bramka dla Widzewa, heheh
-
-
[mecz]Cracovia - Jagiellonia sobota 18 sierpnia, 19:00 - pierwszy mecz bez biletów (tylko karnety)
2:0 Moskała!!!
Koniec!!! 2:0. Już myślałem, że gramy systemem zero-jedynkowym.
no i po relatywnie slabej grze wygraliscie, grtuluje
ziuk - wolę to niż przegrać po katastrofalnej grze, jak z Polonią B. :)
brawo Pasy!!! oczywiście znajdą się tacy co im będzie i 2:0 nie odpowiadało, ale cóż ;) mały kroczek do przodu jest :]
Relacja z meczu:
Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeew 1:0 ziiiiiiiiiieeeeeeeeeeew 2:0 zieeeeeeeeeeew koniec.
Wygrana - OK
Na plus: Kostek, Dudzic... no i Cabaj
THE REST IS SILENCE
nie przesadzaj bardzo dobra gra Kłusa i dobra Nowaka, Moskała walczył, wejście Pawlusińskiego też ok, generalnie słaba obrona(to już wiemy nie od dziś) oraz bardzo słaba Barana (co się dzieje!), mimo wszystko mecz przeciętny, na przeciętną Jagielonie taka gra wystarczyła ale na innych może już nie :/, teraz 3pkt z ŁKS i będzie dobrze
w najgorszym wypadku bedziemy na 6. miejscu, więc o co chodzi? spokojnie rozkręcimy się :]
mecz generalnie na tym samym poziomie co w Chorzowie.nas na stadionie mniej niz Kolejorza w Lubinie!Przeciwnik nie miał praktycznie zadnych atutów.Koszmarnie to wyglada...90 min meki!
Na plus:
1. Wynik. Ważne, że zwycięstwo.
2. Fajnie, że osoby z c1-c4 wpuszczono na c5-11. Ja się cieszę, bo zaoszczędziłem na karnecie i mam nadzieję, że tak będzie w każdym meczu. Co innego, jak ktoś kupił na c5-c11...
3. Brawo za próby dopingu mimo takiej frekwencji i braku prowadzących doping.
Na minus:
1. Gra do dupy. Kicha i lipa - wynik nie odzwierciedla tego, co się działo na boisku.
2. Frekwencja. Brawo panie Filipiak. Nie długo będzie nas najmniej w lidze.
3. Pomysłowość ochrony nie zna granic. Sprawdzać każdego po nazwisku? No to oficjalnie możemy ogłosić, że Ci co kupili karnety i chcieliby je komuś przekazać np. na 1 mecz, bo nie mogą iść - zostali oszukani. Tym sposobem będzie nas jeszcze mniej.
4. Wielki minus dla piłkarzy za to, że nie podeszli przybić piątek. Co to k.... za obrażanie! Gwiazdki obrosły w piórka...
Ogólnie mam mieszane uczucia...
czego oczy nie widza tego sercu nie żal.
żal było patrzeć na spustoszałe C a nasza gra była fatalna. na plus Kostek, Kłus i tyle. Dudzica trzeba nauczyć chociaz jednego zwodu chociaż okularków... bo on szybki to jest ale każdy I ligowy obrońca potrafi sie ustawić i go nie przejdzie taki Dudzic. a Kałużny jak sie wkurwił to biegł za Dudzicem od połowy :D
był karny na nim? ten pierwszy?
A ja mam wyprostowane plecy i podniesione czoło.
Cieszy mnie, ze jest Nas więcej.
gra do dupy Klicha:D?
chyba Ci sie cos pomyliło
klich gra (o ile zagra)jutro w białymstoku w me
A ja juz sam nioe wiem czy lepsze były te próby dopingu czy moze całkoita cisza momentami jeszcze to jakos wyglądało ale podkreślam tu słowo momentami. Według mnie albo doping jest prowadzony profesjonalnie z ngłosnieniem z ludzmi na gniezdzie albo wcale go nie ma no bo sory ciagle bylo HEj Pasy gol Lokomotywa ktora moze raz wyszła dobrze i HEj na dwie strony ale z drugiej znowu strony szacunek dla tej grupki chłopaków co probowali to rozkrecic ! Jednak moje zdanie jest takie nie ma flag nie m a nagłosnienia siedzimy cicho i wtedy to moze zostaznie zauwazone Bo dzis to niewiadomo było o co chodzi Albo PRAWDZINWY DOPING PRZEZ 90 MIN TAK JAK TO JUZ BYWAŁO ALBO WCALE ! Takie jest moje zdanie
A teraz nawiązując do zachowania piłkarzy to tez sie troche wkurwiłem no bo sory na "chodzcie do nas" oni reaguja odwróceniem sie do nas dupami i pójsciem do szatni... Szkoda gadac
gra też była mizerna po prostu my zagraliśmy słaby mecz a Jagiellonia zagrała bardzo słaby mecz NUDA NUDA I JESZCZE RAZ NUDA NA BOISKU!
O frekwencji to juz nawet nie wspomne ogulnie wielka lipa jezeli tak dalej będzie to...ja nie wiem co będzie ...Po prostu dzis sie czułem jakbym był na jakims sparingu a nie na meczu pierwszoligowym czwartej druzyny poprzedniego sezonu To jest po prostu jedna wielka komedia i kpina z kibiców
Cracoviak naucz się czytać lub wytrzeżwiej:D ech zawistne to forum
Najbardziej podobało mi sie "Wpuśćcie kibiców, Filipiak wpuśćcie kibiców" śpiewane przez... Jagiellonie.
"Jesteśmy u siebie" śpiewane przez tychże już troszkę mniej.
no Jagielonia musiała krzyknac Pilka nozna dla kibicow bo nas nie bylo slychac. popieram pasiaka
Akurat "Jesteśmy u siebie" było zaśpiewane po "Kto nie skacze, ten za Jagą". A że u nas nikt nie skakał, to taki sobie wyciągnęli głupi wniosek. Niech się dzieci cieszą.
Wie ktoś, ile nas było? 90minut podaje 3500...
Dochodzę do wniosku, że na ochronie u nas, to jakieś psy stoją. Gadka moja z ochroniarzem:
Ja: Wszystkich tak po nazwisku będziecie sprawdzać?
On: Wszystkich.
Ja: A jak przyjdzie więcej osób, to to będzie trwało 2 godziny.
On: Nie przyjdzie.
Swoją drogą, mamy chyba pierwszy w Polsce stadion, na który mogą wjechać autobusy MPK. Powinni to dodać do wymogów licencyjnych :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)