Może zrobi pierwsze dobre wrażenie.
-
-
Czy K.K. będzie nowym Gizą?
11 dni później
Kostek TERAZ albo nigdy !
POWODZENIA
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kostek TERAZ albo nigdy !
Dokładnie! Czas odpalić !
Powodzenia !!!
dziwne ze nagle jednak trenuje mimo ze Pasieka zapowiedzial ze nie bierze go pod uwage. mimo to Kostek licze na Ciebie dzieciaku :)
bo Pasieka sie wypowiedzial o zawodnikach na wypozyczeniu rocznym, ze ich nie sciagnie. Nikt mu mogl nie powiedziec, ze Kostrubala jest na polrocznym, ze i tak czy siak wroci teraz do klubu.
K.K. to myślę opcja awaryjna na wypadek gdyby nie udało się nikogo z OP zakontraktować. Choć zapewne większą część rundy będziemy grać 3ma DP to... K.K. pozostawia jakieś pole do manewru. Powodzenia chłopie, nie zmarnuj szansy.
A mi się wydaje, że Karol jest pomocnikiem pokroju Struny (nie wnikając w ocenę poziomu), określiłbym to jako defensywny z umiejętnością zagrania do przodu. Generalnie to co Pasieka lubi najbardziej. Z całego serca kibicuję aby mu się udało.
Kostek trzymam kciuki!
leszeczku masz racje Karol to poprostu stary dobry center, taki srodkowy ktory potrafi odebrac i zagrac do przodu cos na wzor Murawskiego. napewno nie jest rozgrywającym jesli juz to bardziej defensywnym
K.K. trenuje i liczę na to że będzie mógł rywalizować z równie utalentowanym Struną,Może tym razem ominą go kontuzje i znajdzie poparcie /jak miał Klich /by zaistnieć.Wchodzi jeszcze Budziński i rywalizacja tych zawodników może dać dobry wynik.
dżubu102 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może zrobi pierwsze dobre wrażenie.
pierwsze wrażenie to On już zrobił ...
wygląda na to że to wszystko w tym wątku, oczywiście życze bohaterowi tej 2 stronicowej sagi by dla chwały Cracovii grał pięknie i skutecznie ale jakoś w to nie wierze ...
no wychodzi na to ze juz tylko krok dzieli nas od oceninia przydatnosci do druzyny przez pryzmat liczby stron w wątku
Santo a Pan K.K to przepraszam z drugiej półkuli do Nas trafił? że trzeba poczekać co pokaże, bo mi osobiście się wydawało że troche czasu już miał czy to u Nas czy w innych klubach, nie sądzisz? ja mu nie bronie zaprzeczyć temu że Cracovii nie zbawi, wręcz będę zadowolony gdy to zrobi ...
W Kszo nie rzucał na kolana więc nie wiem czy zrobi przez zimę jakiś progres..
Wielki talent tylko że takich talentów w Pasach to już było wielu a latka jednak lecą i kontuzje też go niestety nie omijają .
ja go pamietam jak grał jeszcze w naszej druzynie. potem kontuzje i szczerze mowiac od tego czasu go nie widzialem. pewnie sie bardziej rozwinac nie mógł przez urazy i byc moze zatrzymal sie w rozwoju ale jesli gra tak jak wtedy to jestem przekonany ze jeszcze moglby byc dla druzyny przydatny. nie robie z niego zbawiciela ale wierze w niego bo brakuje tez takich naszych wilkow posrod wszystkich murzynów ruskopodobnych itd
miał duży potencjał i wydawało się, że będziemy mieć super grajką po kilku naszych młodych tego się spodziewaliśmy, ale wyszło jak wyszło kontuzje itd. Nie sądze, że u nas jeszcze zabłyśnie, ale życzę mu tego.
KK dostal info po chyba 2im treningu by szukal sobie klubu,wiec dywagacje co i jak nie maja chyba sensu....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)