żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I się doczekaliśmy - gratulacje dla Gosi
> Synowiec za powołanie do kadry U18!!!!
Powołanie co prawda jest, ale Gosia niestety z powodów zdrowotnych nie może póki co trenować, więc też na kadrę nie jedzie.
-
-
Hokej kobiet - temat zbiorczy ...
Wielka szkoda.Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
Dziś niestety porażka z Podhalem, 1:5.
Może ktoś opisać, co to za nowe zawodniczki? Naliczyłem chyba 5 nowych nazwisk.
PS. Szacunek dla gościa, który prowadził doping! :) Tak tak, to ten sam, co na seniorach.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może ktoś opisać, co to za nowe zawodniczki?
> Naliczyłem chyba 5 nowych nazwisk.
Nowe zawodniczki to z naszego naboru. Czego dokładnie chciałbyś się o nich dowiedzieć?:)
[quote=karolcia]
Nowe zawodniczki to z naszego naboru. Czego dokładnie chciałbyś się o nich dowiedzieć? :)
[/quote]
Imię, nazwisko, wiek i stan cywilny :D
A tak na poważnie to, to co powyżej, niekoniecznie z tym ostatnim, za to z krótką charakterystyką hokejową. Wczoraj niestety widziałem tylko ostatnie 3 minuty trzeciej tercji, więc nie jestem na bieżąco.
Nowe zawodniczki:
Ewa Synowiec, rocznik 98, obrona
Olga Baranek, rocznik 90, obrona
Kasia Łabędź, rocznik 99, atak
Kasia Delkowska, rocznik 86, atak
Daria Habel, rocznik 99, atak
karolcia, pięknie Ci dziękuję :).
9 dni później
W niedzielę nasze Panie wygrały 8:4.
A nie 7:3?
Wydaje mi się że było 8:4
Mnie niestety nie było na meczu, ale o wyniku wiem stąd [url=https://plus.google.com/photos/105821599579212849071/albums/6096363839215492049][KLIK!][/url]
Tak czy inaczej, gratulacje dla Dziewczyn! :)
Wielkie gratulacje i Wesołych Świąt ! :)
Kiedy termin następnego spotkania w Krakowie ??
21 dni później
Jest już entry list Polski na kwalifikacje MŚ U18 dyw1, niestety bez naszych zawodniczek
http://stats.iihf.com/Hydra/494/IHW494000_32E_5_0_POL.pdf
Wyjazdowy mecz Naszych Pań jest ponownie przełożony, prawdopodobnie o tydzień.
http://imprezylive.pl/?p=6328
Podobno ma być video live z meczu Polska - Włochy
Transmisja spoko, tylko wynik coś na razie nie za bardzo (1:3). Poza tym realizator transmisji nie zna się na flagach :), bo przy polskiej jest 3, a przy włoskiej 1. I tak od początku meczu.
Kurczę, one (Polska kobiet U18) lepiej rozgrywają przewagi niż my (Comarch Cracovia) w plastikowej! Tzn. lepiej do pewnego momentu, bo wykończenia to nie mamy (Polska U18 kobiet) za grosz, gdyby w tym elemencie było lepiej to powinny już co najmniej remisować.
Wiecznie przekładany mecz z Sanokiem ostatecznie odbędzie się 8 lutego.
Cztery razy jednego meczu to jeszcze nigdy nie typowaliśmy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)