5' 1 - 0 dla Cracovii ...
Makuch z podania Nowaka ...
dominujemy ...
-
-
Cracovia - Polonia
Rob.Masz sklad?
to super!!!!!!! Robert jak coś będziesz wiedział to pisz,proszę bo ja siedzę w robocie i mnie szlag trafia że nie moge oglądać na żywo!
Robert a skład może znasz?
1 - 1 ...
z karnego po faulu Wacka ...
skład niedługo dostanę ...
widzów 999 ...
:-))))))))))))))
Naprzod Polonio!!!!! .Nie moglem przyjechac do Krakowa i bardzo ale to bardzo tego zaluje.Cracovio dzieki za wszystko.Jestem dumny z tego ze mamy takich przyjaciol.
Sa dwa koronne kluby...............
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
Cracovia:
Olszewski- Wacek,Węgrzyn,Miłkowski,Baster,Makuch,Baran,Giza,Nowak,Bania,Ankowski
Polonia:
Maksvytius-Michniewicz,Szwed,Drajer,Szymanek,Łukaszewicz,Gołaszewski,Dźwigała,Plewnia,Murdza,Tarachulski,
do przerwy 1 - 1 ...
a kibice? ilu?
co tam slychac ?
no właśnie jaki wynik
HHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ HHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ HHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
CCCCCRRRRRRRRAAAAAAAAAACCCCCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOVVVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAA
2-1 DLA CRAXY STRZELIŁ SZCZOCZARZ
Gra Szczoczarz ?
wSZEDŁ PO PRZERWIE Z TEGO CO MI PODANO
Jak Węgrzyn sie pokazał narazie z dobrej strony ?
NIE WIEM JAK KAZEK BO DOSTAJE TYLKO SMS O BRAMKACH
zmiany po przerwie:
Olszewski-Cabaj
Węgrzyn-Świstak
Giza-Hajduk
Nowak-Dudziński
Bania-Szczoczarz
bramka Szczoczarza ( głową ) na 2-1 dla nas to kardynalny błąd bramkarza Poloni który spadł z piłką po interwencji a ta wyleciała mu z rąk i przekroczyła linnię ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)