to sa rozgrywki o mistrzostwo Polski wiec cel jest wyznaczony sam ... jak sie wychodzi na mecz z nastawieniem ze "oni są lepsi" to juz sie go przegrało ..... a niech sie wzmacniają a niech kupują ...my powinnismy wyjsc na boisko i walczyc do upadłego ...jesli to spełnimy miejsce przyjdzie samo, a dostaniemy takie jakie gra do upadłego sobie wywalczymy .... tego uczył mnie moj trener kiedy grałem w Pasach , czy jest lepsza recepta na wynik ? spekulacje na bok walka walka i jeszcze raz walka... trzeba miec siły i checi reszta jest nie wazna , siły to zasługa trenera ...checi to ..hm hm motywacja, kasa ( nie oszukujmy sie :) plus kasa i plus kasa ... do tego dochodza umiejetnosci i bezwzgledne słuchanie trenera... ( zawsze zawodnicy sluchaja trenera ? ) jak to wypełnia bedziemy mistrzem .....a mnie zostało tylko pytanie ile % z tego prostego planu wypełnią ? i jeszcze taka mala opowiastka : kiedy grałem w Pasach spotkalismy sie w rozgrywkach z .....ladacznica i na jesien przegralismy 1:3 u "siebie" w szatni pier....lilismy do siebie ze sedzia gwizdal dla nich ze 2 bramki ze spalonego ..prawda była taka ze przestraszylismy sie lidera..... na wiosne "pojechalismy" za siatke :) ( tak tak boczne boiska ich i nasze na 3 go maja ) i ..... wygralismy 3:0 detronizujac tym zwyciestwem lidera !!!! przed meczem padly tylko słowa trenera... coz to sa derby moze i małe moze i juniorow ..ale do k..y nedzy jestesmy vice liderem przegralismy na jesien boscie sie przestraszyli a oni to tez ludzie ...jak bedziecie walczyc do upadłego wygracie ja wam to mowie ....walczylismy .....i zostalismy mistrzem w tamtym sezonie ...moze to i nie wazne male kopanie na bocznym boisku ale wyszlismy na boisko z przeciwnikiem ktory sie specjalnie "wzomcnil" ale nas zlekcewazył...i przegrał .... dlatego teoria to teoria ...a walka to walka.... a to sa rozgrywki o mistrzostwo Polski nie prawdaż ?
-
-
o co walczymy w tym sezonie? -typowania
meezeck napisał :
PAS jakie 7-8 miejsce?! Walczymy o mistrza Polski i o PP... ZAWSZE!!!
a jak czytałem w latach mocno wstecznych : "pij mleko, alkohol szkodzi" to nie myślałem, że to proletariackie hasło okaże się tak na czasie. Zakładam jednak, że szanowny Kolega jest pasiackim marzycielem!!! W ten sposób jest mi duszą bratnią. Wiek mój szacowny nakazuje jednak hamować "wybryki" wybujałej wyobraźni.
9 dni później
odpowiadam na pytanie: o gówno
juz tlumacze: o utrzymanie
Niestety walczymy tylko o uniknięcie spadku...
choć miał być nawet mistrz, a później podium (wyp. tr. Majewskiego)...
srodek tabeli to maximum,chyba,ze inni beda gubic punkty to znowu skonczymy na jakims 4-6.
nie widze przyszlosci dla druzyny bez fajnego rozgrywajacego.
Stefan lubi catenaccio ,a ja nie. dlatego srednio mnie ucieszy powtorka z minionego sezonu osiagnieta bez dobrego stylu.
Sądze, że w Ekstraklasie zajmiemy 4 lub 3 miejsce:) a w pucharach no to powalczymy o puchar Polski:)
mnie jak zawsze zadowoli spokojne utrzymanie. wszystko co powyżej sprawi radość, a miejsce w pierwszej piątce wprawi w ekstazę. nie chcę myśleć, co się bedzie ze mną działo, kiedy zdobędziemy mistrza ;)
9 dni później
O WIELKIE GOWNO!!!
Zaczyna się powoli korekta prognoz.
Nie ma co się czarować środek tabeli!
moim zdaniem o moniec tabeli, jak tak dalej będzie
z taką grą o utrzymanie!!!!!!!
o 10 miejsce z taka gra
O nic ...
Degradacja pewna....;-(
Jak pewna? Ja nic nie slyszalem? Moze jestem niedoinformowany? :)
Typuję że jednak środek tabeli czyli o nic zajebista atrakcja dla kibiców.
Jak ja się w pracy pokażę w poniedziałek? Chyba wezmę wolne, aby pieski zdążyły się wyszczekać. O co walczymy? Może jedynie o honor?
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O nic ...
>
> Degradacja pewna....;-(
coś mnie ominęło???
KÓ..A O UTRZYNANIE ..... OBY DZISIEJSZY MECZYK BYŁ OSTATNIM Z KRĘGU PRZEGRANYCH
nadal walczymy o Mistrzostwo Polski
To trzeba było być w Chorzowie żeby zobaczyć jak nasi ,,walczą''.To była grupa cyrkowców,zlepek nieudaczników ,którzy pierwszy raz spotkali się na meczu.
Do k...y nędzy ci ludzie nie robią w życiu nic ,mają tylko trenować i grać.Warunki do tego mają cieplarniane.I co robią snują się po boisku.Jak to wg możliwe że piłkarze którzy na codzień trenują nie potrafią wymienić 2-3 celnych podań.żal bylo patrzeć na nich i aż chciało się w nich cisnąć czymś z wściekłośći za takie podejście do swojej pracy(za wyjatkiem Wiśni ,Cabaja i młodego Dudzica).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)