Dział Marketingu MKS Cracovia – za pośrednictwem Biuletynu Teraz Pasy! – przedstawia wzory nowych szalików klubowych.
Który szal kupiłbyś najchętniej? Oddaj głos w specjalnej sondzie, skomentuj...
-
-
Nowe szale - sonda Działu Marketingu...
Witam
Moim zdaniem wszystkie te projekty kompletnie nie nadaja sie na szale, ale na flagi owszem jak najbardziej.
pozdrawiam z miasta sledzia
BARDZO SŁABE!
hmm... hasło "Craxa na Maxa" jest bardzo dobre ale tutaj zupełnie beznadziejnie wykorzystane... projekty dość marne...
a gdzie frendzle :))
Stać nas na dużo wiecej (marudzę?)
projekty delikatnie mówiąc są słabe ...
nie widzę tam żadnego godnego uwagi ...
proponuję Stasiu dodać do "konkursu piękności" szaliki Orła które kiedyś wysłałem Ci na maila , może nie wszystkie ze względu na "treść" się nadają ale napewno szalik "krwinki" jest o kilka klas lepszy od tych tutaj ...
nie wiem tylko jak to pogodzić z wolą autora który chciał aby dochód ze sprzedazy szalików Jego projktu był przeznaczony w całości na nowe flagi i oprawę meczów ...
tu jest miejsce do zaistninia dla człowieka od marketingu ...
poprzedni swoim stanowiskiem w tej sprawie rozczarował nas bardzo ...
Robercie, to jest sonda zamówiona przez Dział Marketingu...
Nie mogę nic dodawać (wystarczy, że dołożyłem punkt 6), który - na moje nieszczęście - cieszy się sporą popularnością (jeszcze mi za to zleceniodawcy "dołożą")... ;-)
Wiele wskazuje na to, że nie jest to ostatnia sonda nt. pasiastych szalików...
Pozdrawiam serdecznie
Crac
punkt 6 w tej sondzie jest Stasiu NAJWAŻNIEJSZY !!!!!!!!!!!!
wielkie dzięki , że o tym pomyślałeś !!!!!!!!!!
ja mam nadzieję , że ludzie od marketingu bywają na naszych meczach i widują nasze flagi ...
wypadałoby aby poziom zarówno graficzny jak i merytoryczny szalików dorównywał flagom bo te są na najwyższym poziomie co zgodnie potwierdza wilu postronnych obserwatorów spoza Cracova ...
glosowalem za pkt 6-uwazam ze stac nas na wiecej.natomiast gdyby pkt 6 po prostu nie bylo-zaglosowalbym za projektem nr 4 z tym zastrzezeniem ze za malo tam naszych barw....chyba jestem konserwatysta ale szalik Cracovii powinien wysuwac na pierwszy plan barwy bialo-czerwone bardziej niz czarna-no ale to takie moje prywatne zdanie....moze wynika z tego ze gdy kupowalem swoj 1 szalik nie bylo jeszcze takich z napisami-wszyscy chodzili w barwach zrobionych na drutach!
Brakuje szalika "retro" - PASY z frędzelkami i z herbem (patrz: szaliki Ruchu, GKSy, Lechii itp) !!!
6. Żaden. Powinny powstać nowe, lepsze projekty. 54% głosów.
To mówi wszystko...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)