1. Ruch Chorzów 65
2. Zagłębie Sosnowiec 58
3. Polonia Bytom 57
4. Jagiellonia Białystok 56
5. Polonia Warszawa 52
:)
4. i 5. powinno być na odwrót jeszcze.
Pozdrawiam,
Bart.
-
-
Polonia Bytom - Zagłębie Sosnowiec 1:0
Cieszę się z Ruchu (szanuję choć nie lubię :)) bardzo się cieszę z Bytomia (Edward Lonka...pamiętacie? :-))
Ale kurde zasrane czerwone zagłębie i koleżanka wisły????
ciekawe jak to z nimi bedzie.... myslalem ze niechca wejsc bo maja problem z stadionem i ciekawe gdzie beda grac
Mogą grć na Śląskim ,Ruchu,GKSie,lub w Gliwicach.
6 dni później
Gratulacje dla Poloni Bytom!!!!
Huuurrraaa! (Aczkolwiek kiedyś mnie pewna bytomianka wyrzuciła nocą w szczerym polu z auta).
Brawo Polonia!!!!
Gratulacje!!!
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Huuurrraaa! (Aczkolwiek kiedyś mnie pewna
> bytomianka wyrzuciła nocą w szczerym polu z
> auta).
Niech zgadnę. "Łapy przy sobie" powiedziała? ;)
Nie, to było trochę inaczej. W każdym razie jej mamusia mi potem powiedziała, że siedziała w dużym pokoju przy piecu kaflowym z twarzą ukrytą w dłoniach i płakała z tego powodu co zrobiła. Zresztą mniejsza z tym, umorzyli śledztwo, tym bardziej, że ją od tego czasu (jakieś 5 lat) na oczy nie widziałem i wolałbym, żebym jej już nigdy nie zobaczył.
Dodam tylko tyle, że gdyby to pole w którym mnie wyrzuciła nocą leżało gdzieś między Bytomiam a Gliwicami, a nawet między Wolą Justowską a Przegorzałami to byłby piqś. Sęk w tym, że było to pole w okolicy Piszu na Mazurach.
[Jadę do Katowic na całodniową nasiadówę w Bibliotece Śląskiej. Wracam do Gliwic późnym wieczorem.]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)