Jaki dzisiaj wynik w Sosnowcu????
-
-
Sparingi Cracovii przed sezonem 2007\08
galop Ty czytasz posty wcześniejsze zanim coś napiszesz?
[i]Re: Sparingi Cracovii przed sezonem 2007\08
Autor: Karvin
Data: 10 sie 2007 - 13:48:36
a dziś wygrana 4:0
bramki strzelili Kowalówka, Piotrowski i ktoś jeszcze ale informator nie widział we mgle[/i]
DJ teraz we wtorek 14 Tychy u nas
Dzieki Karvinku nie przeczytałem wczesniej.
Oficjalna twierdzi że było 0-3
więc kto ma rację?
Mi to mówił Masażysta hokeistów :)
może miał złe informacje :)
Maser miał rację... potwierdzenie od Zawodnika że było 4:0 :)
jutro z Tychami o 17
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jutro z Tychami o 17
Sparing otwarty dla kibiców ?
rex ty żyjesz ?? ;)
Żyję,żyję,aczkolwiek mam w cholere różnych spraw na głowie (m.in. to mieszkanie, które mi sie dalej ciągnie...).
Wiadomo coś z tym sparingiem?
SPARING O 17-tej
u nas brak Drzewieckiego i Pasiuta
ponoc mam byc sporo kibiców z Tychow ?
A jak się zakończył sparing pomiędzy dziennikarzami a kadrą trenerską?
Tychy: Cracovia 3:2
zobaczymy jak to sie skończy oby dobrze :))
przegrana 3-6:(
jedynie cos dobrego o tym meczu co mozna powiedziec to tylko pierwsza bramka Badzia
gra w oslabieniu wrecz targiczna przynajmniej stracilismy 2 a moze i 3 bramki
nie lepiej jak gralismy w przewadze 5na 4 bo tez stracilismy baramke Witek u nich bronil super ,Radzik u nas słabo to samo dotyczy obroncow ,ktorzy dopuscili do kilku sytuacji sam na sam z naszym bramkarzem i to sie przełozyło na stracone gole
gorzej bo straciliśmy na dłużej Hloucha...ten Parzyszek chyba naprawdę ma problemy ze sobą
PARZYSZEK I GONERA to mieli najwięcej do dyskusji a sam się dziwie ze hokeisci z tychów podeszli wyjątkowo bojowo nastawieni i w wyniku tego stracilismy Hloucha Noworyta rozwalony nos i jeszcze potem Cerny nie grał? nie wiem czemu Iskrzycki grał ale nie zabardzo widoczny mam już dość młodych nam potrzeba starych wygów:)(np-Horny,Jurasek lub Kacir)
hlouch chyba bark albo łokieć - pewnie na plajof wróci... zwijał się pod halą z bólu
tomek1906 nawet nie mysl i nie mow ze zobaczymy go na play -offach to najlepszy chyba zakup przed obecnym sezonem do tej pory?? tu nie mamy chyba wątpliwosci ???
nie mamy wątpliwości:) wyglądało to ze strony tychów a szczególnie parzyszka na świadome działanie... 3 razy na niego polował, pytanie po co nam te sparingi z tychami zawsze kończy się tak samo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)