Na Bartku w sobotę był ewidentny rzut karny,ale brawa dla niego ma chłopak charakter do gry.
-
-
Bartek Dudzic - stoooooo lat!!!!!!!!! 18.07.
Beda z niego ludzie.Material na zajebistego snajpera.
myslalem ze Kurowski bedzie miazdzyl..ale sie mylilem braklo mu madrosci-bo warunki i talent to chyba ma..ale skoro nie on to moje nadzieje przeszly na Dudzica i kurrrrde mimo ze jeszcze nic nie strzelil to ten chlopak niszczy;) bardzo podobala mi sie jego gra w sobote! bardzo! jestszybki, zdecydowany drybluje nienajgorzej, choc widac jeszcze ze ejst mlody i czasem robi cos czego ok.25 letni pilkarz juz nie robi(mysle tu o 1 sytuacje gdzie przekozaczyl z dryblingiem) to Dudzic powinien grac w 1 skladzie, a nie Witkowski.
Witkowski tez nie gra zle, ale ja mam przeczucie ze w meczu z ŁKS-em Bartek strzeli gola.
Po meczu w sobote chcialem mu zyczenia zlozyc, ale nie mialem okazji bo pilkarze nie podeszli do nas. Co jest? Dalej sa na nas obrazeni za mecz z Polonia Bytom? :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)