On nie chce pieniędzy dla siebie !!!!!!!
chce aby dochód z szalików był przeznaczony na flagi i na oprawę !!!!!!!!!
-
-
PROJEKTY SZALIKÓW - PILNE
Mi sie te projekty nie podobaja! pewnie zupelnie inaczej beda wygladąły na szaliku ale i tak nie ejstem zabardzo za nimi. Nie wiem czemu osttanio we wsyztkim pojawia sie strasznie dużo czarnego koloru!! "Podoba mi sie szalik "na wieki wieków pasy!!". Szalik w same pasy to jest to. A tak pozatym gdzie mozna dostać kominiarke z kominem bo nikt nie pisze do mojego wątku :). Pozdrawiam!! i proponuje szalik "Naród wybrany..."
Metody: Naród wybrany to projekt Orła, ale jak się ci jego projekty nie podobają ...
Projekty Orla przedstawione przez Boole miazdza, sa zawodowe i zajebiste i w ogole kopara mi opadla. Takie powinny byc szale bo ja ne ten przyklad mam stary szal Bog wybacza jeszcze z 95 roku i do tej pory nie bylo szala ktory by byl tak kozacki jak te prokty. Jak one nie beda zrealizowane, to bedzie k....wa skandal
kris
A propos: słynny szalik o bracie i siostrze jest też produktem pana O.
Zgadzam sie z Ponurym i Dementorem: prosty szalik w biało-czerwone pasy z herbami na końcach będzie ekstra - na pewno go będe miał, może jeszcze tej zimy :)))
P.S.
taki szalki ze względu na swoją prostotę byłby na pewno niedrogi
Wiadomość zmieniona (06-11-03 14:38)
Szalik Cracovi powinien byc biało-czerwony. Na nim naps Cracovia lub Pasy i jeszcze herb. I tylko tyle. Nie powinno byc napisow w stylu ze nie wybaczami itd.
Bez zastanowienia kupuje szal 'Krwinki'.
wkurzaja mnie od dluzszego czasu wszystkie komentarze, ze szalik powinien byc albo tylko w barwy i nazwa klubu, albo tylko wypasiony na maksa, albo tylko costam.
kibice sa rozni i dzial marketingu jest wlasnie od tego, aby zadowolic WSZYSTKICH kibicow, bo tylko wtedy beda z tego zyski. dlatego propozycje powinny byc zroznicowane
ja od kopa kupie unted fans a nad hoolturalnymi sie zastanowie
Brajt: i dla tego ja nie komentuję projektów - tylko forsuje wniosek o zrobienie BARW PASIASTYCH z herbem...
Tylko barwy pasiaste z herbem....
oczywiście projktów powinno być kilka !
kibic powinien mieć prawo wyboru takiej treści czy takich barw jakie najbardziej mu odpowiadają ...
obiło mi się o uszy , że ktoś w klubie miał pomysł zrobienia jednego wzoru ...
mam nadzieję , że to tylko bardzo kiepski żart ...
już teraz widać po tych kilkudziesięciu głosach jak bardzo zróżnicowane jest środowisko kibiców Cracovii ...
nie ukrywam , że jestem WILKIM orędownikiem wykonania szalików wg projektu Orła bo uważam je za najbardziej "profesjonalnie" zrobione , one maja w sobie to "coś" co wyróżnia je z całej masy innych ...
powiem więcej wręcz bije od nich dojrzałość jaką charakteryzuje się projektant który wie o co chodzi w kibicowskich klimatach a wszystko to zrobione jest doskonale graficznie ...
graficzny pomysł na projekt w połączeniu z odpowidnim hasłem daje efekt ...
w tym przypadku wręcz 'kosmiczny" ...
................................................................................
chyba wyszła mi nie chcący recenzja ...
Chciałbym ,żeby na stoisku klubowym Koła Sympatyków pojawił się najbardziej prosty,ale przepiękny szalik w bialo - czerwone Pasy bez żadnych haseł !!!!
projekt Dementor-owski: Ruch, Lechia, ew. GKS (przypomina mi projektem szale Rangersów - kilkanaście lat temu takie mieli) - są proste, piękne, trochę retro i wyrazistę. Odrazu taki kupiję.
manfred netzermann
Projekty Orła przedstawione przez Boola są po prostu piękne. To są prawdziwe szale, jakie powinien mieć Nasz Klub. Trzeba koniecznie je zrobić.
Podobają mi się również obydwa projekty Brajta, są niezłe, szczególnie ten drugi, taki szalik również powinno się wykonać.
Spoko. A powie mi ktoś gdzie dostać kominiarke pasów z trupia czaszką?? (wczesniej napsiałem kominierke w komin:P) to bardzo wazne. troszke nie na temat.
A co do szalików to one zupełnie inaczej beda wygladały jak beda szalikami i dopiero wtedy bedzie mozna osadzac aprojekty fajne niektore mi sie bardziej podobaja a nie ktore mniej ale tak juz jest.
pozdro!!
Metody -- ja widzialem te kominiarki na floriańskiej w hooliganie i na tomexie !
A co to jest Craxa ? Ja kibicuję Cracovii i taki napis (ewentualnie Pasy) chcę mieć na szaliku. Projekty są strasznie kiepskie. Propozycje Brajta czy Boola biją je na głowę !!! Nie wiem tylko czy w szalach Boola nie jest za dużo szczegółów i to małych by treść była czytelna ?
ja bym widzial jednostronny szal (wtedy szczegoly nie graja takiej roli) z ktoregos z projektow O. idealnie pasuje na mojej scianie nad kompem juz to widze... :]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)