Woda (zapewne nie krakowski okręg wyborczy.... ale on, to Tarnów i okolice) baaaadzo się zmienił. On po prostu MUSI... bo on innego zawodu nie ma, jak bycie posłem.
Ale jego wolę niż Pana Widackiego... nosz kurna mimo wszystko - uczciwszy jest!
UWAGA: od tej chwili zmieniam swoj POdpPIS
-
-
Sondaż- Jak zagłosują Pasiacy!!!
TD - ty masz TEGO tematu nie rozmywać...
kazdy nastepny wpis nie bedący odpowiedzia na pytanie sonadżowe skasuję
LPR
LPR
teraz już mam pewność LPR+UPR+PR !!
PIS
LiD
UPR
UPR
PO
[url=http://upr.polityczne.net/]www.[size=18][b]UPR[/b][/size].polityczne.net[/url]
PIS
LPR
UPR
Na pewno nie: SLD, LiD, Samoobrona...
POPiS najchetniej na takie ugrupowanie
PO
Ja głosuję na "Oczywiście", bo program Oczywiście programem narodu !
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=_dTqsEXlEmw[/url]
PO
Widzę, że sporo ludzi nie chce iść do wyborów. Wielki błąd. Idźcie do wyborów, zagłosujcie nieważne czy na PO, PiS, czy LiD, ale k.... zagłosujcie. Bo normalni ludzie nie chodzą do wyborów, a mohery zapieprzają i później rządzą nami Giertych i Lepper. Jak ktoś ma w dupie politykę to proponuję Ireneusza Rasia z PO. Pasiak z krwi i kości, a poza tym przez fachowców oceniany jako jeden z najlepszych posłów w Małopolsce. Interesuje się Krakowem, załatwia sprawy regionalne, więc pal licho jakie ma poglądy. To nie reklama, tylko moja opinia - żeby nie było wątpliwości.
Ja oczywiście zagłosuję na PO.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)