Wzorując się na współpracownikach Ptaka ŁKS też nie pozwolił Pasiakom na trening w piątkowy wieczór przy światłach. Oczywiście jako przyczynę podają kwestie bezpieczeństwa. Upadają dobre obyczaje pisze Tempo!
-
-
LKS też dał plamę ze światłami:-(
Tego się nie spodziewałem po działaczach ŁKS-u , po Pogoni tak po nich nie
:(.
byle nie wzorowali sie na Ptaku w sprawie sędziego.
JAJA!!!
dobrze. że nie mamy z nimi zgody
Wstyd łks
warszawiak mylisz kibiców z działaczami.
to bez znaczenia - licza sie zasady
Warszawiak, przestan juz szpuncic... :|
warszawiak ja też dziś jestem nie w humorze. nie chce mi sie pracowac;-)
No Warszawiaku drogi nie bez znaczenia. Inny mam stosunek do kibiców Szczakowianki, inny do działaczy. Ja mam nawet inny stosunek do działaczy i kibiców (no może nie wszystkich) Pogoni.
no i racja MARK!!!!!!!!!!!!
Hmmm.... dowiemy się kto za tym stoi i zobaczymy co da się zrobić. Kwestia bezpieczeństwa?? pierwsze słyszę...
Już wiem dlaczego nie dali nam potrenować. Jeśli dobrze pamiętam to ptaszysko kiedyś uwiło sobie gniazdko w Łodzi. No i zapomnieli czcigodni łodzianie zdezynfekować, wykadzić siarką, egzorcyzmy zrobić i poświecić. Toteż duch ptaka dalej błąka się po ŁKS.
co ma zapalenie swiatel wspolnego z bezpieczenstwem?chyba latwiej skrecic noge w ciemnosci niz przy swietle....dla mnie nonsens i paranoja :(
robioł tak jak pogoń niemoga byc od nicg gorsi to jak pogoń nie pozwoliła to oni tez nie pozwola byle tylko nam dokuczyc
ćmy idą do światła. Może kibicują Widzewowi?
No to jeszcze tylko jakiś Kurier Łódzki opisze przebieg treningu i tyle tych analogii dopuszczam. Powiem w ciemno - WYGRAMY !
mark - no wlaśnie - "ćmy" się umówiły na widzewie, a jest ich na tyle mało, że dwóch jednoczesnych imprez przy swiatłach nie moglyby obsłużyć :( :)
Liczą, że może to im coś pomoże, ale prawda jest taka, że jak mają wygrać z nami to wygrają, a jak mają przegrać to przegrają i nic nie pomoże czy nasi piłkarze odbędą ten trening czy też nie. Ja jakoś nie przewiduję w tym meczu większej niespodzianki, jeżeli sędzia coś nie wymyśli systemem totkowym stawiam: 2-5-3
Walić jupitery... nasi już grali przy światłach... założymy u siebie to też będziemy trenować... nie spinajcie sie tak z powodu głupich świateł... naprawde nie warto...
Jupitery beda właczone w piatek na innym stadionie moze stad te wzgledy bezpieczenstwa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)