kurde, czad! swietny plakacik, bede mogl kupic?
-
-
Hokej kobiet - temat zbiorczy ...
raczej tak, na turnieju :)
Nadmienię jeszcze, że turniej od strony finansowej wspierają poprzez Stowarzyszenie Tylko Hokej firmy
[b]WAX, Piekarnia Stawarski[/b] oraz [b]English Football Club[/b],
za co serdecznie im dziękujemy!
Weźcie dziewczyny paru chłopa przed turniejem bo bajzel po figurówce niezły. Chyba że ktoś już to poukładał.
Dajcie jakies foto ,info jak to,wszystko wygląda
/.
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Weźcie dziewczyny paru chłopa przed turniejem bo
> bajzel po figurówce niezły. Chyba że ktoś już
> to poukładał.
Jam ci wczoraj osobiście ławki na swoje miejsce układał - już posprzątane :)
jak tam leci,jakie wyniki? Trzymam kciuki:)
1. UNIA Oświęcim
2.KS Cracovia
3.GKS Tychy ...
więcej info będzie później...
Cracovia - Tychy 1:0
Tychy - Oświęcim 2:3
Cracovia - Oświęcim 3:3
Plakaty z podpisami zawodniczek i kapitana Mistrzów Polski Daniela Laszkiewicz można kupić za kwotę ok.5zł
Pasiasta_Chicas Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Plakaty z podpisami zawodniczek i kapitana
> Mistrzów Polski Daniela Laszkiewicz można kupić
> za kwotę ok.5zł
Chętnie kupię, tylko gdzie i kiedy ?
A tak w ogóle gratulacje Dziewczyny !!! :) W sumie bilans 4:3 jest lepszy niż 6:5 i dla mnie Wy jesteście zwyciężczyniami turnieju ! :)
brawo, dziewczyny, studia mi nie pozwolily wpasc, prosze zarezerwowac 2 plakaty dla mnie, jutro moge odebrac i zaplacic gdzies wieczorkiem.
Witam
Mi również uczelnia przeszkodziła w uczestnictwie w tym na pewno dobrym widowisku. Bardzo proszę o zarezerwowanie jednego plakaciku dla mnie i proszę o info gdzie można odebrać i zapłacić.
We najbliższy wtorek między 16 a 19 w klubie w Parku Jordana, budynek KS Cracovia, al.3-go Maja 11a będzie można zakupić..możliwe, ze na meczu piłki również ale nic pewnego
144 dni później
Już w najbliższą niedzielę, [b]11.09.2011[/b] ruszają rozgrywki Polskiej Ligi Hokeja na Lodzie Kobiet!
Nasze Pasiaste Wojowniczki o [b]godzinie 11:00[/b] na lodowisku przy [b]ul. Siedleckiego 7[/b] zmierzą się z drużyną Jaskółek Toruń.
To trzeba zobaczyć!
Termin jest idealny - prosto z meczu hokeja można udać się na stadion przy ul. Kałuży 1 i bez czekania w dużych kolejkach wejść na spotkanie kopaczy z ŁKS!
[url=http://cracovia.ovh.org/news.php?readmore=232][Cracovia.ovh.org][/url]
Pomimo ubogiej kadry i ciągłej gry w osłabieniu Nasze dzielne Pasiaczki po pierwszej tercji prowadzą z drużyną Jaskółek Toruń 1:0! :)
Tych kar to dostaja niesamowite ilosci ale bronia sie dobrze a w bramce jest wiecej niz dobrze :-)
Edit
Juz 2-0 :-)
No i nasze dzielne wojowniczki, pomimo masakrycznie dużej liczby kar pokonują w meczu inauguracyjnym sezonu 2011/12 drużynę Jaskółek Toruń 3:0! :)
no gratulacje! moze jakies krotkie sprawozdanko dla tych, co nie mogli przyjsc?
12 dni później
Już jutro, tj. w niedzielę 25.09.2011 o godzinie 11:00 w Hali Lodowej przy ul. Siedleckiego 7 w Krakowie Nasze Pasiaste Hokeistki podejmują drużynę Stoczniowca Gdańsk.
Wstęp bezpłatny.
Pasiaku przyjdź, zobacz, wyjdź zadowolony i wróć!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)