Wydaje mi sie że Kamil Witkowski! mam racje?
-
-
Który z nowych nabytków spisuje sie wg Was najlepiej?
Po ilu meczach chcesz oceniac?...
proponuje zmienic nazwe tematu na ktorego najbardziej liczycie :)
bo ja licze na Wicia, Dudzica, Szczotke i Jelenia :)
Nie tylko ci co strzelają gole się liczą ale oni są jednak NAJFAJNIEJSI!!!:D
No witkowski narazie strzela na zawołanie. Moskała i pawlusiński sie chyba dobrze zgrali. ten drugi też szaleje ostatnio :)
Coś mi się wydaje, że niespodziewanie to będzie runda Szczoczarza. Nabrał pewności siebie i siły. Już nie jest taki strachliwy jak był kiedyś.
w napadzie konkurencja jak nigdy, P.Bania rzeczywiście mógłby sie nie załapać nawet na rezerwe.
trudno wyrokować kto zagra w wyjściowej "11" w pierwszym meczu, Witkowski-Moskała?
na zmiane Dudzic, Szczoczarz?
BARTEK DUDZIC - POLSKI M.OWEN
po kilku sparingach oceniać nie jest za dobrze?
zobaczymy po pierwszej rundzie, aczkolwiek wydaję mi się po sparingach, ze tym razem filarami drużyny będą własnie młodzi piłkarze:) ale jeszcze jest czas na ocenianie tych zawodników. nie zapomnijmy ze liga jeszcze nie ruszyła, a to tylko sparingi...
Panowie liga zweryfikuje umiejetnosci naszych nowych nabytkow!nie ma sie co podniecac sparingami.choc z drugiej stronu sezon ogórkowy trwa...
Myślę że Szczota odpłaci nam się za nadzieje kibiców wkładane w jego talent
Też liczę na Szczotę. W końcu jak długo można być młodym obiecującym talentem?
CRACOVIA PANY!!!!!
HEhe Brożek nadal jest :P :P :P
eee Brożek to do 30-i będzie "obiecującym". Strasznie bliźniaki dali się wyrolować...a było u nich kilku menago i profesjonalne prowadzenie proponowali...a tak najlepsze lata na rozwój kopali po 3-4-ch ligach.
Szkoda . To byłyby filary reprezentacji Polski.
Kolejna bramka Witkowskiego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)