prostak to Cie chyba spłodził z tego co widzę po Twoich postach. wolałbym być bez grosza przy duszy niż być łapówkarzem ze wsi
-
-
INNE MECZE TEJ KOLEJKI
Idź się poucz do matury psi pędzelku idź.. o tej porze mamusia już wyłącza kompy dzieciom do 18 lat :)
co cie tak na tą mature wzielo? chyba jakieś braki w edukacji...? i a psiego pędzla to poszukaj w rodzinie wiejska prostytutko
co tu się kurna dzieje powariowaliscie? po co ta dyskusja bana mu dajta i po sprawie...
czyżby admini nie wrócili jeszcze z Reymonta?
:):):):):)
magic76,
chłopie straciłeś wszystko, co sobie wypracowałeś jakąś tam poprawnością wcześniej na tym forum. Okazałeś się zwykłym chamem z Lubina. Po prostu brak słów, tak to co mówisz jest żenujące. Myślę, że już tego pana żegnamy na zawsze. Pamiętaj jednak, że swoimi wypowiedziami również świadczysz o swoim klubie.
Santo, Ty też się nie zniżaj...
A faulu Arboledy na Brożku w polu karnym w sytuacji nr 1 nie było. Natomiast w II poł. Brożek na spalonym na pewno nie był. Ciężko to powiedzieć, ale patrząc obiektywnie wisła została nieco ograbiona. Ale to ich problem ;)
idź obciągnij staremu loda :D bardzo inteligentne :) jakże mi się spodobało :) współczuje Areczce takie zgody :P
ahaha... chwile mnie nie bylo a tu takie cyrki... aahaha...
FlashBack: McDonald, Tesco i Wyzsza uczelnia... :D
zamykamy, magic76, nie jestes juz tu mile widziany
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)