info/małpa/ekstraklasa.org
Komisja Ligi Ekstraklasy S.A. w związku z wydarzeniami w meczu derbowym postanowiła o wydaniu zakazu rozgrywania meczów z udziałem publiczności w wymiarze dwóch spotkań.
Nie ma wątku na ten temat , pisać do nich tylko bez k... ch... itp.
niesprawiedliwość i układy , to jest nasz kraj właśnie
-
-
Dwa mecze bez kibiców-piszemy do nich!!!
Autor: Jake Blues (IP zapamiętane)
Data: 16 maj 2007 - 17:52:22
Adam Tomczynski,Piotr Jakubicz, Jan Rolinski, Wojciech Zielinski, MAriusz Doniec, Krzysztof JAmrozik to re wielebne towarzystwo sprawiedliwych
Nie chcę pisać,że jesteśmy bez winy ale dlaczego nas karają tylko,a kibiców GTS NIE za te same a nawet gorsze czyny.Mamy tego dość !!!
Szybkie pytanie:
Za wbiegnięcie kibiców Cracovii na murawę i przerwanie meczu,pobicie piłkarzy Lechii Gdańsk jaką karę otrzymałby klub ?
A)zamknięcie jednego z sektorów
B)zamknięcie na 1 spotkanie całego obiektu
C)zamknięcie do odwołania potężne kary finansowe
WIELKA NAGONKA W MEDIACH GDZIE PRYM WIóDłBY KORDYL...
mariusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> A)zamknięcie jednego z sektorów
> B)zamknięcie na 1 spotkanie całego obiektu
> C)zamknięcie do odwołania potężne kary
> finansowe
>
D) degradacja klubu , -20 punktow , 1 mln zl kary
... i
E) wykluczenie ze struktur pzpn
poszedl mail, choc pewnie wyladuje w ichnim SPAMie...
Lepiej by było jakbyśmy wpierniczyli piłkarzom wisły wtedy by nam zamkneli jedna trybunę i by było warto;]]]].
.. a tak brak kibiców na murawie i mamy zamkniety stadion na dwie kolejki.
Szkoda tylko, że niektórym brakło wyobraźni zanim zaczęli rzucać race...( czy to nie byli jacyś podstawieni prowodyrzy?)
Biedna Cracovio, zniszczą Cię Twoi wyrodni pseudokibice, a ubeki pogrzebią. Czarno to widzę ..
Najbardziej , niestety , ucierpią normalni kibice.
Ubecja była bardzo dobrze przygotowana do tego meczu!
A ja chcialem podziekowac debilom, ktorzy wstrzynaja zadymy na wlasnym stadionie bez powodu.
Mam nadzieje, ze presja publiczna zwiazana z organizacja euro 2012 spowoduje ze miesniaki beda prac sie tylko we wlasnym gronie po lasach a nie na stadionach.
Generalnie można sie było tego spodziewać :/. Znowu Nas potraktowano "sprawiedliwie". Wydaje sie ze znowu chcą zrobić pokazówkę dziwi mnie tylko ze czekają z tym na Nas. Generalnie ręce opadają:(. Małe deja vu.
W kanale pokazywano, jak rzuconą racą zostal zraniony jakiś fotoreporter czy też inny dziennikarz... niezbędna była pomoc medyczna, opatrywanie etc.
Odpowiednie waadze tej sytuacji nie rozpatrywały
ZARAZ, ZARAZ... SŁUSZNIE... TO NIE BYŁO NA KAŁUŻY TYLKO NA ŁAZIENKOWSKIEJ
Lessior pomarzyc zawsze mozna ...
Mail wysłany, tylko gówno to da jak zwykle.. przynajmniej popisałem sobie co mi siedziało na wątrobie.. oczywiście jak na razie w kulturalnym tonie ;)
a tu macie do MŁOTA
ul.Wielopole 17a
Kraków 31-072
pokój 406, 408
telefon: 012-61-68-409; 012-61-68-408
fax: 012-61-68-416
e-mail: mlotad@um.krakow.pl
zapychać skrzynki układziarzom
niech czytają
no dostali jednak karę... całe 10 tysięcy
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zapychać skrzynki układziarzom
> niech czytają
żeby to jeszcze czytali :).. ja wysłałem dla lepszego samopoczucia, ale nie sądzę żeby szanowan Komisja OE czy ubek Młot to tknęli..
szkoda że nie zamknęli całkowicie, Majchrowski może by podjął decyzję o natychmiastowej przebudowie i byłoby po problemie
Akurat
Prawomocnej wuzetki nie ma.
Cracovii przysługuje prawo odwołania do Komisji Odwoławczej Polskiego Związku Piłki Nożnej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)