dajmy mu szanse ok
nie krytykujmy ok ale nie chwalmy odrazu również - ok?
-
-
[mecz]CRACOVIA - Ruch Chorzów: 1-0 (0-0), 59 Pawlusiński
Poza tym teraz Polonia nastepnie Jaga , wiec Realnie patrzac można liczyć na 6 ptk i usadowienie sie w czołówce tabeli , Szkoda tylko że Dudzic po tym co pokazuje w ME czy w rezerwach w zeszłym sezonie gra tylko ogony a nie przynajmniej połówki.
Ważne, że są trzy punkty i tego się trzymajmy.. sporo osób przyszło pod kraty, na pewno więcej niż na Łęczną.. ludzie oglądali z każdej możliwej miejscówki, żeby lepiej było widać [np. czterech panów na dachach samochodów ;)].. po meczu lokomotywa z piłkarzami i 'Wszyscy do Bytomia'.. mam nadzieję, że rzeczywiście będzie nas tam dużo, bo ważne żeby dobrze zacząć sezon.. 6 pkt. po 3 kolejkach byłoby b.dobre..
Ruch miał jedną setke w 1 połowie ale chłop przestrzelił nad bramką. z naszej strony kilka fajnych akcji Witkowskiego tak to typowa kopanina, a wolne Skrzyni to szkoda komentować. Drugiej połowy juz nie widziałem ...
jak napisałem chwale wynik bo o co sie gra ???
o punkty!!!kto wiecej strzeli ten wygrywa i ma 3ptk.
to nie tance na lodzie że daja punkty za piekno i styl
dobra ok, ale poco wywołujesz do tablicy płaczkow? co to jest wygrana z beniaminkiem?! moze ja Ciebie wywołam do tablicy w temacie meczu w Warszawie. jak sie ukladala nasza gra ofensywna w pierwszej polowie?
bez napinki
Santo (ale nie tylko Ty), nieco się mylisz.... Czy za 4. miejsce w poprzednim sezonie nie należą się slowa uznania... wręcz wysoki kredyt zaufania?
Przypomnij jeszcze sobie, w jakim momencie obejmował drużyne...
Ja też bym wolał, by Cracovia grala tak "efektownie". jak za Stawowego ale równiez chcę, by grała tak "efektywnie", jak teraz
Statystyki Majewskiego w Pasach:
16 meczy: 10 wygranych, 2 remisy, 4 przegrane; bramki 20:11
... i mało wząne, czy ktoś "odpuszczał se" końcówkę ubiegłego sezonu
I jeszcze jedno... Wiesz Santo, że najorzej grać z beniaminkami właśnie na początku rozgrywek? to niemal stara jak piłka nożna "zasada"
wszystko ok nie polemizuje z tym, ale wkurzył mnie zaczepny post awarii jakbysmy mistrzostwo conajmniej zdobyli
najgorzej grac z beniaminkami, a jak my bylismy beniaminkiem to ciagle "frycowe" placilismy :)
wazne 3 punkty, ludzi pod stadionem sporo, doping dobry[:)]czuć bylo ten głód meczów u siebie
sporo osob zegnalo sie "do zobaczenia w pociagu do Chorzowa".
Oglądałem I połowę "zza płota". Niestety, gra Cracovii była bez wyrazu. Brakuje poukładanych akcji ofensywnych. Dużo w tym wszystkim przypadku i chaosu. Denerwuje brak na boisku Bojarskiego od pierwszych minut meczu; nie od dziś wiadomo, że to piłkarz ożywiający poczynania ofensywne Pasów. Podoba mi się Witkowski.
Dobrze, że 3 punkty zostały w Krakowie, ale Stefan II musi wyciągać wnioski, zarówno po przegranych jak i po wygranych meczach. Ofensywnego pomocnika daj nam Panie...
po C+:
dobrze, że Grzyb nie strzelił
szkoda, że Nowak nie strzelił
szkoda, że Grzesiu wybił piłkę po strzale Wiśniewskiego
gol Pawlusińskiego... znów bramka roku?
karnego nie było
musial sobie majewski znalesc kogos w miejsce Gizy. padlo na Bojara. kto nastepny?
Idz juz spac dziecko.
Wspaniale ogladalo sie meczyk z dachu samochodu - zawsze to cos innego;)
Mecz bardzo szybki i ostry caBy czas walka nikt jak bylo widacz daleka nie odkladal nogi
warto bylo sie wybrac, choc za krat daleko na dachu samochodu
Oby nigdy wiecej takiego ogladania meczy za krat (oczywiscie stadionowych)
O co Ci chodzi azzuro?
Santo ma po czesci racje,a przynajmniej jego wypowiedz daje do myslenia,bo jesli na L Bojar zaczal na lawie(defensywna taktyka) to czemu z Ruchem nie wyszedl w pierwszym skladzie?
Uwazasz,ze jest slabszy od Szwajdycha,czy Plastika?
p.s.Patrzac na Twoj post to nie wiem ,kto jest tym dzieciakiem...
Normalnosci zycze
Trener ma swoja koncepcje, dzisiaj sie sprawdzila, mamy trzy punkty, wiec nie rozumiem krytyki dla krytyki. Moze grac tylko jedenastu zawodnikow. Dobrze, ze mamy ich do gry wiecej i kazdy wchodzacy z lawki jest wzmocnieniem, a nie tylko sztuka.
Napiszę jedno - po zobaczeniu meczu
Ruch jeszcze niejednej drużynie w polskiej lidze zabierze punkty - dziś (no dobra wczoraj :) )nam nie zabrał i za to chwała drużynie :)
dziś wyróżnienia:
Plastik za bramkę
Wojciechowski!
Szwajdych
Bojar
Witkowski
na minusie
Skrzynia za wolne bite bez sensu
i Arek Baran za kilka bardzo głupich strat
Szału nie było, dobry drybling Witkowskiego niestety mało z tego wychodziło. Jedna fajna jego akcja i strzał ... W II połowie ładnie sie pokazał Bojarski, gol przepiekny co tu duzo mówic bomba w prawy róg... Moskała szarpał, mecz walki...
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po C+:
>
> karnego nie było
Moim zdaniem smiało sedzia mogł podyktowć karnego!Wogole miałem wrazenie ze sobie nie radził i gubił sie od poczatku meczu.Faul na Moskicie tez taki naciagany.Ale to juz nie nasze zmartwienie...
[url=http://rapidshare.com/files/47000157/Cra-Ruch1-0Pawlusinski.avi.html][b]LINK[/b][/url] do ladnej bramki Plastika
[url=http://pl.youtube.com/watch?v=iARDNtqgJpI][b]SKRÓT[/b][/url] meczu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)